Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

Golaço Diego Souza - Palmeiras 3 x 1 Atletico-MG (29/11/2009) - Gol mais bonito do Brasil

Κοιτάξτε από που έβαλε το γκολ ο Diego Souza της Palmeiras !!!

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

Jimmy Bullard Goal Celebration XD - 2.avi

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΑΝΥΓΗΡΙΣΜΟ ΤΟΥ JIMMY BULLARD KAI TΩΝ ΣΥΜΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΣΤΟ MAN CITY-HULL CITY 1-1 !!!
XAXAXAXAXAXA TEΡΑΣΤΙΟΣ !!!

Ο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ JIMMY BULLARD !!!!



Στις 26 Δεκεμβρίου 2008 η Μάντσεστερ Σίτι διέλυε με 4-0 τη Χαλ στα πρώτα 45 λεπτά (τελικό σκορ 5-1) "αναγκάζοντας" τον τεχνικό των "τιγρών" Φιλ Μπράουν να πάρει μία αμφιλεγόμενη απόφαση: αντί να πάει με τους παίκτες του στα αποδυτήρια στην ανάπαυλα, τους κράτησε μέσα στο γήπεδο και συγκεκριμένα στο τέρμα μπροστά από την κερκίδα που βρίσκονταν οι οπαδοί τους κάνοντας δριμύτατες παρατηρήσεις ονομαστικά.
Επειδή όμως η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός μας, οι παίκτες της Χαλ δεν ξέχασαν εκείνη την ακραία ενέργεια του προπονητή τους και φρόντισαν να του το... ανταποδώσουν περίπου έναν χρόνο μετά στο ίδιο γήπεδο, με τον ίδιο αντίπαλο και με τον ίδιο τρόπο (!)
Η αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Σίτι στο "Σίτι οφ Μάντσεστερ" είχε φτάσει στο 82ο λεπτό και οι "πολίτες" φαινόταν πως θα έπαιρναν την πρώτη τους νίκη μετά από έξι συνεχόμενες ισοπαλίες χάρη στο γκολ του Σον Ράιτ Φίλιπς από το 45' όμως οι φιλοξενούμενοι είχαν διαφορετική άποψη... Το χρωστούσαν άλλωστε στους οπαδούς τους αλλά και στους εαυτούς τους για το περσινό κάζο:
Εκείνο το λεπτό κέρδισαν πέναλτι, ο Τζίμι Μπούλαρντ δεν αστόχησε από τα 11 βήματα και αιφνιδιάζοντας τους πάντες πλην των συμπαικτών του (ήταν κάτι που το είχαν σχεδιάσει από την προηγούμενη ημέρα) πανηγύρισε με τον πλέον απίθανο τρόπο: έκανε "κήρυγμα" αλά... Μπράουν στους υπόλοιπους που είχαν δημιουργήσει, καθιστοί, έναν κύκλο γύρω του.
Mπράουν: "Φανταστικός πανηγυρισμός..."
Ήταν μάλιστα τόσο εντυπωσιακή η παράσταση που έδωσε ο πρώην άσος της Γουίγκαν μετά το γκολ που πέτυχε, ώστε ακόμα και ο Φιλ Μπράουν να μιλήσει για αυτό το περιστατικό στη συνέντευξη Τύπου, παραδεχόμενος μάλιστα πως δεν αντιλήφθηκε τι έγινε σε πραγματικό χρόνο. "Ήταν ένας φανταστικός πανηγυρισμός. Το σπουδαίο κωμικό στοιχείο έχει να κάνει με τον συγχρονισμό. Δεν θα μπορούσες να έχεις έναν τέτοιον πανηγυρισμό, μετά από ένα γκολ, εκτός εάν ήταν σε αυτό το γήπεδο και μπροστά από τους οπαδούς της Χαλ. Το όλο πράγμα ήταν προγραμματισμένο σε τέλειο βαθμό. Δεν είχα την παραμικρή ιδέα τι επρόκειτο να συμβεί. Προσπαθούσα να σχεδιάσω ένα σύστημα με πέντε παίκτες στη μεσαία γραμμή εκείνη την ώρα και δεν το είδα.
Όμως ο άνθρωπος μου για τις αναλύσεις μου έδειξε στο laptop όταν μπήκαμε στα αποδυτήρια. Όταν το είδα γελούσα πάρα πολύ", δήλωσε ο πιο ισχυρός συνδετικός κρίκος της Χαλ στους δύο τελευταίους αγώνες της στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι (μόλις τέσσερις παίκτες "επιβίωσαν" από το περσινό συγκρότημα). Από την πλευρά του, ο άνθρωπος που υπενθύμισε σε όλο τον κόσμο τι είχε συμβεί στο αντίστοιχο περσινό ματς των δύο ομάδων στο ημίχρονο, Τζίμι Μπούλαρντ, τόνισε: "Αποφασίσαμε το βράδυ της Παρασκευής να κάνουμε κάτι τέτοιο και πήγε καλά. Είχαμε συμφωνήσει πως όποιος πετύχαινε το γκολ της ισοφάρισης ή το νικητήριο γκολ θα ήταν αυτός που θα στεκόταν στο κέντρο και θα έδειχνε τους άλλους. Νομίζω πως αυτός που είχε πρώτος την ιδέα ήταν ο Πολ ΜακΣέιν".

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 1-0





ΧΑΛΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΕΝΤΟΝΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ.
ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΤΟ 48' Ο SCOCCO "Ο ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ" !!! ΕΚΑΝΕ ΔΙΠΛΗ ΤΡΙΠΛΑ ΣΕ VITOLO KAI PABLO GARCIA ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ !!! ΚΑΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΕΤΟΙΜΟ ΓΚΟΛ ΣΤΟΝ MANDUCA ΑΥΤΟΣ ΠΛΑΣΑΡΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ Η ΑΕΚ ΕΚΑΝΕ ΤΟ 1-0 ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.
ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΤΟ 65' ΜΕ ΤΟΝ HERSI ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΕΦΑΛΙΑ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΒΓΑΛΕ ΩΡΑΙΑ Ο ΧΑΛΚΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΟ 74' ΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥ BLANCO Ο SCOCCO ΠΟΛΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΠΙΑΣΕ ΜΟΝΟΚΟΜΜΑΤΟ ΑΠΙΑΣΤΟ ΣΟΥΤ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΣΤΟ ΚΑΘΕΤΟ ΔΟΚΑΡΙ ΤΟΥ ΧΑΛΚΙΑ !!!!! ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ ΑΓΑΛΜΑ !!!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΚΑΤΟΤΕΤΑΡΤΟ ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΦΕΤΟΣ !!!!!
Ο ΠΑΟΚ ΕΧΑΣΕ 1-2 ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΜΕ IVIC ΚΑΙ ΜUSLIMOVIC ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΦΟΥΛ ΜΕΤΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΜΕ 4-1 ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΡΗ !!!
Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΛΑΡΙΝΑ, ΣΦΥΡΙΖΕ ΟΤΙ ΝΑ ΄ΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΕΞΑΓΡΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !!!
ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ CIRILLO (ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ) ΠΟΥ ΑΝΤΑΠΕΔΩΣΕ, ΕΝΩ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΘΗΚΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΣΚΩΛ ΤΗΣ ΑΕΚ !!!
ΑΕΚ: Σάχα, Γκέντσογλου (68’ Ζεράλντο), Μαϊστόροβιτς, Αραούχο, Καράμπελας, Μάκος, Καφές, Μαντούκα, Χέρσι (77’ Λεονάρντο), Σκόκο, Μπλάνκο (89’ Γκερέιρο).
ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Αραμπατζής, Γκαρσία (81’ Παπάζογλου), Βιτόλο, Τσιρίλο, Μουσλίμοβιτς, Κοντρέρας, Λίνο, Φωτάκης (61’ Κουτσιανικούλης), Βιεϊρίνια, Ίβιτς.

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

AEK - PAOK 1-0 (28/11/2009)

Scocco ο Υδραυλικός !!!!!!!!!!

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΝΟΤΙΑ

Ανακοίνωση ΠΑΕ ΑΕΚ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι ο κ. Νοτιάς έχει συγκεντρώσει τα έγγραφα των εξουσιοδοτήσεων των μετόχων κ.κ. Παππά, Γκούμα, Θανόπουλου και Αθηνή, τα οποία έγιναν αποδεκτά από τους επίσημους εκπροσώπους του κ. Κοζώνη, κ.κ. Παπαδημητρίου και Μαυρομμάτη. Εντός της ημέρας αναμένεται να ενημερώσει η πλευρά του κ. Κοζώνη τον κ. Νοτιά για την δέσμευση που έχει αναλάβει, βάσει του προσυμφώνου που έχει συνταχθεί από τα δύο μέρη, ώστε να οριστεί η ημερομηνία υπογραφής του.
LINK: http://www.aekfc.gr/index.asp?a_id=74&n_id=5502

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ...

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009

ΙΣΜΙΡ-ΑΕΚ 22-22 (HANDBALL) ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ !!!




ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΙΣΜΙΡ, ΣΤΗΝ ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΣΜΥΡΝΗ, ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ !!!
ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ aek365.gr :
"Μπορεί η υπόθεση πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Κυπελλούχων στο χάντμπολ να ήταν ευθύς εξαρχής δύσκολη, με δεδομένο ότι η ΑΕΚ θα έπρεπε να ανατρέψει το εις βάρος της 29-24 του πρώτου αγώνα. Μπορεί τελικά, πράγματι, να μην κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της τουρκικής Ισμίρ, παρά την καλή εμφάνιση και το 22-22, με το οποίο έληξε το ματς. Όσοι, όμως, ταξίδεψαν μαζί με την «Ένωση» και βρέθηκαν στο κλειστό «Σελάλ Ατίκ» θα θυμούνται για πολύ καιρό αυτή την εκδρομή. Περίπου 300 φίλοι της ομάδας, στην συντριπτική τους πλειοψηφία μέλη της ORIGINAL, βρέθηκαν στο πλευρό των παικτών του Γιάννη Αρβανίτη, κάνοντας πράξη το «ΑΕΚ γερά στη Φιλαδέλφεια παίζουμε ακόμα μια φορά». Διότι δεν θα ήταν υπερβολή αν αναφέραμε, ότι χθες το απόγευμα τα μέλη της «κιτρινόμαυρης» δεν αισθάνονταν απλά σαν στο σπίτι τους, αλλά πραγματικοί γηπεδούχοι, καθώς οι «Ενωσίτες» δεν σταμάτησαν λεπτό να τραγουδούν και να υποδηλώνουν με κάθε τρόπο την παρουσία τους στο κλειστό «Σελάλ Ατίκ». Είτε με τη φωνή και τα συνθήματά τους είτε με τα πανό (ένα από αυτά μάλιστα έγραφε «Αθάνατο Βυζάντιο»), τις σημαίες και τα διακριτικά που έφεραν μαζί τους (όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και από τη φωτογραφία).
Κι αν για τα μέλη της ελληνικής αποστολής η συμπεριφορά και η στήριξη των οπαδών της ομάδας είναι κάτι οικείο, οι Τούρκοι παρ’ ότι είχαν ήδη πάρει μια πρώτη γεύση από την «κιτρινόμαυρη» εξέδρα στην Αθήνα, παρακολουθούσαν και χθες με θαυμασμό τις αντιδράσεις των φιλάθλων του «δικεφάλου» σε όλες τις στιγμές της αναμέτρησης. Σε κάθε περίπτωση, δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που έβλεπαν, καθώς στο χάντμπολ πολύ σπάνια υπάρχει μαζική παρουσία φιλοξενούμενων οπαδών στις εξέδρες. Χαρακτηριστικό, μάλιστα, είναι ότι με τη λήξη του αγώνα οι παίκτες της Ισμίρ χειροκρότησαν, εντυπωσιασμένοι, τον κόσμο της ΑΕΚ, σε ένδειξη αναγνώρισης, κι εκείνοι τους το ανταπέδωσαν.Aυτό το ταξίδι στην Σμύρνη θα μείνει για πάντα χαραγμένο στην μνήμη όσων το έζησαν. Στην Σμύρνη που είναι πάντα Ελλάδα και χθες οι φωνές των οπαδών της ΑΕΚ ταξίδεψαν τις ψυχές πολλά πολλά χρόνια πίσω όταν τα παράλια της Μικράς Ασίας ήταν δικά μας.
Οι Τούρκοι της Ισμίρ δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι 300 Ενωσίτες ταξίδεψαν τόσα χιλιόμετρα για να παρακολουθήσουν την ομάδα χάντμπολ και στο τέλος έσπευσαν να χειροκροτήσουν τον κόσμο της ΑΕΚ που μετέτρεψε σε… Φιλαδέλφεια το «Σελάλ Ατίκ»"

ΚΑΒΑΛΑ-ΑΕΚ 2-1





ΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΗΘΙΚΟ (ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ) ΗΤΑΝ Η ΑΕΚ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ, ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ, ΜΑΚΗ ΨΩΜΙΑΔΗ !!!!!!!!! ΚΑΙ ΤΟΥ , ΠΡΩΗΝ ΠΑΙΧΤΗ ΤΗΣ, ΒΑΣΙΛΗ ΛΑΚΗ !!!!!!!!! Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΕΝΑΛΤΥ ΜΕ ΒΟΥΤΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ 1-0 ΣΤΟ 55' ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΤΟΜΠΡΑΣΙΝΟΒΙΤΣ !!!!!!!!!
Η ΑΕΚ, ΠΟΥ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΕΧΑΣΕ ΠΑΛΙ ΕΝΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ, ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ ΣΕ 1-1 ΣΤΟ 68΄ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟ ΧΘΕΣ ΓΚΕΝΤΖΟΓΛΟΥ ΜΕ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΟΡΝΕΡ ΤΟΥ MANDUCA ΚΑΙ Η ΚΑΒΑΛΑ ΠΗΡΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΜΕ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥ (ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ !!!) ΣΤΟ 86' ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΣΑ ΠΑΛΙ ΤΟΥ ΛΑΚΗ !!!!!!!
Ο ********* ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΤΡΙΤΣΩΝΗΣ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ BLANCO ΣΕ ΦΑΣΗ ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ ΓΙΑ ΧΕΡΙ (ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΚΟΥΣΙΟ) !!!!!!!!
Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΣΚΑΪ ΓΙΑ ΤΑ ΚΛΑΡΙΝΑ, ΜΟΝΟ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕ Ο ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΚΑΡΜΟΙΡΗΣ ΟΤΑΝ ΕΒΑΖΕ ΓΚΟΛ Η ΚΑΒΑΛΑ, ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΚΗ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ !!!!!
ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΟΥ ΧΤΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ !!!!
ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΠΟΥ ΠΑΡΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΠΑΝΤΟΥ !!! ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟΡΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ !!!!!!!!!!
Καβάλα: Ιτάνζ, Πετκάκης, Παβίσεβιτς, Θεοδωρέλης Φερέιρα, Ντομπρασίνοβιτς, Σιόντης, Μεντί (90’ Κάλατζιτς), Λάκης, Ρίνκον, Ορούμα (76’ Ιωάννου, 80’ Γιάννου).
AEK: Σάχα, Αραούχο, Καράμπελας (72’ Γεωργέας), Μαϊστόροβιτς, Γκέντσογλου, Καφές, Γιάχιτς (68’ Μάκος), Λεονάρντο (65’ Παυλής), Μαντούκα, Σκόκο, Μπλάνκο

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

ΑΝΤΕ ********** !!!

ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ !!!
ΕΝΤΑΞΕΙ, ΠΕΣ ΟΤΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΠΟΥΛΑΓΕ (ΑΝ ΚΑΙ ΑΠ' ΟΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΟ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΟ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΓΑΛΑΝ !!!), ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ, ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΚ, ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ****** !!!
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ Ο ΚΟΖΩΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ, ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΟΛΑ !!!!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΡΕ !!!
ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΑΟ ΤΗΣ !!!
ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ 'ΜΕΙΣ ΤΟΝ ******* ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ !!!

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

THANK YOU OTTO !!!

ΟΥΚΡΑΝΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ 0-1 (ΜΠΑΡΑΖ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ)





ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ, Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥ ΟΤΤΟ ΡΕΧΑΓΚΕΛ, ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΑΘΟΣ ΠΕΤΥΧΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΙΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΜΕ 1-0 !!!
ΤΟ ΓΚΟΛ Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΣΤΟ 31' ΜΕ ΩΡΑΙΟ ΠΛΑΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΠΑΛΙΑ ΤΡΥΠΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ.
Η ΗΡΩΪΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΜΑΣ ΦΑΝΗΚΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΦΤΑΣΑΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕ 9 ΑΦΟΥ ΟΙ ΜΩΡΑΣ ΚΑΙ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ ΕΠΑΙΖΑΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ !!!!!
Η ΑΤΥΧΙΑ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΣΤΟ 29' ΒΓΗΚΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΠΙΣΩ !
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΟΤΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ !
ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ (ΜΩΡΑΣ,ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ,ΚΥΡΓΙΑΚΟΣ,ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ) ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ !!!
Ουκρανία (Αλεξέι Μιχαϊλιτσένκο) : Πιάτοφ, Κόμπιν, Κατσέριντι, Κούτσερ, Ρακίτσκι, Τίμοστσουκ, Μίχαλικ (65' Γκάι), Αλίεφ (56' Σελέζνοφ), Γιαρμολένκο (69' Σέφτσουκ), Σεφτσένκο, Μιλέφσκι.
Ελλάδα (Οτο Ρεχάγκελ) : Τζόρβας, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Μόρας, Κυργιάκος, Παπασταθόπουλος (29' λ.τρ. Πλιάτσικας), Κατσουράνης, Σαλπιγγίδης, Καραγκούνης, Σαμαράς (63' Γκέκας), Χαριστέας (71' Τζιόλης).
Ν. ΑΦΡΙΚΗ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ...

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

Antonio de Nigris 1978-2009 Tributo

Η πόλη της Λάρισας, η ομάδα της ΑΕΛ και ολόκληρη η ποδοσφαιρική Ελλάδα θρηνεί από τα ξημερώματα της Δευτέρας, καθώς ο Αντόνιο Ντε Νίγκρις έφυγε από κοντά μας σε ηλικία μόλις 31 ετών.
R.I.P.

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

Pigeon: Impossible

Δείτε το.
Πολύ καλό !!!

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

ΑΕΚ-ΛΑΡΙΣΑ 3-1





ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ (ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ), ΠΟΥ ΝΙΚΗΣΕ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΤΗΝ ΑΕΛ ΜΕ 3-1.
ΤΟ 1-0 ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΤΟ 18' Ο MAJSTOROVIC ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΟΡΝΕΡ ΤΟΥ MANDUCA.
O ΒLANCO ΕΙΧΕ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΚΑΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΣΤΑΘΗΚΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΤΥΧΟΣ ΣΤΟ 37' ΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΗΕRSI ΕΠΙΑΣΕ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΓΥΡΙΣΤΟ ΣΟΥΤ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ, Η ΜΠΑΛΑ ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ (ΚΛΑΣΣΙΚΑ) ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΟΡΙΖΟΝΤΙΟ ΔΟΚΑΡΙ !!!!!! ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΤΟ (12) ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ !!!!!!!!
ΣΤΟ 45' ΦΑΟΥΛ ΠΑΙΧΤΗ ΤΗΣ ΑΕΛ ΣΤΟΝ ΚΑΦΕ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ, Η ΛΑΡΙΣΑ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ 1-1 ΜΕ ΤΟΝ ROMEU !!!!!!!!
ME THN AΡΧΗ ΤΟΥ Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ ΜΠΗΚΕ Ο ΝΕΜΕΤΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ JAHAYA ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΥΡΙΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΕΚ.
ΤΟ 2-1 ΣΤΟ 50' Ο BLANCO ΜΕ ΠΕΝΑΛΤΥ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο SCOCCO.
TO 3-1 O NEMETH ME ΩΡΑΙΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΤΟ 64' ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΦΑΟΥΛ ΤΟΥ MANDUCA.
ΣΤΟ 90' ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕ, ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ, ΣΤΟ ΔΟΚΑΡΙ !!!!!!!!!!
MVP Ο ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΧΘΕΣ MANDUCA. ΑΨΟΓΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ, ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΘΥΜΙΣΕ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ! ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ !
ΑΕΚ: Σάχα, Γκέντσογλου, Μαϊστόροβιτς, Αραούχο, Γιαχάγια (46’ Νέμεθ), Καράμπελας, Καφές, Μαντούκα, Χέρσι (67’ Γεωργέας), Σκόκο (77’ Γκερέιρο), Μπλάνκο.
Λάρισα: Μάλαρτζ, Μπουκουβάλας, Βενετίδης, Νταμπίζας, Ντέλσον (39’ Μετίν), Σίμιτς (41’ Κυριακίδης), Ρομέου, Ιγκλέσιας, Μελίσσης, Κατσιαρός (63’ Γιαννακόπουλος), Αμπουχαντζίρα.

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

aek larisa 3-1 (9-11-09)

Επιτέλους !!!
(Αλλά τα δοκάρια δοκάρια !!!!!!!!)

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

THE SONICS live in Athens(6.11.09) - Have love,will travel.MP4

Οι Sonics,
το θρυλικό 60s garage συγκρότημα από την Tacoma,Washington (Northwest USA), live στην Αθήνα !!!!!

ta deka dokaria tis aek (apo 20-9 mexri 5-11-09)

Ήμαρτοοοοοοοον !!!!!!!!!!!

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

ΑΕΚ-BATE BORISOV 2-2 (EUROPA LEAGUE)





ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ !!! ΠΑΝΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ !!! ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΗΞΕΙ 4-2 ή 5-2 ΤΕΛΙΚΑ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ 2-2, ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΝΑ ΕΧΕΙ 3 ΔΟΚΑΡΙΑ !!!!!!!!! ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ !!!!
ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΤΕΛΕΙΑ ΜΕ ΓΚΟΛ ΤΟΥ BLANCO ΜΕ ΣΟΥΤ ΣΤΟ 17" ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ (ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟΥ ΓΚΟΛ ΣΕ ΚΥΠΕΛΛΑ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ.ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΑΛΕΞΟΥΔΗ ΤΟΥ ΠΑΟ ΑΠΟ ΤΟ 1995) !
ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ 2 ΚΑΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΦΕ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ !
ΣΤΟ 17' ΕΓΙΝΕ ΤΟ 1-1 ΜΕ ΩΡΑΙΟ ΠΛΑΣΕ ΤΟΥ RODIONOV ΚΑΙ ΣΤΟ 25' ΤΟ 1-2 ΑΠΟ ΤΟΝ VOLONDKO ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ SAJA (ΘΥΜΙΣΕ ΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ *ΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΤΜΑΤΖΙΔΗ ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΝΤΖΟΓΛΕΙΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ !!!).
ΣΤΟ 34΄ΔΟΚΑΡΙ ΑΠΟ ΤΟΝ LIHTAROVIC ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ BATE !!!!!!!!!!!
ΓΥΡΙΣΤΗ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥ MANDUCA ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΦΑΟΥΛ ΤΟΥ SCOCCO ΣΤΟ 38' ΚΑΙ 2-2.
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΜΕ ΤΟΥΣ SCOCCO (45'), ΜΑΝDUCA (54' ΔΟΚΑΡΙ), SCOCCO (64'), NEMETH (65'), JAHIC KAI NEMETH (77' ΔΟΚΑΡΙ), SCOCCO (78' ΔΟΚΑΡΙ), ΒLANCO (85') !!!!!!!!!!!!!!
ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΡΑΣΤΗΚΕ ΡΕ ΓΜΤ ?!!! ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΑΝ ΤΟΝ BAJEVIC ΜΕΤΑ ΤΟ 1-2 ΑΛΛΑ ΕΦΑΓΑΝ ΚΡΑΞΙΜΟ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ! ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΤΣΙ !!! Ο ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ BAJEVIC ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΙΣΟΥΝ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ !!!
ΣΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΕΚΑΤΣΕ Ο ΓΕΩΡΓΑΜΛΗΣ ΑΦΟΥ Ο BAJEVIC ΗΤΑΝ ΤΙΜΩΡΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΤΖΑ ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΕΔΙΝΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΟΥΙΤΑ ΜΕ ΚΙΝΗΤΟ !!!
AEK: Σάχα, Γεωργέας, Καράμπελας, Γιάχιτς, Γκέντσογλου, Καφές (83’ Λεονάρντο), Ενσαλίβα (67’ Γιαχάγια), Σκόκο, Μαντούκα (68’ Χέρσι), Νέμεθ, Μπλάνκο.
Μπάτε Μπορίσοφ: Βερέμκο, Λιχτάροβιτς, Σοσνόφσκι, Σισόφ, Γιούρεβιτς, Βολόντκο, Κρίβετς (67’ Αλουμόνα), Νέκχαιτσικ (84’ Παβλόφ), Σκάβις (77’ Ράντκοφ), Μπορντάκοφ, Ροντιόνοφ.

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΑΕΚ 2-2





ΠΟΛΛΕΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΙΟ ΠΑΛΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΡΜΑΡΙΣΜΕΝΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΝΙΚΗ ΜΕΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ 2-2.
Η ΑΕΚ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΜΕ ΣΕΝΤΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥ ΧΤΕΣ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥ MANDUCA ΣΤΟ 21' ΠΟΥ ΠΗΔΗΞΕ ΣΑΝ ΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΥΨΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΘΩΣ ΒΡΗΚΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΕΦΑΛΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ !!!
ΣΤΟ 42' Ο ΛΕΑΛ ΑΝΑΤΡΑΠΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΦΕ.ΠΕΝΑΛΤΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ, ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΑΛΛΑ Ο SAJA ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΟΥΕΙ !!!
ΣΤΟ 51' ΑΠΙΑΣΤΟ ΦΑΟΥΛ ΤΟΥ ΛΕΑΛ ΚΑΙ 1-1.
ΣΤΟ 59' ΚΑΘΑΡΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ-ΠΕΝΑΛΤΥ ΤΟΥ ΝΕΜΕΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΔΟΝΟΥΡΗ, ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΛΟΠΟΥΛΟ !!!
ΣΤΟ 71' ΠΑΛΙ Ο ΛΕΑΛ ΚΑΝΕΙ ΤΟ 2-1 ΑΦΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΨΟΓΑ ΤΟΝ ARAUJO !
ΣTO 84' Ο BLANCO TO 2-2 ME ΠΕΝΑΛΤΥ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο SCOCCO ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΥΜΠΑΚΗ.
(ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΑΥΤΗ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ VIDEO ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΤΗΛΕΚΡΙΤΙΚΟΙ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ, Ο ΡΟΥΜΠΑΚΗΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ SCOCCO KAI EINAI ΠΕΝ.)
ΠΟΛΥ ΑΤΥΧΗ Η ΑΕΚ ΑΦΟΥ ΚΑΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΕΧΑΣΑΝ ΟΙ MANDUCA 19', BLANCO 35', BLANCO 45', KAΡΑΜΠΕΛΑ 48', SCOCCO 52', SCOCCO 55', NSALIWA 67', BLANCO 82', ΠΑΥΛΗΣ 88', ΠΑΥΛΗΣ 90' !!!!!!!!!!
ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΑΕΚ ΤΗΝ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ !!!
ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΑΤΥΧΙΑ!
Εργοτέλης: Δασκαλάκης, Γελαδάρης, Κορδονούρης, Σίλβα Ζούνιορ, Ρουμπάκης, Ορφανός (54’ Μπέτο), Σιασβίλι, Βερπακόφσκις, Τσεσνάουσκις (39’ Λεάλ), Φραγκουλάκης, Ρομάνο.
ΑΕΚ: Σάχα, Μαϊστόροβιτς, Σκόκο, Μπλάνκο, Αραούχο, Καράμπελας, Μαντούκα (77’ Χέρσι), Ενσαλίβα (80’ Γκερέιρο), Νέμεθ (85’ Παυλής), Καφές, Γιάχιτς.