Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2008

MTV MUSIC

Το MTV λανσάρισε ένα καινούργιο σάιτ με τίτλο MTV Music.
Σε αυτό μπορούμε να δούμε περισσότερα από 16.000 (!) βίντεο κλιπ σε πολύ καλή ποιότητα.
Και αυτό είναι μόνο η αρχή μια και θα προστίθενται νέα βίντεο καθημερινά.
Μιλάμε για μια κίνηση ματ απέναντι σε YouTube κλπ., φτάνει βέβαια να καταφέρουν να προσελκύσουν όλο αυτό το κοινό που μπαίνει σε βίνετο σάιτ για να δει και να ακούσει μουσική.
Έχει πολύ λίγες διαφημίσεις, οι χρήστες αφήνουν σχόλια και βαθμολογούν τα βίντεο, ενώ βέβαια μπορούν και να βάλουν τον κώδικα ενός τραγουδιού στο μπλογκ τους.


(Fuzztones Video : http://www.mtvmusic.com/video/?id=54910)

Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2008

28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΜΠΑΖΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ "ΦΙΛΑΘΛΟ" ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ 1940

Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2008

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ-ΑΕΚ 3-3




ΞΕΦΤΙΛΑ !!!
ΜΕ 2 ΓΚΟΛ ΤΟΥ SCOCCO (11',42') KAI 1 TOY BLANCO (31') H AEK ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΣΤΟ Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΜΕ 0-3 ΤΟΥ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΣΤΟ Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΝΑ ΦΑΕΙ 3 ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΚΟΝΣΑΛΒΕΣ (52',56') ΚΑΙ ΑΛΒΕΣ (71') ΚΑΙ ΝΑ ΙΣΟΦΑΡΙΣΤΕΙ ΣΕ 3-3 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΗΜΑΡΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΝ !!!
Θρασύβουλος (Σάκης Τσιώλης) : Πεκάνια, Μπελεγρίνης, Τσιώλης, Βεντούρα, Σωτήρχος, Ροκάστλ, Λιαπάκης, Ρόκας, Γκονσάλβες (88' Μαυρογενίδης), Κατσίκης (53' Άλβες), Κόζλεϊ (46' Πουλάκος)
ΑΕΚ (Γιώργος Δώνης) : Σάχα, Καφές, Μαϊστόροβιτς, Αλεξόπουλος, Χουάνφραν, Τζεμπούρ (60' Λαγός), Μπλάνκο, Πελετιέρι, Γεωργέας, Σκόκο, Ζορμπάς (72' Εντίνιο)

ΑΕΚ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 85-87 ΠΑΡ (73-73)











ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΟΛΑΣΜΕΝΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ, ΠΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΕΠΟΧΕΣ "ΜΟΣΧΟΣ", Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ.
ΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΝΙΚΟ ΧΑΤΖΗ ΜΕ 25 ΠΟΝΤΟΥΣ, ΤΟ ΣΚΟΡ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΗΤΑΝ 73-71 ΚΑΙ ΕΝΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ, ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΜΕΤΡΑΝΕ ΦΑΟΥΛ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΜΠΟΚΗ (ΚΑΘΑΡΑ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΟ) Ο ΟΠΟΙΟΣ ΙΣΟΦΑΡΙΖΕΙ 73-73 ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ !!!
ΕΚΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΣΤΑΘΗΚΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ 85-87.
ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.
Ο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΚΑΛΑΜΠΟΚΗΣ (ΠΡΩΗΝ ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚ !!!) ΕΚΑΝΕ ΑΣΕΜΝΗ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΝΩΣΙΤΕΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ.
Tα δεκάλεπτα: 18-16, 38-35, 49-52, 73-73(κ.α.), 85-87
ΑΕΚ (Φλεβαράκης) : Κυριακόπουλος, Παπανικολάου 9(2), Τόμπσον 15(4), Χατζής 25(3), Ταπούτος, Δορκοφίκης 13, Κίκερπιλ, Μπράιαντ 11, Άντερσεν, Νέμεθ 12(2).
Πανιώνιος (Τριφούνοβιτς) : Ξανθόπουλος 8(1), Τσβέτκοβιτς 7(1), Νίκολιτς 3(1), Γεωργαλής, Καλαμπόκης 25(3), Μάιλς 13, Ραΐτσεβιτς 12(2), Μπάξτερ 8, Κένταλ 11.




CHELSEA-LIVERPOOL 0-1




ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΙΚΗ ΜΕ 1-0 ΕΠΙ ΤΗΣ CHELSEA ΠΕΤΥΧΕ ΣΗΜΕΡΑ Η LIVERPOOL ΜΕΣΑ ΣΤΟ STAMFORD BRIDGE, ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟ ΑΗΤΤΗΤΟ ΡΕΚΟΡ ΤΩΝ 86 ΜΑΤΣ (4 ΧΡΟΝΙΑ) ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΜΠΛΕ !!!
ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΠΕΤΥΧΕ Ο XABI ALONSO ΣΤΟ 19'.
ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Μποζίνγκουα (84’ Σινκλέρ), Καρβάλιο, Τέρι, Άσλεϊ Κόουλ, Μίκελ, Καλού (58’ Ντι Σάντο), Ντέκο, Λαμπάρτ, Μαλουντά (58’ Μπελέτι), Ανελκά.
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Ρέινα, Αρμπελόα, Κάραχερ, Άγκερ, Αουρέλιο, Τσάμπι Αλόνσο, Μασεράνο, Κάιτ (88’ Λούκας), Τζέραρντ, Ριέρα (90’ Χίπια), Ρόμπι Κιν (60’ Μπάμπελ).

Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2008

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΝΤΙΚΗ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΥ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΠΟΝΤΙΚΗ, ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ "ΠΑΡΑΓΚΑΣ" ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΠΤΥΧΕΣ ΤΟΥ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΑΥΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ...

ΝΙΚΗ ΤΗΣ EINTRACHT FRANKFURT ΜΕ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΛΥΜΠΕ

ΜΕ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ Η EINTRACHT FRANKFURT ΝΙΚΗΣΕ ΜΕ 3-2 ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΤΗΝ COTTBUS ΓΙΑ ΤΗΝ 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ BUDESLIGA.
H COTTBUS ΕΙΧΕ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΜΕ 2-0 ΣΤΟ 8' ΚΑΙ 15' ΜΕ ΤΟΝ RAGELOF, ΑΛΛΑ Η EINTRACHT ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ FINK ΣΤΟ 38' ΚΑΙ FENIN ΣΤΟ 68', ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΛΥΜΠΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΣΤΟ 74' ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ.
ΜΠΡΑΒΟ ΛΥΜΠΕ, ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ...

Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2008

Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ !!!

Ο ΣΦΑΓΕΑΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΠΟΝΤΙΚΗΣ, ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ "ΠΑΡΑΓΚΑΣ" ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ !!!
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΗΜΗΣ "ΠΑΡΑΓΚΑΣ" ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, ΕΔΩΣΕ Ο ΔΗΜΙΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΟΝΤΙΚΗΣ, ΣΤΗΝ "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ", ΠΟΥ ΣΤΟ ΑΞΕΧΑΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΕΚ-ΟΣΦΠ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ, ΑΦΗΣΕ ΣΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΜΕ 9 ΠΑΙΧΤΕΣ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΕ ΖΗΚΟ ΚΑΙ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ, ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΛΗΞΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΦΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΙΧΕ ΕΞΑΓΡΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΥΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ (ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΕΠΑΣΤΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΑ ΜΑΤ ΤΟΥΣ ΑΠΕΤΡΕΨΑΝ).
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΕΙ:
{ Οι αποκαλύψεις του Ποντίκη
Ο παλαίμαχος διαιτητής, Δημήτρης Ποντίκης, παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην "Καθημερινή της Κυριακής" μιλώντας για πρώτη φορά για την "παράγκα" και το παρά-κύκλωμα της διαιτησίας.
Ο ρέφερι που είχε πρωταγωνιστήσει στο περίφημο παιχνίδι κυπέλλου μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ (το οποίο δεν τέλειωσε ποτέ) έσπασε την "ομερτά" και έριξε φως στα όσα ακούγονται για εκείνη την εποχή. Μίλησε με παραδείγματα, έριξε το... μπαλάκι στον Γκαγκάτση, ενώ παραδέχτηκε τον Κύρο Βασάρα. Ξεκινώντας, πάντως, αναφέρθηκε στον Θωμά Μητρόπουλο που "ήταν ο παρά της ΕΠΟ. Είχε ακουστεί ότι ο Θωμάς ήλεγχε το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ κι όταν ελέγχεις μια κατάσταση έχεις λόγο παντού".Μάλιστα παραδέχτηκε ότι κι ο ίδιος ήταν «πιόνι» του συστήματος. "Αυτό είναι ξεκάθαρο. Ή είσαι μαζί τους ή δεν είσαι. Απλά πράγματα. Και τώρα το ίδιο γίνεται. Ή είσαι με τον Γκαγκάτση και παίζεις ή δεν είσαι και δεν παίζεις. Έχεις δει πολλούς διαιτητές να είναι στους πίνακες από ενώσεις που δεν ψηφίζουν Γκαγκάτση; Πάντα έτσι γίνεται. Ή είσαι μαζί με τη διοίκηση και τη στηρίζεις ή δεν είσαι και είσαι χαμένος". Για να συνεχίσει: "Με τον Θωμά ήταν δύσκολο να έχεις επαφή, αλλά είχες με τους ανθρώπους που μιλούσαν μαζί του. Τότε οι μισοί έλεγαν πως μιλούσαν μαζί του. Οι μισοί παλιοί διαιτητές για να δείξουν ότι μπορούν να επηρεάζουν καταστάσεις έλεγαν «εγώ μιλάω με τον Θωμά», όπως τώρα λένε "εγώ μιλάω με τον Γκαγκάτση. Αύριο θα μιλάνε με τον αυριανό Γκαγκάτση. Είναι πάντα οι ίδιοι. Αυτοί που κάνουν τις επαφές είναι παλιοί διαιτητές. Είναι ετερόφωτοι. Είναι σκουλήκια".
"Βάλτους στην περιοχή..."
Πως πλησιάζουν όμως έναν διαιτητή; "Έρχονται και σου λένε εγώ θα σε βάλω στους πίνακες. Κι εσύ γίνεσαι ένα αναλώσιμο προϊόν. Μπαίνεις, παίζεις, βγαίνεις..." Ο παλαίμαχος διαιτητής υπογραμμίζει ότι η συχνότερη τακτική ήταν οι κίτρινες κάρτες, που ισοδυναμούσαν σε τιμωρία. "Οι διαιτητές δεν ήθελαν αν μπουν στο σύστημα, αλλά ούτε να είναι εκτός πινάκων γιατί ήθελαν να παίζουν. Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδο. Από τη μια θέλεις να παίξεις κι από την άλλη να πρέπει να ακούς αυτά που σου έλεγαν κάποιοι". Οι κάρτες βέβαια δεν ήταν η μοναδική τακτική των διαιτητών. "Μπορεί να ήταν "βοήθα τους λίγο να κερδίσουν αν μπορείς", "δως τους κανένα φαουλάκι", "βάλτους μες στην περιοχή". Στατιστικά αν βάλω εγώ μια ομάδα μέσα στη μεγάλη περιοχή, κάποια στιγμή δεν θα κερδίσει ένα πέναλτι.; Ή αν αφήνω την ομάδα που θέλω να βγαίνει στην επίθεση με αριθμητική υπεροχή δεν θα βάλει ένα γκολ";
Ευνοημένοι...
"Δεν θα σου έλεγε κανένας ότι πρέπει να βοηθήσεις κάποια συγκεκριμένη ομάδα, αλλά ήξερες την περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Παίζει Παναθηναϊκός-Απόλων Αθηνών και χάνει 1-2 ο Παναθηναϊκός. Ο Σταμούλης μέχρι να φτάσει στο Ρέθυμνο είχε βει από τους πίνακες. Είναι ένα μήνυμα προς τους υπολοίπους ότι εγώ είμαι ο ισχυρός. Τη δεύτερη αγωνιστική ο Μιχαλάκης σφύριξε το ΟΦΗ-Ολυμπιακός. Έχασε ο Ολυμπιακός. Και αμέσως μετά βγήκε από τους πίνακες" εξηγεί ο Δημήτρης Ποντίκης. Όσο για το περίφημη "ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδάνε κι οι άλλοι να πάνε να γαμ..." του Σπάθα; "Δεν ήταν υπερβολικό. Ήταν πολύ ήπιο για να εκφράσει αυτό που συνέβαινε". Εκτός από τον Θωμά Μητρόπουλο ο παλαίμαχος διαιτητής μίλησε και για τον Γκαγκάτση λέγοντας: "Δεν μπορεί ο τότε Νο2 της ΕΠΟ, ο γενικός γραμματέας, να μην ξέρει. Ήταν ο Νο2 μιας αμαρτωλής περιόδου. Και τώρα καλείται να εξυγιάνει μια αμαρτωλή περίοδο, όπου ο ίδιος ήταν ενεργός" Αρκετά χρόνια μετά πως κρίνει ο ίδιος τον εαυτό του; "Ήταν μια κακή εποχή για τη διαιτησία. Δεν μπορεί να πει κανένας εκείνη την περίοδο αν ήταν καλός ή κακός διαιτητής" σχολίασε για να προσθέσει: "όταν έκανα μια κακή διαιτησία, ένιωθα ότι έκλεβα το ψωμί των ποδοσφαιριστών που έπαιζαν μπάλα. Ένα δικό μου λάθος σφύριγμα μπορεί και να σήμαινε κάτι για τις οικογένειες αυτών των ανθρώπων". Πριν καταλήξει: "Με εκμεταλλεύτηκαν και τους εκμεταλλεύτηκα..."
Λύση ο Βασσάρας
Για το φαινόμενο της εποχής να αναλαμβάνουν παλιοί διαιτητές διοικητικές θέσεις στις ομάδες ο Δημήτρης Ποντίκης τόνισε ότι "το κάνουν για να θωρακίσουν τις ΠΑΕ. Μου το είχαν προτείνει και μένα, αλλά αρνήθηκα". Ποια είναι η λύση; "Όχι ο Φρισκ. Ο Βασάρας, που έχει κάνει ευρωπαϊκή καριέρα και δεν μπορεί να τον αγγίξει κανείς, όταν μεγαλώσει σε 2-3 χρόνια θα μπορεί να φτιάξει την ελληνική διαιτησία. Να λύσει τον γόρδιο δεσμό" υπερθεμάτισε.
"Δεν πήγα για να αδικήσω την ΑΕΚ" !!!!!!!!!!
Ολοκληρώνοντας αναφέρθηκε και στο περίφημο παιχνίδι Ολυμπιακού-ΑΕΚ στο οποίο αποβλήθηκαν δύο "κιτρινόμαυροι", στο ματς που ο ίδιος συνοδευόμενος από τα ΜΑΤ σκέφτηκε ότι ήταν το διαιτητικό του τέλος. Αφού αναφέρθηκε στην πορεία του ματς, στις κινήσεις του με τις κίτρινες και κόκκινες κάρτες και στην υβριστική φράση που του είχε πει ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε: "Δεν πήγα σε εκείνο το παιχνίδι να αδικήσω την ΑΕΚ. Άλλο τι έγινε τελικά. Δεν λέω ότι έπαιξα καλά. Μπορεί να την αδίκησα, μπορεί και όχι, αλλά σίγουρα δεν είχα τέτοιο σκοπό. Αν ήθελα να την αδικήσω θα έδειχνα κόκκινη κάρτα στο 30’" Ολόκληρη η συνέντευξη κι οι υπόλοιπες συγκλονιστικές αποκαλύψεις του Δημήτρη Ποντίκη στην "Καθημερινή της Κυριακής". }

LINK: http://www.sport24.gr/html/ent/529/ent.258529.asp

ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΕΕΕΕΕΣ

1453 ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ

ΩΡΑΙΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΜΠΑΖΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΦΙΛΑΘΛΟ.

Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2008

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ !!!

Μια φορά και έναν καιρό σ΄ ένα χωριό, ο Χάρης ανακοίνωσε ότι αγοράζει μαϊμούδες προς 10 δολάρια τη μία. Ξέροντας οι χωρικοί ότι υπήρχαν μαϊμούδες στο δάσος πήγαν και τις έπιασαν. Ο Χάρης αγόρασε χιλιάδες προς 10 δολάρια τη μία, όπως είπε. Το εμπόρευμα λιγόστευε και οι χωρικοί σταμάτησαν να κυνηγάνε μαϊμούδες.
Ο Χάρης ξαναανακοινώνει ότι αγοράζει μαϊμούδες για 20 δολάρια τη μία. Οι χωρικοί τρέχουν και πιάνουν κι άλλες. Οι μαϊμούδες λιγόστεψαν κι άλλο, οι χωρικοί επιστρέφουν στα κτήματά τους.
Ο μπίζνεσμαν ο Χάρης ανακοινώνει ότι επειδή δεν υπάρχουν πολλές μαϊμούδες αγοράζει με 25 δολάρια. Οι χωρικοί πιάνουν και τις λίγες που έμειναν.
Ο Χάρης τούς λέει καταλαβαίνω ότι δεν υπάρχουν πλέον παρά ελάχιστες μαϊμούδες γι' αυτό εγώ θα σας δώσω 50 δολάρια τη μία. Αλλά επειδή πρέπει να φύγω για την πόλη για δουλειές θα αναλάβει την αγοροπωλησία ο βοηθός μου.
Ο βοηθός φωνάζει τους χωρικούς και τους λέει: Κοιτάξτε τι έκανε ο Χάρης. Γέμισε τους στάβλους με μαϊμούδες, θα σας τις πουλήσω εγώ για 35 δολάρια τη μία και όταν γυρίσει ο Χάρης τού τις πουλάτε εσείς για 50 δολάρια τη μία.
Οι χωρικοί στριμώχτηκαν, μάζεψαν όλες τις οικονομίες τους, πούλησαν ότι είχαν, αγόρασαν όλες τις μαϊμούδες.
Δεν ξαναείδαν ποτέ ούτε τον βοηθό ούτε τον Χάρη.
Καλώς ήρθατε στη Wall Street.


(Thanx στο φίλο Γιώργο για το Email)

Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2008

ΑΕΚ-ΛΑΡΙΣΑ 1-1 (ΑΝΕΚΔΟΤΕΣ ΦΩΤΟ #2)






ΑΕΚ-ΛΑΡΙΣΑ 1-1 (ΑΝΕΚΔΟΤΕΣ ΦΩΤΟ #1)





ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ, Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΜΕ 1-1.
Η ΑΕΚ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΜΕ ΓΚΟΛ ΠΕΝΑΛΤΥ ΤΟΥ BLANCO ΣΤΟ 82' ΚΑΙ ΙΣΟΦΑΡΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΓΚΟΛ ΤΟΥ SARMIENTO ΣΤΟ 91' !!!!!!! ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΡΑ !!!!!
ΣΤΟ 64' Ο ΚΑΦΕΣ ΑΝΑΤΡΑΠΗΚΕ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΤΣΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΚΑΘΑΡΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΜΑΤΙΑ, ΟΜΩΣ Ο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΚΑΚΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΔΩΣΕ !!! ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.
ΑΕΚ (Γιώργος Δώνης) : Σάχα, Κουτρουμάνος (66' Λαγός), Μαϊστόροβιτς, Αλεξόπουλος, Γεωργέας, Πλιάτσικας (46' Ζορμπάς), Πελετιέρι, Μπασινάς (46' Καφές), Σκόκο, Τζιμπούρ, Μπλάνκο.
Λάρισα (Μαρίνος Ουζουνίδης) : Κοτσόλης, Κώτσιος, Βενετίδης, Νταμπίζας, Κυριακίδης (85' Τσίγκας), Κυριάκος (77' Κατσιαρός), Πάρα, Σαρμιέντο, Φωτάκης (63' Ααράμπ), Ιγκλέσιας, Ζουράφσκι.

Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2008

ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ

Στα πετάλ οι Ποδηλάτες
Η νέα μέρα που έχει ξημερώσει εδώ και πολύ καιρό στο τμήμα τις Ποδηλασίας έχει βοηθήσει τους αθλητές της ΑΕΚ ψυχολογικά. Κάτι που αναμένεται να φανεί και στην 23η Ανάβαση Ακρόπολη – Υμηττός στην κλασική διαδρομή 16.200 μέτρων. Η Ενωση θα εκπροσωπηθεί στον αγώνα που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο (18-19/10, 15:00) από τους: Νίκο Καραϊσκο, Παναγιώτη Θεοδωρικάκο, Κωνσταντίνο Αλεβίζο, Ιωάννη Αλεβίζο, Στυλιανό Κουρουπά και Αδαμάντιο Πανόπουλο.
Από dikefalos.gr

(Ευχαριστώ το καλό φίλο Δημήτρη που βρέθηκε στον αγώνα και τράβηξε την φωτο)

Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2008

ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ, ΣΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΕΚΤΖΙΔΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΠΟΖΑ !!!

(ThanX Jim για το Email)

Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2008

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ INVISIBLE SURFERS

Οι Invisible Surfers επιστρέφουν στη δισκογραφία και τη σκηνή του Gagarin 205 Live Music Space! Η θρυλική μπάντα, με την εκπληκτική κιθάρα του Αλέξη Μπερέκου σε πρώτο πλάνο, έχει ήδη έτοιμο το ολοκαίνουργιο album της “Till That Day” και θα το παρουσιάσει – για πρώτη φορά live – στο σύνολό του! Επίσης, θα ακουστούν επιλεγμένα κομμάτια από τις προηγούμενες δουλειές τους ενώ, ταυτόχρονα, στο background θα προβάλονται σκηνές από την ταινία “Hot Rod Girls Save The World”, στο soundtrack της οποίας συμμετέχουν και οι ίδιοι.
Αυθεντικοί και αμετανόητοι, συνεπείς – από την αρχή της πορείας τους – σε μια στάση που επικεντρώνεται αποκλειστικά στην ουσία του πράγματος – που, βέβαια, βρίσκεται στη μουσική και πουθενά αλλού – οι Invisible Surfers αποτελούν ένα πολύ μεγάλο και ξεχωριστό κεφάλαιο σε αυτή την ιστορία που ονομάζεται rock ‘n’ roll στην Ελλάδα αλλά και όχι μόνο, δεδομένου ότι έχουν προ πολλού ξεφύγει από τα στενά όρια της εγχώριας σκηνής.

Η επιστροφή τους, σχεδόν έξι χρόνια μετά την κυκλοφορία του εκρηκτικού “Dogs Killa Cat”, μπορεί να θεωρηθεί ως ένα από τα πιο σημαντικά μουσικά γεγονότα του 2008 και πρέπει να χαροποιεί ιδιαίτερα όχι μόνο τους, πολλούς και ιδιαίτερα πιστούς, φίλους τους αλλά και και όλους εκείνους που αγαπούν πραγματικά το rock ‘n’ roll.

Σε κάθε περίπτωση, το μόνο βέβαιο είναι πως όσες και όσοι επιλέξουν να έρθουν στο Gagarin 205, το βράδυ της Παρασκευής 7ης Νοεμβρίου, θα έχουν τη δυνατότητα να επιδοθούν σε ένα ξέφρενο χορό στους ασταμάτητους surf ρυθμούς αυτού του σπουδαίου συγκροτήματος!
Την ιδανική προθέρμανση – μέχρι... εγκαυμάτων – θα προσφέρουν στο κοινό οι Down & Out, ένα σχετικά νέο Ελληνικό συγκρότημα που έχει ήδη προκαλέσει αίσθηση με τις απίστευτα κεφάτες ζωντανές εμφανίσεις του, είτε στα δικά του live είτε ανοίγοντας για μεγάλα ονόματα όπως οι Beasts Of Bourbon, ο Johnny Winter και ο Gary Moore.

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 21:00 και εισιτήρια προπωλούνται, προς 18 ευρώ, στο Ticket House (Πανεπιστημίου 42 / τηλ. 210 3608366) και το www.ticketpro.gr (μέσω πιστωτικής κάρτας).
Gagarin 205 Live Music Space: Λιοσίων 205, κοντά στο σταθμό Μετρό / ΗΣΑΠ “Αττική”. Τηλέφωνο: 210 8547600. Website:
www.gagarin205.g

LINK: http://www.avopolis.gr/greek/news/default.asp?id=13518

ΝΑ ΓΙΑΤΙ "ΝΑΥΑΓΗΣΕ" Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ...

ΘΕΪΚΟ, ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ !!!!!!!

LINK: http://freddos.yooblog.gr/2008/10/16/627/

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2008

ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ





ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΗΜΑΡΤΟΟΟΟΟΝ !!!

ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΔΥΟ !!!



ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ !!!
(Ευχαριστώ το φίλο Παναγιώτη)

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΔΡΑΧΜΟΥΛΑ ?

ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟ ΔΕΚΑΧΙΛΙΑΡΟ !!!
ΝΑ 'ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΜΗΤΣΑΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΕΙ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ?

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ "ΕΞΕΔΡΑ".
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΑΙΝΟΜΕΝΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΝΤΕΜΗ, Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΚΑΛΗ (ΑΝ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΑΜΗΛΩΝ ΤΟΝΩΝ) ΛΥΣΗ.
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ...

ΕΛΛΑΔΑ-ΕΛΒΕΤΙΑ 1-2 (ΠΡΟΚΡΙΜ. Π. ΚΥΠ)



ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΣΕΡΙ ΝΙΚΕΣ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΜΕ 1-2 ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ.
ΤΟ 0-1 ΠΕΤΥΧΕ Ο ΦΡΑΙ ΜΕ ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ. Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΙΣΤΕΑ ΣΤΟ 68', ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΝΙΚΗ ΔΕΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΒΕΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΚΟΥΦΟ ΣΤΟ 77'.
ΣΤΟ 28' ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ Ο ΚΥΡΓΙΑΚΟΣ.
ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΜΕ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΚΑΙ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΘΕΤΙΚΟ.
ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΑΤΣ ΣΤΗΝ ΚΑΥΤΗ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ...
Ελλάδα (Ρεχάγκελ) : Χαλκιάς, Σεϊταρίδης, Δέλλας, Παπαδόπουλος, Κυργιάκος (28' Πατσατζόγλου), Τοροσίδης, Μπασινάς, Σαμαράς (63' Καραγκούνης), Κατσουράνης, Χαριστέας, Γκέκας (46' Λυμπερόπουλος).
Ελβετία (Χίτσφελντ) : Μπενάλιο, Λιχτστάινερ, Γκρίχτινγκ, Έγκιμαν, Σπίχερ, Χούγκελ, Μπαρνέτα (34΄Φερνάντες), Ινλέρ, Μπεχράμι,Νκούφο (88' Ντερντιγιόκ), Φράι (76' Γιακίν).

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2008

ΑΕΚ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ

Η ΑΕΚ δοξάζεται και στον Καναδά. Μία χούφτα αθεράπευτων φίλων της "Ένωσης" ίδρυσαν την Λόντον ΑΕΚ Οντάριο.
Η ομάδα εδρεύει στην πόλη Λονδίνο που βρίσκεται στη Νοτιοδυτική πλευρά του Οντάριο με πληθυσμό 457.000 κατοίκους.
Ο σύλλογος διατηρεί ως έμβλημα τον χαρακτηριστικό "δικέφαλο αετό" ενώ φέρει την κιτρινόμαυρη φανέλα.
Αναντίρρητα για τα δεδομένα της ομάδας, τεράστια επιτυχία συνιστά η κατάκτηση του Οντάριο Καπ. Αυτομάτως, έπειτα από αυτή την διάκριση η Λόντον ΑΕΚ θα εκπροσωπήσει την πόλη στον Εθνικό Ποδοσφαιρικό Πρωτάθλημα.
Στον προεδρικό θώκο του συλλόγου βρίσκεται ο ομογενής, Τζιμ Γιαννούλης ενώ χρέη τεχνικού εκτελεί ο Μάρτιν Πέιντερ. Οι τελευταίες επιτυχίες έχουν ανοίξει την όρεξη των ποδοσφαιριστικών της ΑΕΚ Οντάριο που προσδοκούν σε ακόμη καλύτερες μέρες.
LINK: http://www.sport24.gr/html/ent/002/ent.257002.asp

ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΠΑΝΟΥΔΗ



"Το όνειρο έγινε πραγματικότητα"

Η προσπάθεια που ξεκίνησε πριν από πέντε χρόνια η κ. Βασιλική Καραγιάννη, κόρη ενός εκ των ιδρυτών της ΑΕΚ, του Παντελή Καραγιάννη, πήρε πλέον σάρκα και οστά. Οπως είχε αποκαλύψει το «Goal» και επανέφερε χθες στη δημοσιότητα η ιστοσελίδα gazzetta.gr, η πλατεία έξω από το σταθμό του ηλεκτρικού στα Κάτω Πατήσια φέρει το όνομα του ιδρυτή και πρώτου προέδρου της ΑΕΚ, Κωνσταντίνου Σπανούδη.
«Ηταν ένας στόχος ζωής για μένα. Ηθελα να βγάλω τον Σπανούδη από τη λήθη. Αυτόν το μεγάλο Ελληνα που αφιέρωσε τη ζωή του για να γίνει μια μεγάλη Ελλάδα και να διατηρήσουν τα δικαιώματά τους οι Ελληνες της Κωνσταντινούπολης. Ηταν το ελάχιστο που μπορούσα να κάνω» τόνισε στο «Goal» η κ. Καραγιάννη, που αναφέρθηκε στις δυσκολίες, αλλά και στον επόμενο στόχο: «Ηταν μια σύνθετη διαδικασία. Πέρασα από επτά διαφορετικά διαμερισματικά συμβούλια. Τελικά το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε να δώσει το όνομά του σε αυτήν την πλατεία που συμβολίζει τις χαμένες πατρίδες και δεν απέχει πολύ από τη Ν. Φιλαδέλφεια. Επόμενος στόχος είναι να εγκρίνει ο δήμος, αφού λάβει γράμμα από την ΑΕΚ και την Ενωση Κωνσταντινουπολιτών, να διορθωθεί ο μεγάλος σταυρός στον τάφο του Σπανούδη και να γίνει μια προτομή στην πλατεία που θα φέρει το όνομά του».
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΔΣ, Θεόδωρος Μπεχράκης, επισήμανε: «Είναι μια τιμή προς έναν άνθρωπο που έχει αναγνωριστεί κοινωνικά. Ετσι δημιουργούνται πρότυπα. Αυτό που έγινε για τον Σπανούδη αντανακλά και τιμή για την ΑΕΚ».
Ο Κωνσταντίνος Σπανούδης γεννήθηκε το 1871 στο Φανάρι της Πόλης και υπήρξε απόφοιτος της Μεγάλης του Γένους Σχολής, πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών στη Σορβόνη και στη Ραβένα ασχολήθηκε και με τη βυζαντινή τέχνη. Εξέδωσε την εφημερίδα «Πρόοδος» και την ημερήσια εφημερίδα «Αγών», ενώ συμμετείχε και στις δραστηριότητες της Ελληνικής Πολιτικής Οργανώσεως Κωνσταντινουπόλεως. Πήρε μέρος στο κίνημα της Εθνικής Αμύνης, ενώ στην ΑΕΚ κατείχε τη θέση του προέδρου έως το 1932, όπου εκλέχθηκε βουλευτής των Φιλελευθέρων και αποσύρθηκε τυπικά από τη διοίκηση. Πέθανε στις 24 Απριλίου 1941, λίγο πριν οι Γερμανοί μπουν στην Αθήνα.

LINK: http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10523&subid=2&tag=7761&pubid=1418193

Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2008

ΟΙ 100 ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ "ROLLING STONE"

OI 100 ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ "ROLLING STONE".
EXOYME MERIKEΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.
ΝΑ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ 20 :
1) The Beatles by Elvis Costello
2)
Bob Dylan by Robbie Robertson
3)
Elvis Presley by Bono
4)
The Rolling Stones by Steven Van Zandt
5)
Chuck Berry by Joe Perry
6)
Jimi Hendrix by John Mayer
7)
James Brown by Rick Rubin
8)
Little Richard by Little Richard
9)
Aretha Franklin by Jerry Wexler
10)
Ray Charles by Van Morrison
11)
Bob Marley by Wyclef Jean
12)
The Beach Boys by Lindsey Buckingham
13)
Buddy Holly by John Mellencamp
14)
Led Zeppelin by Dave Grohl
15)
Stevie Wonder by Elton John
16)
Sam Cooke by Art Garfunkel
17)
Muddy Watters by Billy Gibbons
18)
Marvin Gaye by Smokey Robinson
19)
The Velvet Underground by Julian Casablancas

ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ ΚΛΠ.
LINK #1 : http://www.rollingstone.com/news/story/5939214/the_immortals_the_first_fifty
LINK #2 : http://www.rollingstone.com/news/coverstory/the_immortals
LINK #3 : http://www.rollingstone.com/news/story/7235503/the_voters