Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΕΚ-ΠΑΟ ΟΠΑΔΟΙ ΕΝΩΣΗΣ aek365.gr

ΗΡΩΕΣ !!!

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΕΚ-ΠΑΟ 0-1

ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΤΟΥ *ΩΛΟΥ !!!
ΜΙΑ ΚΑΚΗ ΑΕΚ ΜΕ 3-4 ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ, ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΧΑΛΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΜΕ 1-2 ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ, ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΣΟΥΤ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ 0-1 ΣΤΟ 48' ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ (ΚΛΑΣΣΙΚΑ, ΜΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΦΑΟΥΛ ΣΤΟΝ JAHAJA ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΦΑΣΗΣ !!!) ΣΕ ΕΝΑ ΝΤΕΡΜΠΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΛΑΡΙΝΑ !!!
Ο ΗΡΩΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΚΡΑΞΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ !
ΤΑ ΑΚΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ SCOCCO (AΡΝΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ).
ΑΕΚ: Σάχα, Γιάχιτς, Μαϊστόροβιτς, Αραούχο, Χουανφράν, Καφές, Γιαχάγια (68’ Παυλής), Μαντούκα, Σκόκο (77’ Ταχτσίδης), Γκερέιρο (71’ Λεονάρντο), Μπλάνκο.
Παναθηναϊκός: Τζόρβας, Μπιάρσμιρ, Βύντρα, Καντέ (85’ Γκάμπριελ), Σαριέγκι, Κατσουράνης, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Σιμάο, Καραγκούνης (61’ Σισέ), Λέτο, Σαλπιγγίδης (79’ Νίνης).
ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΚΟΥΡΑΓΙΑ ΚΑΙ ΣΗΚΩΣΤΕ ΚΕΦΑΛΙ !!!
ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ !!!

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΕΚ-ΔΑΛΟΥΚΑΣ(ΟΣΦΠ) 1-2

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΚΩΜΩΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΣΤΟ ΟΑΚΑ !
ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ... ΔΑΛΟΥΚΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ.
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ !
ΔΕ ΛΕΩ ΓΚΟΛΑΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ Ο ΠΡΩΗΝ-ΑΕΚΤΖΗΣ ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΜΕ ΑΝΑΠΟΔΗ AΓΚΩΝΙΑ-ΚΑΡΑΤΙΑ ΤΟΝ JUANFRAN ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΟΥΤΕ ΦΑΟΥΛ!!!
ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΛΠ ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΜΑΛΑΜΑ ΑΠΟ ΤΟ aek365.gr :
" Same shit, different day
Άντε μετά να μιλήσεις για μπάλα. Άντε μετά να πεις για την τραγική παρουσία του Μάκου, για την έλλειψη καλών Ελλήνων ποδοσφαιριστών, για τον κακό μεταγραφικό σχεδιασμό που έχει ως αποτέλεσμα να μην έχει «δέσει» η ομάδα. Άντε μετά να γράψεις για τις χαμένες ευκαιρίες, για τα όποια λάθη του Μπάγεβιτς, για την απουσία του Κυργιάκου. Άντε μετά να μιλήσεις για όλα αυτά τα απολύτως ποδοσφαιρικά, με τα οποία ασχολούμασταν μέχρι χθες και δικαίως προβλημάτιζαν.
Απλά δεν γίνεται. Διότι η όποια κριτική στο χθεσινό ντέρμπι ΑΕΚ και Ολυμπιακού αρχίζει και τελειώνει στο πέναλτι του Μέλμπεργκ. Που δεν είναι το μοναδικό «έγκλημα» του Δαλούκα (που τώρα κατάλαβα γιατί κάποιοι τον θεωρούν μαζί με τον Κάκο… διάδοχο του Βασσάρα), αφού υπάρχουν πολλές άλλες κραυγαλέες περιπτώσεις που αποτύπωσαν ξεκάθαρα την πρόθεσή του να ευνοήσει τους «ερυθρόλευκους». Από το… αυθόρμητο, όπως είπε ο Τεβεκέλης, γύρισμα του Σουηδού στον Νικοπολίδη, που είναι ξεκάθαρη περίπτωση έμμεσου, μέχρι την αγκωνιά- καραμπινάτη κόκκινη στο 13’ του Τοροσίδη στον Χουανφράν και την κίτρινη κάρτα που δεν δόθηκε στο 41’ στον Ζεβλάκοφ για το μαρκάρισμα στον Σκόκο. Για την τελευταία φάση, μάλιστα, να σημειώσουμε, ότι ο Ζεβλάκοφ αντίκρισε τελικά κάρτα στο 89’, που αν είχε δοθεί και η πρώτη, θα ήταν η δεύτερή του. Ή στην χειρότερη περίπτωση, μπορεί σε κάποια φάση να συνέβαινε ό,τι και με τον Μάκο, που λόγω της κίτρινης που είχε, δεν έκανε τάκλιν στον Τοροσίδη, βλέποντας ότι δεν τον προλάβαινε στη φάση του δεύτερου γκολ.
Ειδικά, όμως, το πέναλτι που δεν έδωσε στον Μέλμπεργκ είναι αυτό που καθορίζει τη μορφή του αγώνα. Αλλοιώνει αποτέλεσμα. Στο 39΄ αυτή η παράβαση, που αν καταλογιζόταν, πιθανότατα θα έβαζε την ΑΕΚ μπροστά στο σκορ, στο 43΄, δηλαδή τέσσερα λεπτά αργότερα, το γκολ του Ολυμπιακού. Και από 1-0, το ματς γίνεται 0-1. Επαναλαμβάνω, μέσα σε τέσσερα λεπτά. Με συνοπτικές διαδικασίες.
Από εκεί και πέρα, τι να σχολιάσεις σε αγωνιστικό επίπεδο; Να πεις τι; Ότι η ΑΕΚ δεν έδειξε χαρακτήρα, αλλά ο Ολυμπιακός είχε ψυχή και μέταλλο… πρωταθλητή, όπως παρουσιάζουν σήμερα πολλές αθλητικές εφημερίδες; «Same shit, different day», που λένε και οι Αμερικανοί. Όλα αυτά τα χρόνια, σε κάθε διαιτητική εύνοια του Ολυμπιακού επιστρατεύονται διάφορα ευφυολογήματα. Πότε η ψυχή του πρωταθλητή, πότε «ο πύρινος σου κόσμος που δεν λυγά ποτέ», πότε η… αποστομωτική απάντηση «Ε, φτιάξτε ομάδα και μη διαμαρτύρεστε». Ας έδινε ο Δαλούκας το πέναλτι, να βλέπαμε την ψυχή του πρωταθλητή. Για την ώρα, μόνο το φάντασμα του Δημητρόπουλου βλέπουμε να πλανιέται.
Ένα θέμα προς συζήτηση, επίσης, είναι ότι η χθεσινή διαιτησία επηρεάζει άμεσα την ΑΕΚ και σε γενικότερο επίπεδο. Γιατί με άλλο αγωνιστικό σχέδιο θα πήγαινε να παίξει κόντρα στον Παναθηναϊκό την Κυριακή, αν είχε νικήσει τον Ολυμπιακό, με άλλο πιθανότατα θα πάει τώρα. Για την ψυχολογία ούτε λόγος να γίνεται. Στέκομαι στο αγωνιστικό σχέδιο, γιατί ενδεχόμενη νίκη χθες, θα επέβαλε περισσότερη ηρεμία στο παιχνίδι της «Ένωσης» την προσεχή Κυριακή και γενικότερα μία τελείως διαφορετική αντιμετώπιση από την πλευρά του προπονητή και των παικτών. Τώρα, οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν κανένα περιθώριο για γκέλα και δεν αποκλείω, αυτό να τους επηρεάσει. Δεν είναι, δηλαδή, ότι ο Δαλούκας σου στερεί τρεις βαθμούς και τους δίνει στον ανταγωνιστή του. Είναι, επίσης, και το ότι σε στέλνει με την πλάτη στον τοίχο απέναντι στον άλλο διεκδικητή του τίτλου. Κι αν μιλούσαμε για μια ομάδα «δεμένη», να πούμε «πάει στο καλό». Ας είναι. Εδώ μιλάμε για παίκτες που τώρα προσπαθούν να γίνουν ομάδα.
Τέλος πάντων. Δεν θα ευχηθώ η χθεσινή τραγική διαιτησία να είναι η τελευταία. Γιατί δεν θα είναι. Όποιος έχει αυτή την αίσθηση, μάλλον σε άλλη χώρα ζει. Και για να αστειευτούμε και λίγο, μην είμαστε και αχάριστοι. Τουλάχιστον… εμπλουτίζουμε και το ποδοσφαιρικό λεξιλόγιό μας. Κάποτε ήταν η παράγκα, μετά ήρθαν οι καλικάντζαροι και τώρα οι… παπαγάλοι, που όπως έχει πει και ο παμμέγιστος, Δήμος Βερύκιος, είναι… αποδημητικά! Αυτό που φοβάμαι είναι τι θα γίνει όταν αποφασίσουν να φύγουν; Τι άλλο να περιμένει άραγε τη μίζερη ποδοσφαιρική μας πραγματικότητα… "
LINK: http://www.aek365.gr/columnist.php?id=28

ΤΑ ΓΚΟΛ ΟΙ ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ (43',55') ΚΑΙ NEMETH (65').
ΑΕΚ: Σάχα, Αραούχο, Χουανφράν, Μαϊστόροβιτς, Γιάχιτς, Καφές (82’ Παυλής), Μάκος (62’ Μαντούκα), Σκόκο, Γκερέιρο, Νέμεθ (79’ Λεονάρντο), Μπλάνκο.
Ολυμπιακός: Νικοπολίδης, Μέλμπεργκ, Ζεβλάκοφ, Α. Παπαδόπουλος, Ραούλ Μπράβο, Ντουντού, Ζαϊρί (69’ Στολτίδης), Λεονάρντο, Λεντέσμα, Τοροσίδης (81’ Γκαλίτσιος), Ντιόγκο (89’ Μήτρογλου),Δαλούκας.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΤΑΝΕΙ, ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ ! ΖΩΑ, Ε ΖΩΑ !!!

ΑΕΚ - ΟΣΦΠ Η διαιτησία του Δαλούκα

ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ!!!

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

ΟΠΑΔΟΙ ΑΕΚ στα ΓΙΑΝΝΕΝΑ aek365.gr

ΠΑΛΙ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ !!!
RESPECT !

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΑΕΚ 1-1





ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΧΑΣΕ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ Η ΑΕΚ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ, ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ 0-2 ή 0-3, ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ 1-1 !!!
Ο ΠΑΣ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΔΟΚΑΡΙ ΣΤΟ Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤ' ΑΛΛΟ, ΑΝΤΙΘΕΤΑ Η ΑΕΚ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΝΕΜΕΤΗ ΣΤΟ 51' ΜΕ ΩΡΑΙΟ ΣΟΥΤ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΣΣΙΣΤ ΤΟΥ MANDUCA, ΕΙΧΕ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΜΕ ΤΟYΣ BLANCO, MANDUCA, NEMETH, HERSI (NTEMΠΟΥΤΟ ΧΤΕΣ) KAI ME ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΔΟΚΑΡΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΑΣΗ !!! ΤΩΝ ΚΑΦΕ ΚΑΙ JAHIC ΣΤΟ 88' !!!!!!!
Ο ΠΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ 1-1 ΣΤΟ 82' ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΓΟΥΛΙΔΗ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ARCE ΠΟΥ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ MAJSTOROVIC !!!
ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, MERCYYYY !!!
ΠΑΣ Γιάννινα: Σικαλιάς, Ντάσιος (60’ Σαϊτιώτης), Στάθης, Βάντερσον, Κούσας, Κώτσιος, Ανδράλας (77’ Κοντογουλίδης), Μαϊστόροβιτς Ι., Μενδρινός, Μπακαγιόκο (70’ Μιχαλόπουλος), Ντιμπαλά.
ΑΕΚ: Σάχα, Αραούχο, Άρτσε, Μαϊστόροβιτς, Χουανφράν, Μαντούκα, Γιάχιτς, Γκερέιρο, Χέρσι (86’ Ιορντάκε), Νέμεθ (74’ Καφές), Παυλής (46’ Μπλάνκο).

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2009

ΗΡΩΕΣ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ GOODISON PARK !!!





ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ, ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ EVERTONIANS ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ VIDEO ΣΤΟ YOUTUBE ΜΕ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑΥΜΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΕΡΚΙΔΑ !!!
ΜΕΡΙΚΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ ΤΟ www.aek365.gr :
Κάνουν το Άνφιλντ να μοιάζει εκκλησία
«Μπορεί η άμυνα της ΑΕΚ να είναι η χειρότερη που έχω δει αλλά οι οπαδοί της κάνουν μια ευρωπαϊκή βραδιά στο «Άνφιλντ» να μοιάζει με εκκλησία». Αυτή η ατάκα οπαδού της Έβερτον σε ιστοσελίδα οπαδών των «ζαχαρωτών» τα λέει όλα για το ματς στο «Γκούντισον Παρκ». Σε όλα τα σάιτ των οπαδών των «μπλε» γίνεται αναφορά στο πάρτι που έστησαν οι Ενωσίτες και φυσικά όλοι είναι εντυπωσιασμένοι από το γεγονός ότι παρότι η ΑΕΚ πραγματοποίησε τραγική εμφάνιση, το τραγούδι δεν σταμάτησε λεπτό. «Πρέπει να ομολογήσω ότι οι οπαδοί τους κέρδισαν τον σεβασμό μου. Ήταν σαν να μην σταματούσαν ποτέ ακόμα και όταν η ΑΕΚ έχανε με 4-0» γράφει χαρακτηριστικά ένας οπαδός της Έβερτον στο toffeeweb.com. «Είναι τρελοί. Η ομάδα τους ήταν χάλια και αυτοί δεν σταμάτησαν καθόλου. Μακάρι να είχαμε τέτοια ατμόσφαιρα στο Γκούντισον» ήταν ένα άλλο σχόλιο στο σάιτ nsno.co.uk. Στην ίδια ιστοσελίδα οπαδοί των μπλε γράφουν: «Γ... αυτοί οι οπαδοί της ΑΕΚ είναι ΤΡΕΛΟΙ» και «Δεν έχουν σταματήσει να τραγουδούν όλο το βράδυ. Περίεργη ατμόσφαιρα αν σκεφτούμε το σκορ και την εμφάνιση της ομάδας τους». «Φανταστείτε τι γίνεται στην Αθήνα. Είναι εντελώς τρελοί. Κάτι περίεργο γίνεται στο μυαλό τους» αναφέρει κάποιος άλλος.
Στο youtube οπαδοί της Έβερτον έχουν ανεβάσει βίντεο με την κερκίδα της ΑΕΚ. «Καθόμουν εκεί που τραβήχτηκε το βίντεο και είναι μακράν η καλύτεροι οπαδοί που έχει δει ποτέ μου. Έκαναν πάρτι παρότι η ομάδα ήταν τραγική. Συνέχιζαν χωρίς να σταματήσουν για δύο ώρες, ακόμα και πριν τη σέντρα. Δυστυχώς οι παίκτες τους λίγο το αναγνώρισαν αυτό στο τέλος του παιχνιδιού. Πρέπει να τους προσλάβουμε για να κάνουμε τον δικό μας κόσμο να ξυπνήσει» γράφει ένα σχόλιο. «Μπράβο στους οπαδούς της ΑΕΚ. Θα τα πούμε στην Ελλάδα» αναφέρει ένα άλλο.
Επίσης ο πρόεδρος της Everton ζήτησε απο τον αντίστοιχο της ΑΕΚ κ.Θανόπουλο να του δώσει μερικούς οπαδούς της ΑΕΚ για να μπορέσουν να φτιάξουν την ατμόσφαιρα του Goodison Park !!!

EVERTON-AEK 4-0 (EUROPA LEAGUE)





ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ Η ΑΕΚ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΜΑΤΣ ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ ΤΟΥ ΝΕΟΥ EUROPA LEAGUE !
ΜΕ ΜΙΑ ΑΘΛΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΜΕ 4-0 ΑΠΟ ΜΙΑ EVERTON ΠΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΚΛΑΣΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
Η ΑΕΚ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΘΟΣ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΤΟΥ BAJEVIC ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ARCHE KAI TON JAHIC (ΕΛΕΙΠΕ Ο MAJSTOROVIC ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΣΤΟ ΨΗΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ), ΕΙΧΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΕ ΧΑΛΙΑ ΒΡΑΔΙΑ, ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ (ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ALVES ΜΕ ΧΙΑΣΤΟΥΣ !!,ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ NSALIWA ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΑΝ ΑΛΛΑΓΗ !!!) ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΗ *ΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ARAJUHO (ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΤΟ 54') ΠΟΥ ΕΩΣ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΑΘΕΙ ΚΑΠΩΣ ΚΑΛΑ !!!
ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΙ Ο SAHA ΓΙΑ ΤΗΝ EVERTON ΣΤΟ 90+.
ΤΑ ΓΚΟΛ ΟΙ ΥΟΒΟ (10' ΚEΦΑΛΙΑ), DISTIN (17' ΚΟΝΤΙΝΟ ΠΛΑΣΕ), PIENAAR (37' ΣΟΥΤ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ) ΚΑΙ JO (81' ΠΛΑΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ) !!!
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ !!!
Έβερτον: Χάουαρντ, Μπέινς, Γιόμπο, Ντιστίν, Γκόσλινγκ, Φελαϊνί, Πίενααρ (67’ Σαχά), Ρόντγουελ, Μπιλιαλεντίνοφ (51’ Γιακούμπου), Κάχιλ (46’ Οσμάν), Ζο.
ΑΕΚ: Σάχα, Αραούχο, Χουανφράν, Ζεράλντο (13’ λ.τρ. Ενσαλίβα, 46’ Μαντούκα)), Άρτσε, Γιάχιτς, Μάκος, Καφές, Λεονάρντο (71’ Γιαχάγια), Σκόκο, Μπλάνκο.

EVERTON AEK MADNESS 2

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ GOODISON PARK !!!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ !!!
ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ !!!

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009

Los Straightjackets - Blowout

Garage-Surf-Rockabilly instrumental !!!

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

A Taste of Honey - Beatles

Φοβερό κομμάτι από το ντεμπούτο των Beatles !!!

ΑΛΕΚΟΟΟΟΟ ...

ΦΗΜΕΣ, ΟΤΙ Ο ΑΛΕΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ !

ΑΕΚ-ΗΡΑΚΛΗΣ 1-0





ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, Η ΑΕΚ ΝΙΚΗΣΕ ΜΕ 1-0 ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΑΝ ΚΑΙ ΕΠΑΙΖΕ ΑΡΚΕΤΑ ΛΕΠΤΑ ΜΕ 10 ΠΑΙΧΤΕΣ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΟΗΤΗ ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ SCOCCO ΣΤΟ 54' ΜΕ 2η ΚΙΤΡΙΝΗ.
ΣΤΟ 82' ΑΠΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ.
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΕΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ SCOCCO, ME ENA ΓΚΟΛ (ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΦΕ ΣΤΟ 13' ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΟΡΝΕΡ ΤΟΥ LEONARDO) ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΑΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΤΟ 21' (ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΧΘΕΣ BLANCO).
AKOMA KAI OTAN EMEINE ME 10 H AEK ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ 1-2 ΦΑΣΕΙΣ.
ΚΑΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΑΠΟ BLANCO ΣΤΟ 55' KAI JAHIC ΣΤΟ 91'.
ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΓΙΑ GUERREIRO (ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟΣ) ΚΑΙ JAHIC (ΕΠΑΙΞΕ ΜΟΛΙΣ 10 ΛΕΠΤΑ).
ΑΕΚ: Σάχα, Άλβες, Μαϊστόροβιτς, Αραούχο, Χουάνφραν, Καφές, Νέμεθ (51’ Γκερέιρο), Μάκος, Σκόκο, Λεονάρντο (66’ Μαντούκα), Μπλάνκο (81’ Γιάχιτς).
Ηρακλής: Κοβαλέφσκι, Μάρτος (70’ Βούτσιας), Γιαννούλης, Κατσαμπής (31’ λ.τρ. Παπαζαχαρίας), Λέκι, Παπαστεριανός, Ντιέ (58’ Μπόσνιακ), Τουμά, Έπσταιν, Ντίκα, Γιάκομπ.

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2009

Nea Filadelfeia katharismos gipedou aek365

Ανατριχίλα... Συγκίνηση... Δύναμη... Νέα Φιλαδέλφεια... ΑΕΚ... Όλα ταυτόσημα. Μία ιστορία γεννήθηκε ξανά μέσα από τα... μπάζα. Ο λαός της ΑΕΚ πήρε την κατάσταση στα χέρια του και έκανε το καθήκον του. Στο χώρο όπου μεγάλωσαν γενιές και γενιές. Στο σημείο που η ΑΕΚ έζησε τις μεγαλύτερες στιγμές της ένδοξης ιστορίας της. Εκεί που οι πατεράδες πήραν το μεσημέρι της Κυριακής τα παιδιά τους, για να τους δείξουν που μεγάλωσαν οι ίδιοι, και βρέθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια. Το βλέμμα δυστυχώς δεν... σταματούσε στην Σκεπαστή, τη θύρα 21, την 3 και τις άλλες θύρες. Η μυρωδιά δυστυχώς δεν έδινε τον χλοοτάπητα, αλλά βρεμένο χώμα και αγριόχορτα. Όλα όμως θύμιζαν ΑΕΚ...
Άνθρωποι κάθε ηλικίας, κάτω από τον ήλιο. Στα βίντεο που θα σας παραθέσουμε μπορεί να δείτε τα μικρά παιδιά, τους ηλικιωμένους και τους νέους με φτυάρια, με τσάπες, με τσουγκράνες. Ακόμη και με τα χέρια γινόταν η αποψίλωση. Όλα έγιναν για την... ιστορία. Για την ψυχή του καθενός που πέρασε έστω και για λίγο από τα ιερά χώματα και μετέφερε έστω και μία πέτρα.
(Από aek365.gr)

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2009

28 XRONIA AΠΟ ΤΟ LIVE ΤΟΥ RORY GALLAGHER ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ !




Ένας μύθος στο «Ναό»
Συμπληρώθηκαν 28 χρόνια από την επεισοδιακή συναυλία του Ρόρι Γκάλαχερ και το aek365.gr θυμάται.
Ο... «Ναός» της Νέας Φιλαδέλφειας σαν σήμερα πριν από 28 χρόνια φιλοξένησε την πρώτη μεγάλη ροκ συναυλία στη χώρα μας και ίσως την πιο επεισοδιακή που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα. Στις 12 Σεπτεμβρίου 1981 ο μεγάλος Ρόρι Γκάλαχερ ήρθε στην Ελλάδα για να παίξει στο ναό της ΑΕΚ.
Τα νέα της συναυλίας είχαν κυκλοφορήσει από στόμα σε στόμα σε όλα τα σχολεία, τα προαύλια, τα φροντιστήρια, τις καφετέριες, στα ηλεκτρονικά, τις πλατείες, τους παράνομους ραδιοφωνικούς σταθμούς. Το όνομα του Ρόρι γραφόταν σε τοίχους, σχολικές τσάντες, θρανία, φοιτητικές εστίες, παντού. ... Ο Ιρλανδός είχε καταφέρει κάτι σπάνιο. Ήταν αποδεκτός από όλες τις «φυλές» που υπήρχαν τότε. Πανκιά, μεταλάδες, μοϊκάνια, φρικιά, όλοι παραδέχονταν τη γνησιότητα του. Το ότι το γήπεδο ήταν κατάμεστο (πάνω από 40.000) ήταν λοιπόν λογικό.
Εκείνη την εποχή, όπως και τώρα, η Ελλάδα βρισκόταν σε προεκλογική περίοδο. Η λέξη «αλλαγή» κυριαρχούσε με τον Ανδρέα Παπανδρέου να θεωρείται βέβαιος νικητής και την κυβέρνηση, Ράλλη της Νέας Δημοκρατίας να προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της. Το κλίμα ήταν λοιπόν τεταμένο και η χώρα ακόμα δεν ήταν έτοιμη να δεχτεί το ροκ κίνημα.
Η βραδιά ήταν ζεστή και λίγο μετά τις εννέα ο Ρόρι ανέβηκε στη σκηνή. Μαζί του ο Τζέρι ΜακΑβόι (μπάσο) και ο Μπρένταν Ο'Νιλ (ντραμς). Από τις πρώτες νότε το κοινό εκστασιάστηκε και πολλοί ήταν αυτοί που ανέβηκαν στη σκηνή προσπαθώντας να αγγίξουν τον... θρύλο της ροκ. Οι άνθρωποι που είχαν επωμιστεί τον δύσκολο έργο να προστατεύσουν τον Ρόρι είχαν πολύ δύσκολη δουλειά.
Ενώ μέσα στο γήπεδο ο Ρόρι μάγευε, έξω από αυτό είχαν αρχίσει σοβαρά επεισόδια. Κόσμος προσπαθούσε να μπει μέσα στο γήπεδο με τους άνδρες της αστυνομίας να χτυπούν άγρια και να ρίχνουν δακρυγόνα. Οι δρόμοι γύρω από το γήπεδο θύμιζαν πεδία μάχης ενώ στη συναυλία η ατμόσφαιρα είχε γίνει αποπνικτική από τη συνεχή χρήση καπνογόνων.
Ποιός θα μπορούσε να είναι καλύτερος μάρτυρας από τον ίδιο τον Ρόρι που είχε πει για εκείνη τη βραδιά: «Είδα τις πρώτες φλόγες να ξεπηδάνε από το πίσω μέρος του γηπέδου. Οι δρόμοι της Αθήνας καίγονταν, επειδή, απ' ό,τι άκουσα, δεν άφηναν τον κόσμο να φτάσει στη συναυλία. Οι δρόμοι είχαν μετατραπεί σε πεδίο μάχης και η Αστυνομία έριχνε συνεχώς δακρυγόνα. Ήταν μία από τις χειρότερες καταστάσεις που έχω ζήσει. Φύγαμε από τη σκηνή κλαίγοντας από τα δακρυγόνα. Στα παρασκήνια όλοι ήταν πανικόβλητοι. Ανάμεσα στους διοργανωτές υπήρχαν και κάτι τύποι που έμοιαζαν με παραστρατιωτικούς και τριγυρνούσαν κοιτώντας μας απειλητικά. Έτσι μπήκαμε σε ένα αυτοκίνητο και φύγαμε για το ξενοδοχείο. Στη διαδρομή όμως μείναμε από βενζίνη και αναγκαστήκαμε να περπατήσουμε στους αθηναϊκούς δρόμους όπου οι νέοι συγκρούονταν με την Αστυνομία. Ήταν ένας εφιάλτης, αλλά η συναυλία ήταν μία από τις καλύτερες που είχαμε δώσει ποτέ!».
Την επόμενη μέρα από τα κρεμασμένα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σε όλα τα περίπτερα, ή Ελλάδα μάθαινε «Κάηκε ή Νέα Φιλαδέλφεια από τους ΡΟΚΑΔΕΣ». Η χώρα τότε δεν επέτρεπε τέτοια πράγματα ούτε μπορούσε να σκεφτεί ότι η ευθύνη ήταν και της αστυνομίας. Η συναυλία αργότερα κυκλοφόρησε σε bootleg με τίτλο Live in Athens.

ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ Ο ΝΕΜΕΤΗ


Το βραβείο του MVP της 2ης αγωνιστικής, παρέλαβε σήμερα ο Κριστσιάν Νέμεθ, ο οποίος αναφέρθηκε στην πολύ καλή συνεργασία του με τον Ίσμαελ Μπλάνκο.
Η εξαιρετική εμφάνιση του Κρίστσιαν Νέμεθ στο Περιστέρι, κόντρα στον Ατρόμητο, εκτός από το ότι έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο νικηφόρο πέρασμα της Ένωσης από μία δύσκολη έδρα, του χάρισε και το βραβείο του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή της αγωνιστικής. Ο Ούγγρος επιθετικός παρέλαβε σήμερα το βραβείο του στους Θρακομακεδόνες, πριν την απογευματινή προπόνηση και στις δηλώσεις του, τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που κερδίσαμε στο πρώτο ματς που συμμετείχα. Πρώτα από όλα, μετράει η νίκη και ύστερα, σαν έξτρα μπόνους, έχει σημασία για μένα το βραβείο. Είναι θετικό ότι έχουμε καλή συνεργασία με τον Μπλάνκο και ελπίζω να συνεχιστεί αυτό για το καλό της ΑΕΚ», ενώ για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ηρακλή, τόνισε:
«Είναι το πρώτο μας εντός έδρας ματς και πρέπει να το κερδίσουμε οπωσδήποτε για να πάμε με μεγαλύτερη ψυχολογία στο επόμενο παιχνίδι. Ακολουθεί το παιχνίδι με την Έβερτον, ένα πολύ δύσκολο ματς με ομάδα που ανήκει στην πόλη του Λίβερπουλ, κάτι που αποτελεί ένα έξτρα κίνητρο για μένα. Είναι δύσκολος αγώνας και ελπίζω να κερδίσουμε»Επίσης, ο Νέμεθ μίλησε και για τον Εστερχάζι, ο οποίος είχε φορέσει κατά το παρελθόν τη φανέλα της ΑΕΚ: «Ξέρω για τον Εστερχάζι, αλλά δεν ήξερα ότι είχε βγει κορυφαίος στο πρώτο του παιχνίδι. Είναι πολύ σημαντικό και για μένα ότι κέρδισα αυτό το βραβείο και ελπίζω να συνεχίσω το ίδιο καλά».
Από την πλευρά του, ο Πέτρος Ραβούσης που παρέδωσε το βραβείο στον παίκτη της Ένωσης δήλωσε: «Έκανες καλό ξεκίνημα στην καριέρα σου στην ΑΕΚ. Εύχομαι να πετύχεις όλους τους στόχους, τους δικούς σου και της ΑΕΚ και ελπίζω να επιστρέψεις στη Λίβερπουλ», ενώ ολοκλήρωσε, λέγοντας: «Μου έκανε εντύπωση ότι κατάφερε γρήγορα να προσαρμοστεί και να δείξει με το παιχνίδι του ότι παίζει πολύ καιρό στην ομάδα. Είχε φαντασία, αυτοπεποίθηση και ρίσκο στο παιχνίδι του. Ο Νέμεθ ήταν ο πιο σημαντικός παράγοντας που γύρισε η ΑΕΚ το παιχνίδι».

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΕΚ Daniel Batista - Αφιέρωμα

Ένα αφιέρωμα στον μεγάλο Danielo !

ΤΕΛΟΣ Ο ΛΥΜΠΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ !


Την απόφαση του να βάλει τέλος στην διεθνή του καριέρα του ανακοίνωσε με δηλώσεις του ο Νίκος Λυμπερόπουλος.
Ο 33χρονος επιθετικός σε συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό "NovaΣπορ FM" τόνισε πως δεν θα ξαναγωνιστεί με το εθνόσημο στο στήθος.
Οι λόγοι της απόφασής του είναι προσωπικοί και όχι μόνο, όμως δεν θέλησε να αναφερθεί στους υπόλοιπους προς το παρόν με σεβασμό στους συμπαίκτες του και τους ανθρώπους της ομοσπονδίας.
Πρόκειται για την αποχώρηση ενός ακόμη σημαντικού παίκτη του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος το τελευταίο διάστημα. Ο "Λύμπε" μετράει 67 συμμετοχές και 13 γκολ με τη "γαλανόλευκη". Έκανε ντεμπούτο στις 24 Ιανουαρίου του 1996 στο φιλικό με το Ισραήλ(2-1).
Τελευταία του εμφάνιση ήταν στις 12 Αυγούστου στο φιλικό με την Πολωνία(0-2). Στα δύο τελευταία παιχνίδια με την Ελβετία και τη Μολδαβία για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2010 ήταν στην αποστολή αλλά δεν πήρε χρόνο συμμετοχής από τον Ότο Ρεχάγκελ.
Η συγκεκριμένη αποχωρήση ακολουθεί τον προβληματισμό που επέφεραν τα δύο αρνητικά αποτελέσματα στον δρόμο για τα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής και πλέον η Εθνική ομάδα μπαίνει σε μία νέα εποχή όπως φαίνεται καθώς την ίδια στιγμή εκτός κλήσεων του Γερμανού τεχνικού βρίσκονται και οι Μπασινάς και Δέλλας.
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΛΥΜΠΕ !

Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2009

Argentina vs Brazil (1-3) All Goals Highlights [2010 FIFA World Cup South America]

TΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ !!!

Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2009

15 ΧΡΟΝΙΑ aek.com !!!


ΠΕΡΑΣΑΝ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ www.aek.com, ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΠΑΔΙΚΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ !!!
ΝΑ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ !!!

ΣΤΗΝ ΑΕΚ Ο ARCE ΤΗΣ SAN LORENZO

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Nicolas Alexis Bianchi Arce. O 22χρονος ποδοσφαιριστής (28/01/87), αποκτήθηκε για ένα χρόνο με τη μορφή δανεισμού από την San Lorenzo.
LINK: http://www.aekfc.gr/index.asp?a_id=74&n_id=5264

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ ΦΩΤΟ (1944 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ) !!!




Πραγματικά φανταστική συλλογή φωτογραφιών, που παρουσιάζει τοποθεσίες στην Νορμανδία, πως ήταν τις μέρες της μεγάλης απόβασης (D-Day) το 1944 (Β' Παγκόσμιος Πόλεμος) και πως είναι (ακριβώς οι ίδιες τοποθεσίες) στις μέρες μας !!!
Τις βλέπουμε ΕΔΩ
(και το είδα ΕΔΩ)
Αξίζει να τις δείτε (πανω από 200 φωτογραφίες !!!)