Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2008

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΓΙΩΡΓΑΡΕ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΕ

ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΨΥΧΑΡΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ 0-0 ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΤΗΝ ΠΙΚΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΙ !!!
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:
«Θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη από τον κόσμο. Η ομάδα μας περνάει κρίση. Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι και απογοητευμένοι. Αντιλαμβάνομαι την στενοχώρια του κόσμου. Πάνω απ' όλα όμως είμαστε άνθρωποι. Παίζουν ρόλο πολλά πράγματα. Ελπίζουμε τώρα σε καλύτερη συνέχεια», είπε αρχικά και συνέχισε,
Ξέρουμε πολύ καλά ότι παίζουμε σε μία μεγάλη ομάδα με μεγάλη ιστορία. Υπάρχει μεγάλη πίεση και τ' αποτελέσματα δεν είναι ικανοποιητικά. Πρέπει να κάνουμε μία νίκη για να βρει η ομάδα τον δρόμο της. Πλέον είμαστε υπόλογοι στον κόσμο. Ότι και να πούμε στις συνεντεύξεις όλα φαίνονται μες στο γήπεδο. Εκεί φαίνονται τ' αποτελέσματα. Υπεύθυνοι γι' όλα αυτά είμαστε εμείς. Έξω απ' το γήπεδο κρινόμαστε.
Να ξέρετε όμως πώς είμαστε επαγγελματίες και ότι η στεναχώρια μας είναι πολύ μεγάλη. Ζητάμε και πάλι συγγνώμη και υποσχόμαστε να παλέψουμε σκληρά για μία καλύτερη συνέχεια μες στο γήπεδο. Αποκλειστικά υπεύθυνοι γι' αυτήν την πορεία είμαστε εμείς οι παίκτες».
LINK: http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=81396

1 σχόλιο:

BROUNO είπε...

meta apo 5 xronia akousame apo kapoion estw ena sygnwmh

meta apo 5 xronia

apo ton podosfairisth pou ton esfaxe h idia tou h omada (levakos)

na sai kala re giwrgare