Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2009

Ο *ΑΛΑΚΑΣ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΛΟΝΙ !!!!!!!!!

Μία ημέρα μετά την οδυνηρή ήττα με 1-0 από τη Σάντερλαντ που άφησε την ομάδα τους επτά πόντους πίσω από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (την υποδέχεται την ερχόμενη Κυριακή στο μεγάλο ντέρμπι του "Άνφιλντ"), οι φίλοι της Λίβερπουλ ελάχιστα ασχολούνται με το αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης αλλά και το γεγονός ότι αυτή ήταν η 4η ήττα στις 9 πρώτες αγωνιστικές της φετινής Πρέμιερ Λιγκ.
Το περιστατικό που έχει τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα δεν είναι άλλο από το κωμικοτραγικό γκολ που δέχτηκαν οι "κόκκινοι" στο "Στάντιουμ οφ Λάιτ", με το σουτ του του Ντάρεν Μπεντ μόλις στο 4' μέσα από την περιοχή να βρίσκει σε ένα κόκκινο μπαλόνι (σε σχήμα μπάλας) που είχε πετάξει λίγα λεπτά πριν ένας οπαδός τους μέσα στην περιοχή του Ρέινα, και να καταλήγει στα δίχτυα.
Ο άτυχος οπαδός θεωρείται πλέον "persona non grata" στην πόλη της Βορειοδυτικής Αγγλίας από τους ίδιους τους ομοϊδεάτες του, με την αγγλική εφημερίδα "Sun" να δημοσιεύει μάλιστα στο σημερινό της φύλλο φωτογραφία του από το γήπεδο. Ποιος ο λόγος; Απλούστατα, προτρέπει όποιον τον γνωρίζει να επικοινωνήσει με ένα συγκεκριμένο τηλέφωνο (0207 782 4104) και να δώσει πληροφορίες για αυτόν έναντι αμοιβής!
Εν τω μεταξύ, σε διάφορα φόρουμ οπαδών, έχει "ανάψει" η συζήτηση για τον άγνωστο-Χ, ο οποίος έχει βρεθεί στο στόχαστρο φίλων και αντιπάλων της Λίβερπουλ. Αναφέρουμε ενδεικτικά ορισμένα μηνύματα: "Μπορείτε να πιστέψετε ότι έμεινε; Εάν ήμουν στη θέση του θα αποχωρούσα από το γήπεδο κατευθείαν". "Η Λίβερπουλ ήταν έτσι και αλλιώς καταδικασμένη. Όμως στοιχηματίζω ότι θα πρέπει να αισθάνεται σαν μ....κας. Δεν θα έπρεπε να είχε κάνει ποτέ αυτό το ταξίδι στο "Stadium of light". "Θα πρέπει να σκέφτεσαι πρώτα λίγο παραπάνω πριν αποφασίσεις να πράξεις κάτι που θα ζημιώσει την ίδια την ομάδα σου". "Μέχρι το ερχόμενο Σάββατο θα έχει τη δικιά του στήλη στην Sun. Η στήλη θα έχει την υπογραφή "Το παιδί με το μπαλόνι". "Αυτό το μπαλόνι έχει κάνει πολλή ζημιά... Δεν αντέχω άλλα ηλίθια ανέκδοτα με μπαλόνια". "Τουλάχιστον, το μπαλόνι έκανε κάτι με τη μπάλα σε αντίθεση με τους αμυντικούς της Λίβερπουλ". "Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να είναι κάτι άλλο πέρα από οπαδός της Έβερτον. Όμως για όνομα του Θεού, αυτός ο τύπος ήταν ηλίθιος. Πρώτος: Δεν θα έφερνα ποτέ μπαλόνι η φουσκωτή μπάλα στο γήπεδο, Δεύτερος: Δεν θα πετούσα ποτέ αυτό το πράγμα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Τρίτον: Εάν ήταν να κάνω μία τόσο ηλίθια πράξη, θα την έριχνα στον αντίπαλο της ομάδας μου". "Εάν έστελναν θανατικές απειλές κατά του Τζέραρντ που έκανε τόσα πολλά για αυτούς το 2005, εγώ στη θέση αυτού του παιδιού θα κρυβόμουν..."
LINK: http://www.sport24.gr/html/ent/099/ent.322099.asp

ΠΟΛΥ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΡΕ ΓΜΤ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ, ΠΟΛΥ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: