Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2008

ΕΙΣΟΔΟΣ ΟΠΑΔΟΥ ΣΤΟ ΠΑΟ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ !!!

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ
Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΟΥ ΟΠΑΔΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΑΟ-ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ΠΟΥ ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ ΤΑ ΜΜΕ !!!

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2008

ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΥΡΙΟΙ !!!

ΡΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟΟΟΟ !!!
(ΑΠΟ ΤΟ ΟΦΗ-ΑΕΚ 1-1)

Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2008

CATCH THE MOMENT #2





CATCH THE MOMENT #1





ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ... "ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ" !!!
(ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ)

ΟΦΗ-ΑΕΚ 1-1





ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΕΚ, Ο DUSAN BAJEVIC ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΝΙΚΗ.
ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ 1-1 ΜΕ ΤΟΝ ΟΦΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ.
Ο DUSAN ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΠΛΙΣΜΕΝΟ NSALIWA, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΑΙΞΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΛΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΑΙΞΕ ΓΙΑ 1η ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ Ο MANDUCA ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΑΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ Β' ΗΜΙΧ.
Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΟ Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ Β' ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΔΙΠΛΟ.
Ο ΟΦΗ ΜΕ ΜΟΛΙΣ ΤΗ 2η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΣΤΟ 75' ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΡΑΛΙΔΗ ΚΑΙ Η ΑΕΚ ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΣΤΟ 88'.
ΑΣΧΗΜΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΡΑΤΗΣΕ ΜΟΝΟ 3 !!! ΛΕΠΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ, ΕΝΩ ΕΙΧΑΜΕ ΑΛΛΑΓΕΣ, ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΟΦΗ !!!
Η ΟΜΑΔΑ ΟΠΩΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ ΚΑΙ Ο BAJEVIC ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ...
ΟΦΗ (Γιάννης Μαντζουράκης) : Μάλαρζ, Σταυρακάκης (78' Δημούτσος), Ρουμπάκης, Μπαρκαουάν, Αρβανίτης, Πίτσος, Ταραλίδης (85' Γκάγκουλα), Σίμιτς, Σφακιανάκης, Πόποβιτς (87' Μονιάκης), Εντόι
ΑΕΚ (Ντούσαν Μπάγεβιτς) : Σάχα, Μαϊστόροβιτς, Κυργιάκος, Χουανφράν (84' Εντίνιο), Πλιάτσικας, Ενσαλίβα (74' Μαντούκα), Καφές, Μπασινάς, Σκόκο, Μπλάνκο, Τζιμπούρ

Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2008

ΝΤΟΥΣΚΟΤΕΧΝΕΙΟ !!!

ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ. ΧΑΧΑΧΑΧΑ !!!
(Από το www.goalday.gr)

DUSAN III - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ !!!

ΩΡΑΙΑ "ΣΥΝΘΕΣΗ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΧΡΗΣΤΟ !!!
(ThanX Χρηστάρα)

ΠΑΛΙ ΔΥΟ ΓΚΟΛ Ο ΛΥΜΠΕ !!



ΑΛΛΑ 2 ΓΚΟΛ ΠΕΤΥΧΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ 4-0 ΤΗΣ EINTRACHT FRANKFURT ΕΠΙ ΤΗΣ HANNOVER 96 KAI ΕΦΤΑΣΕ ΤΑ 5 ΓΚΟΛ ΣΤΗΝ BUNDESLIGA.
Ο "Λύμπε" άνοιξε το σκορ στο 25' με κεφαλιά από την σέντρα του Σταϊνχόφερ, ενώ πέτυχε το τρίτο γκολ της Φρανκφούρτης στο 86' με σουτ από πάσα του Φένιν.
Άιντραχτ – Ανόβερο 4-0 (25' και 86' Λυμπερόπουλος, 40' Ρας, 92' Φένιν)
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΛΥΜΠΕ !!!

Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2008

ΣΥΓΓΝΩΜΗ

ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΑΕΚ DUSAN BAJEVIC.
Ο DUSCO ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΕΝΩΤΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΓΝΩΜΗ (ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΦΑΝΗΚΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ) ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΑΕΚ.
ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΑΠΟ 'ΔΩ ΚΑΙ 'ΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:
"Kάτι είχα μιλήσει με τον Αστέρα. Σε τηλέφωνο που είχα σας είχα πει πως ήθελα να δουλέψω στον Αστέρα όμως στη δεύτερη συνάντηση που είχαμε δεν τα βρήκαμε. Mίλησα με τους κυρίους Κανελλόπουλο και Κούλη.
"Όλοι μαζί πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε την ΑΕΚ μεγάλη". Πρέπει να προσπαθήσουμε να φτάσει η ΑΕΚ σε όσο καλύτερη θέση γίνεται. Έχουμε καλούς παίκτες. Δεν υπάρχει κακός παίκτης. Για αυτή τη χρονιά δεν μπορώ να υποσχεθώ, όμως θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε μια ομάδα που μπορεί να φτάσει ψηλά."
"Τους τελευταίους μήνες δεν είχα σκεφτεί να επιστρέψω στην ΑΕΚ. Αλλά μετά από την πίεση που είχα για δυο τρεις μέρες άλλαξα και εγώ γνώμη. Με πίεσαν να σκέφτομαι πάλι την ΑΕΚ. Μίλησα αυτές τις μέρες με το Λάκη Νικολάου και με έκανε να σκέφτομαι πάλι πολύ την ΑΕΚ. Δεν μπορώ να πω ότι περίμενα τέτοια υποδοχή. Μου θύμισε τα παλιά χρόνια και με έκανε να θέλω να προσπαθήσω ακόμα περισσότερο. Έχω πολύ δυνατά αισθήματα για την ΑΕΚ και αυτό με κάνει ακόμα πιό δυνατό και με υποχρεώνει να προσπαθήσω για το καλύτερο. "
"Αυτή τη στιγμή είμαστε σε άσχημη θέση και πρέπει να φύγουμε από αυτή. Στο κύπελλο θα προσπάθήσουμε οπωσδήποτε να το πετύχουμε. Δεν θέλω να έχει πίεση η ομάδα για την πρώτη θέση αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα προσπαθήσουμε. Θα κυνηγάμε... Δεν θέλω για λόγους πίεσης να πω ότι θέλουμε την πρώτη θέση. Η ΑΕΚ μπορεί να είναι ψηλά και θα είναι ψηλά."
Θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε μια ομάδα που τα επόμενα χρόνια θα πρωταγωνιστήσει και θα χτυπήσει το πρωτάθλημα. Αυτή τη στιγμή χρειάζονται πρώτα τα αποτελέσματα και στη συνέχεια η ποιότητα. Πρέπει να βελτιώσουμε και την ψυχολογία που είναι σε χαμηλά επίπεδα αυτή τη στιγμή."
"Έχω εικόνα για την ομάδα. Στη χθεσινή προπόνηση απλά προσπάθησα να δω ποιοί παίκτες είναι έτοιμοι για το ματς της Κυριακής. Δεν θα τα αλλάξω όλα μεμιάς. Απλά επειδή έρχεται παιχνίδι την Κυριακή έπρεπε να δω ποιοί παίκτες βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Δεν διαχωρίζω τους Έλληνες από τους ξένους. Οι ομάδες του πρωταθλήματος πρέπει να έχουν Έλληνες παίκτες γιατί αυτοί έχουν κίνητρο. Πρέπει να υπάρχει ισορροπία."
"Θα ενισχυθούμε όπου πρέπει και όταν πρέπει. Δεν μπορώ να απαντήσω τώρα για τα χρήματα που θα δαπανηθούν όμως. Το βέβαιο είναι πως θα γίνουν οι κινήσεις που πρέπει για να είμαστε και πάλι εκεί που αξίζουμε"

Ξέρω ότι ένα κομμάτι είναι εναντίον. Εγώ έχω πει συγγνώμη σε όποιον πίκρανα και θα πω συγγνώμη και τώρα σε όλους. Τους πείραξε πολύ. Ζητάω όμως συγγνώμη και από την οικογένειά μου για όσα άκουσε που επιστρέφω. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να το συζητάμε πλέον. Αγαπάμε όλοι την ΑΕΚ, αυτό είναι κάτι από το παρελθόν. Όλοι πρέπει να είμαστε μαζί. Πρέπει να ξεχάσουμε τα καλά και τα κακά και να κοιτάξουμε μπροστά. Δεν είναι δύσκολο να πει κανείς συγγνώμη. Καθημερινά ζητάμε συγγνώμη. Αν κάποιος θέλει να του πως συγγνώμη του λέω συγγνώμη. "
"Ο Στέλιος Μανωλάς αγαπάει πολύ την ΑΕΚ και είναι άνθρωπος που θέλει πολύ και μπόρεί να βοηθήσει την ΑΕΚ. Πιστεύω πως θα έχουμε πολύ καλή συνεργασία. Είχαμε παλιότερα κάποιες συγκρούσεις αλλά αυτό θα συμβεί και τώρα" δήλωσε γελώντας ο Μπάγεβιτς για να συνεχίσει "Και οι δύο θέλουμε να πετύχουμε"
"Δεν είμαι ο μόνος που θέλω γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σπίτι μου είναι αφού σαν παίκτης και σαν προπονητής εκεί έζησα. Υπάρχουν πολλοί ακόμα που θέλουν το γήπεδο εκεί."
"Μιλάω συνέχεια με τον κ. Μελισσανίδη, κάθε μέρα .Είναι φίλος μου και ο πρώτος που με παρότρυνε να αναλάβω την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Το ότι έχουμε συζητήσει μαζί όμως δεν σημαίνει πως συμβαίνει αυτό που έχετε εσείς στο μυαλό σας". αναφερόμενος ασφαλώς σε πιθανή εμπλοκή του κ. Μελισσανίδη στα διοικητικά της Ένωσης.
Σε ερώτηση για το αν θέλει να κλείσει την καριέρα του στην ΑΕΚ ο Μπάγεβιτς γύρισε προς τον Τ. Κανελλόπουλο και του έκανε την ίδια ακριβώς ερώτηση για να δηλώσει στην συνέχεια "Αν με κρατήσουν θα μείνω, δεν πάω πουθενά"
Σε ερώτηση για το αν θα έρχονταν στην ΑΕΚ σε περίπτωση που ο Ντέμης Νικολαϊδης ήταν στην ομάδα "Ρωτήστε τον κ. Νικολαϊδη αν θα με ζητούσε για τεχνικό της ΑΕΚ. Αν με ζητούσε θα ερχόμουν".
Τέλος σε ερώτηση για το αν θα δέχονταν να έχει συνάντηση με τον Δημήτρη Χατζηχρήστο απάντησε "Ναι αλλά μόνο με αυτόν" αφήνοντας να εννοηθεί πως αυτό θα συνέβαινε λόγω του θεσμικού ρόλου του προέδρου της ερασιτεχνικής ΑΕΚ.
LINK: http://www.sport24.gr/html/ent/405/ent.262405.asp

Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2008

ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ή ΒΑΤΡΑΧΟΣ ???

ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ BAJEVIC ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ, ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΩΝ ΗΤΑΝ ΤΑΥΤΟΣΗΜΕΣ:
ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ Ο ΕΡΧΟΜΟΣ ΤΟΥ DUSAN ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑΞΗ ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ.
ΣΤΟ ΗΘΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΙΜΑΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ.
ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΚΡΑΞΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.
ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΚΡΑΞΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΟΧΗ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΦΑΝΕΛΑ, ΟΥΤΕ ΣΕ ΛΙΟΣΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ.
ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΓΙΑ 2η ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ "ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ".
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ...
ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΧΑΜΗΛΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.
BROUNO, ΝΚ 21, CHRIS ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝ-ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ, ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟΨΕΙΣ.
(ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΣΚΙΤΣΟ ΑΠΟ ΤΟ www.goalday.gr)

Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2008

ΠΕΤΑΞΑΝ ΠΙΣΩ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΣΤΟΝ ΜΟΡΑ !!!

Σοκαρισμένος παραμένει ο Βαγγέλης Μόρας, μία ημέρα μετά την ενέργεια των οπαδών της Μπολόνια να του επιστρέψουν τη φανέλα που τους πέταξε μετά το τέλος του εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του με την Σιένα.
Ο Έλληνας αμυντικός πήγε, μαζί με τους συμπαίκτες του, στην κερκίδα που βρίσκονταν οι εκδρομείς οπαδοί της Μπολόνια, λίγο μετά τη λήξη του αγώνα που βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 1-1. Μάλιστα, επέλεξε να πετάξει τη φανέλα του στους οπαδούς του συλλόγου, αλλά προς μεγάλη του έκπληξη την είδε να επιστρέφεται άμεσα.
«Είμαι απογοητευμένος και δεν έχω ξαναδεί κάτι ανάλογο. Είναι κρίμα γιατί είναι σημαντικό αποτέλεσμα για μας», δήλωσε ο Μόρας, ο οποίος έγινε μάρτυρας μίας πρωτοφανούς σκηνής στην ποδοσφαιρική του καριέρα.
Ο αρχηγός της Μπολόνια, Κλαούντιο Τέρτσι παραδέχθηκε ότι δεν μπορεί να εξηγήσει την ενέργεια των οπαδών, ενώ ο πρόεδρος του συλλόγου, Πιέρ Τζιοβάνι Ρίκι τόνισε ότι μάλλον η φανέλα του Μόρα κατέληξε σε χέρια που δεν γνώρισαν την αξία της.
LINK: http://www.contra.gr/Soccer/Italy/SerieA/Bologna/220795.html

ΤΕΛΟΣ Ο ΔΩΝΗΣ

ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΗ 01:00 Η ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΩΝΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΔΟΞΑ:
"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας κ. Γιώργο Δώνη. Η διοίκηση της ομάδας ευχαριστεί τον κ. Δώνη για την προσφορά του και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του"
ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ, ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ, ΜΑΝΩΛΑ, ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ, ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ, ΣΑΒΕΒΣΚΙ, ...
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ !!!

Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2008

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΓΙΩΡΓΑΡΕ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΕ

ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΨΥΧΑΡΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ 0-0 ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΤΗΝ ΠΙΚΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΙ !!!
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:
«Θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη από τον κόσμο. Η ομάδα μας περνάει κρίση. Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι και απογοητευμένοι. Αντιλαμβάνομαι την στενοχώρια του κόσμου. Πάνω απ' όλα όμως είμαστε άνθρωποι. Παίζουν ρόλο πολλά πράγματα. Ελπίζουμε τώρα σε καλύτερη συνέχεια», είπε αρχικά και συνέχισε,
Ξέρουμε πολύ καλά ότι παίζουμε σε μία μεγάλη ομάδα με μεγάλη ιστορία. Υπάρχει μεγάλη πίεση και τ' αποτελέσματα δεν είναι ικανοποιητικά. Πρέπει να κάνουμε μία νίκη για να βρει η ομάδα τον δρόμο της. Πλέον είμαστε υπόλογοι στον κόσμο. Ότι και να πούμε στις συνεντεύξεις όλα φαίνονται μες στο γήπεδο. Εκεί φαίνονται τ' αποτελέσματα. Υπεύθυνοι γι' όλα αυτά είμαστε εμείς. Έξω απ' το γήπεδο κρινόμαστε.
Να ξέρετε όμως πώς είμαστε επαγγελματίες και ότι η στεναχώρια μας είναι πολύ μεγάλη. Ζητάμε και πάλι συγγνώμη και υποσχόμαστε να παλέψουμε σκληρά για μία καλύτερη συνέχεια μες στο γήπεδο. Αποκλειστικά υπεύθυνοι γι' αυτήν την πορεία είμαστε εμείς οι παίκτες».
LINK: http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=81396

ΑΕΚ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ 0-0 !!!




ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.
ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ 0-0 ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟ ΣΤΟ ΟΑΚΑ !!! ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΒΑΘΜΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΣΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ, ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ !!!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΜΕΣΑ, ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΩΝΗΣ ΧΤΕΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ !!!
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ.
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΠΟΛΛΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΤΑΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΥΡΕΣ :
"ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΑΜΗΘΕΙ"
"ΔΩΝH ΜΑΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ" ...
ΑΕΚ: Σάχα, Κουτρομάνος (46’ Πλιάτσικας), Μαϊστόροβιτς, Αλεξόπουλος, Χουανφράν (46’ Πελετιέρι), Καφές, Μπασινάς, Λαγός, Σκόκο, Παυλής (65’ Εντίνιο), Μπλάνκο.
Πανσερραϊκός: Κοτταράς, Καλλιμάνης, Βοσκόπουλος, Γαλανόπουλος, Αμπουμπακάρι, Πιπίνης, Καλί, Ζουντί (80’ Μπαντέα), Γεωργιάδης, Τάντιτς (70’ Μπαϊκαρά, 87’ Μανουσαρίδης), Κολέν.

Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2008

ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΛΟΓΩ "SECOND LIFE" !!!


Μία 28χρονη Βρετανίδα υπέβαλε αίτηση διαζυγίου όταν ανακάλυψε ότι το αβατάρ του άνδρα της την απατούσε με μία εικονική γυναίκα στον φανταστικό κόσμο του Second Life, γράφουν σήμερα οι βρετανικές εφημερίδες.
Όπως δήλωσε η Εϊμι Τέιλορ, ο γάμος της με τον 40χρονο Ντέιβιντ Πόλαρντ κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος ύστερα από τρία χρόνια συμβίωσης, όταν τον συνέλαβε -για δεύτερη μάλιστα φορά- να παρακολουθεί το εικονικό alter ego του (αβατάρ) να κάνει έρωτα με μία άλλη, εικονική γυναίκα.
Το Second Life δίνει στους παίκτες τη δυνατότητα να δημιουργούν μία εικονική ζωή στην οποία το αβατάρ τους μπορεί να συνάπτει φιλίες, να αναπτύσσει σχέσεις,να αγοράζει ακίνητα και να ιδρύει επιχειρήσεις σε ένα φανταστικό κόσμο, ο οποίος εκτός των άλλων διαθέτει και το δικό του, εικονικό νόμισμα.
Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε chatroom του Ιντερνετ το 2005 και παντρεύτηκε (στην πραγματική ζωή), αλλά και σε ένα φαντασμαγορικό, τροπικό σκηνικό του Second Life.
Η Τέιλορ όμως είχε πάντα κάποιες υποψίες για την on line πίστη του άνδρα της. Εφτασε μάλιστα στο σημείο να ζητήσει τη βοήθεια ενός εικονικού ντετέκτιβ για να διαπιστώσει εάν ο Ντέιβ Μπάρμι, όπως ονομάζεται το αβατάρ του Ντέιβιντ, την απατά, διότι και στο παρελθόν, πριν ακόμα παντρευτούν, τον είχε συλλάβει να κάνει σεξ με μία εικονική πόρνη.
Τότε ανακάλυψε ότι το αβατάρ του άνδρα της είχε υποτροπιάσει, όταν τον συνέλαβε σε μία εύγλωττη στάση με μία άλλη, εικονική γυναίκα.
"Τρελάθηκα, πληγώθηκα αφάνταστα", εξομολογήθηκε η Τέιλορ στο τηλεοπτικό δίκτυο Sky News, εξηγώντας την απόφασή της να ζητήσει διαζύγιο.
Όσο για τον δικηγόρο στις υπηρεσίες του οποίου κατέφυγε, αν και πραγματικός, δεν δοκίμασε την παραμικρή έκπληξη. Οπως είπε, πρόκειται για τη δεύτερη αίτηση διαζυγίου που καλείται να εκδόσει λόγω της εμπλοκής του Second Life στην πραγματική ζωή.

Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2008

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ-ΑΕΚ (0-0) 1-2 ΠΑΡ (ΚΥΠΕΛΛΟ)




ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΟΥ ΝΙΚΗΣΕ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΟΝ ΗΛΥΣΙΑΚΟ ΜΕ 2-1 ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ !!! ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ.ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΜΑΤΣ 0-0 !!!
ΤΟ 0-1 ΠΕΤΥΧΕ Ο BLANCO ΣΤΟ 94', ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΥΣΙΑΚΟ Ο ΤΣΙΤΣΟΜΗΤΣΟΣ !!!!! (Ε??? , ΤΙ ??? , ΠΩΣ ???) !!!!! ΣΤΟ 97'.
ΤΟ 1-2 ΜΕ ΠΛΑΣΕ ΣΤΟ 106' Ο ΚΑΦΕΣ.
ΤΡΑΓΙΚΗ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ !!!
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ, ΔΙΑΣΩΘΗΚΕ Ο BLANCO !!!
ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ (ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΔΩΝΗΣ ???) ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΥΠΟΦΕΡΕΤΑΙ.
Ηλυσιακός (Γιώργος Χατζάρας) : Ταμπάσης, Τσιτσομήτσος, Όμο, Δήμου, Τσιρογιάννης (46΄ Παυλίδης), Σκάρος (46΄ Μοντρόνι), Αυλωνίτης, Βελέτης, Νάστος, Ρέιζερ (46΄ Τσαμπουρής), Γκαρέ
ΑΕΚ (Γιώργος Δώνης) : Mάχο, Χουανφράν, Μαϊστόροβιτς, Άλβες, Κουτρουμάνος, Μπασινάς, Λαγός, Ζορμπάς (65΄ Παυλής), Σκόκο, Εντίνιο (46΄ Καφές), Χετεμάι (46΄ Μπλάνκο)

Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2008

OBAMA BIN LADEN !!!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΜΟΝΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ http://kourkouti.yooblog.gr/2008/11/06/1822/

Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2008

BANKSY





ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ SITE ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ).
ΩΡΑΙΑ GRAFFITI ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΕΣ ΙΔΕΕΣ.
(Ευχαριστώ το φίλο DownUnder από το ΑΕΚ IFC για το Link)

ΔΥΟ ΓΚΟΛ Ο ΛΥΜΠΕ ΜΕ ΤΗΝ EINTRACHT FRANKFURT


ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΠΕΤΥΧΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΜΑΤΣ EINTRACHT FRANKFURT-STUTTGART 2-2.
ME TA ΓΚΟΛ ΤΟΥ, ΣΤΟ 18' ΚΑΙ ΣΤΟ 66', ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΣΤΗΝ EINTRACHT, ΑΛΛΑ Η STUTTGART ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ ΜΕ ΓΚΟΛ ΤΩΝ LANIG ΣΤΟ 71' KAI GOMEZ ΣΤΟ 87' !!!
ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΓΑΛΕ ΝΙΚΟΛΑ ...

ΞΑΝΘΗ-ΑΕΚ 1-1





ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΙΚΗ, ΚΑΘΩΣ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ 1-1 ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΣΤΑ "ΠΗΓΑΔΙΑ".
ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ Η ΕΝΩΣΗ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ Η ΞΑΝΘΗ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΜΕ ΑΠΙΑΣΤΟ ΣΟΥΤ ΣΤΟ "Γ" ΤΟΥ TAINDER ΣΤΟ 33' ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΣΙΣΤ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΥ ΧΑΡΗ ΠΑΠΠΑ, ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.ΕΙΧΕ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΜΑΚΡΙΝΟ ΦΑΟΥΛ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ Ο SAJA ΣΤΟ 22'.
ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ Η ΑΕΚ ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ, ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΓΚΟΛ, ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΠΕΤΥΧΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ BLANCO ΣΤΟ 62' ΜΕΤΑ AΠΟ ΩΡΑΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΙΣΤ ΤΟΥ SCOCCO.
Ο ΣΚΟΡΕΡ ΑΦΙΕΡΩΣΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΡΙΚΚΑ ΠΟΥ ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΚΑΝΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΧΙΑΣΤΩΝ.
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ, Η ΑΕΚ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΜΕΙΝΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ.
ΞΑΝΘΗ: Γκσπούρνινγκ, Παπαδημητρίου, Παππάς (88΄ Λορεφίσε), Γκρζέλακ (46΄ Σουάνης), Ζουέλα, Βάλλας, Ταϊντέρ, Κωστούλας, Φλίσκας, Ντοριβάλ (72΄ Κιντάνα), Αγκάλι
ΑΕΚ: Σάχα, Καφές, Μαϊστόροβιτς, Αλεξόπουλος, Χουανφράν, Τζιμπούρ (81΄ Εντίνιο), Μπασινάς, Μπλάνκο, Πελετιέρι (60΄ Λαγός), Γεωργέας (30΄ Κουτρομάνος), Σκόκο