Κυριακή, 29 Ιουνίου 2008

ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΧΡΩΣΤΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ "Ε"




ΠΡΟΣΟΧΗ



Η παραπάνω είναι μια λίστα χρωστικών ουσιών και προσθέτων για τρόφιμα (τα γνωστά "Ε" που αναγράφονται στις συσκευασίες των τροφίμων), που εκδόθηκε από το νοσοκομειακό κέντρο του Chaumont της Γαλλίας, βασισμένη σε πληροφορίες που δόθηκαν από το ερευνητικό νοσοκομείο του Villajuir, για να επιστήσει την προσοχή των καταναλωτών στα αποτελέ­σματα των προσθέτων που χρησιμοποιούνται από τη βιομηχανία τροφίμων.


(Ευχαριστώ το φίλο Γαβριήλ που μου έστειλε το Email)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

endiaferon arthro
thanx