Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

ΑΕΚ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 1-0





ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΟΑΚΑ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟ ΕΡΓΟΤΕΛΗ, ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΝΙΚΗ ΜΕ 1-0.
ΤΟ ΓΚΟΛ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ 12' ΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΩΝ ΚΡΗΤΙΚΩΝ Ο DJEBBOUR ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΩΡΑΙΑ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΓΥΡΙΣΤΟ ΣΟΥΤ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΠΕΡΙΘΩΡΕΙΑ ΣΤΟΝ GK ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ.
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΕΙΧΑΝ ΟΙ SCOCCO ΜΕ ΦΑΟΥΛ, DJEBBOUR ΣΟΥΤ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ Ο ΤΣΕΣΝΑΟΥΤΣΚΙΣ ΜΕ ΣΟΥΤ.
ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΤΟ 52' Ο BLANCO ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΥΠΝΗ ΚΑΘΕΤΗ ΜΠΑΛΙΑ ΔΕΝ ΠΛΑΣΑΡΕ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΧΑΘΗΚΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2-0.ΕΠΙΣΗΣ ΣΟΥΤ ΕΙΧΕ ΣΤΟ 83' Ο ΜΑΚΟΣ.
ΠΑΝΤΩΣ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΕΥΡΟ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΧΩΡΟ ΣΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΠΟΥ ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΦΑΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΑ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΙ ΤΟΥ ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΖΗΤΟΥΝ ΠΕΝΑΛΤΥ ΤΟΥ MAJSTOROVIC ΣΤΟΝ LEAL ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ, ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΟΤΙ Ο MAJSTOROVIC ΚΟΒΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΕ ΚΟΡΝΕΡ, ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ.ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ Σ' ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ !!!!!
ΕΠΙΣΗΣ Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΘΗΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΑΛΛΑ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ κ.ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ !!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΞΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ, ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ, ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ, ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΟΥ ΦΕΤΟΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΕΙ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΑ ???!!! Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΝΑ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΡΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΣΚΛΗΡΑ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ME ΤΟΝ LEONARDO KAI NA KOBEI TΟΝ BLANCO ΠΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΟΦΣΑΪΝΤ ???!!! ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΝ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ Η ΑΔΙΚΙΑ ? ΕΝΩ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΣΦΑΓΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ??? ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ !!!
ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΕΚ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ, ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΡΕ ΚΥΡΙΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ !!! ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΥΠΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΟΡΑ ΦΥΛΛΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΠΕΝΑΛΤΥ, ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΗΤΑΝ ΟΙ ΟΣΦΠ/ΠΑΟ ??? ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ !!!
ΟΛΟΙ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΟΤΙ Η ΑΕΚ ΕΠΑΙΞΕ ΧΑΛΙΑ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΦΑΣΗ ΓΙΑ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΑΡΣΗ ! ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ Η ΑΕΚ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΝΙΚΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ !!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΕ 'ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΥΕΙ !!!
ΑΕΚ: Σάχα, Μαϊστόροβιτς, Ζεράλντο, Καράμπελας (61’ Λαγός), Αραούχο, Καφές, Μάκος, Λεονάρντο (64’ Μαντούκα), Σκόκο (86’ Χέρσι), Τζιμπούρ, Μπλάνκο.
Εργοτέλης: Δασκαλάκης, Μπούντιμιρ (79’ Κοιλιάρας), Γελαδάρης, Χίμπλινγκερ (62’ Γιαλούσης), Τσεσνάουσκις, Φραγκουλάκης, Βερπακόφσκις (66’ Λεάλ), Κορδονούρης, Σασιασβίλι, Μπέτο, Μπαλάφας.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ante me to grafiko tsatso pou mono i aek tou ftaei.ntropi re karagiozi/karageorgiou.

S

BALADEUR είπε...

Δεν υπάρχει πουθενά παγκοσμίως προπονητής που να
δηλώνει πως η ομάδα του αδικείται απ' το σκορ κι ότι
θά 'πρεπε να νικήσει χωρίς νά 'χει κάνει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!!!
Αντί να εξηγήσει πως το κατάφερε (κατόρθωμα είναι)...
Τί πίνεις και δεν μας δίνεις;

ΑΕΚΟΡΑΜΑ είπε...

Καλέ μου φίλε, όσο δεν υπάρχει μια σοβαρή διοίκηση και ένα γαρφείο δημοσίων σχέσεων που να τρίζει, τέτοια και χειρότερα θα αντιμετωπίζει η ΑΕΚ. Όλη τη μέρα σήμερα οργιάζει η παραπληροφόρηση. Απίστευτες ανακρίβειες. Μέθοδος Γκέμπελς: Ρίξε λάσπη, στο τέλος κάτι θα μείνει.
Προσωπικά με ενοχλεί περισσότερο αυτή η ανυπαρξία, η έλλειψη ενός προσώπου που θα βγει και με δυο λόγια θα βάλει στη θέση του τον κάθε σαλτιμπάγκο του ελληνικού ποδοσφαίρου, παρά αυτή καθεαυτή η συμπεριφορά του κάθε σάλιαγκα και μάλιαγκα απέναντι στην ομάδα. Όταν δεν υπάρχουν πρόσωπα ικανά να εμπνεύσουν σεβασμό αντίστοιχο της ιστορίας της ομάδας, είναι λογικό ο κάθε βρυκόλακας να γίνεται μάγκας στο ματωμένο κουφάρι της.