Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

ΠΑΟ-ΑΕΚ 1-1





ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΑΕΚ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΠΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ, ΑΦΟΥ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΣΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΞΕΓΡΑΜΜΕΝΗ, ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΟΣΦΠ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ Χ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΜΑΤΣ ΚΟΝΤΡΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ !!!!!
Η ΑΕΚ ΜΠΗΚΕ ΓΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΜΕ ΓΚΟΛΑΡΑ ΤΟΥ SCOCCO ΣΤΟ 8' ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΟΨΙΜΟ ΤΟΥ MANDUCA ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΑΣΙΣΤ ΤΟΥ DJEBBOUR !
Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ ΣΤΟ 27' ΜΕ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΦΑΟΥΛ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ (ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ).
ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ ΣΤΟ 62' ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΣΤΟ 70' ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΛΑ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΡΜΑ !!!
Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΦΕΤΟΣ, ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΦΥΡΙΓΜΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΕΚ !!!, ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΝ ΒΥΝΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΡΙΕΓΚΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΑΝΕ 2η ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΒΛΗΘΟΥΝ !!!, ΝΑ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΙΤΡΙΝΙΖΕΙ !!!, ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΦΑΟΥΛ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΟ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΟ ΦΑΟΥΛ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΕ ΚΑΛΗ ΘΕΣΗ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΙΤΡΙΝΗ ΣΤΟΝ SCOCCO !!! ΚΑΙ TEΛΟΣ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΤΟΝ DJEBBOUR ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΟΦΣΑΪΝΤ ΕΝΩ ΕΒΓΑΙΝΕ ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ !!!
ΑΝΤΕ *********** ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!
Παναθηναϊκός: Τζόρβας, Σαριέγκι, Καντέ, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Ζιλμπέρτο, Καραγκούνης (71’ Σιμάο), Λέτο (71’ Χριστοδουλόπουλος), Σαλπιγγίδης, Σισέ.
AEK: Αραμπατζής, Αραούχο, Καράμπελας, Ζεράλντο, Γιάχιτς (73’ Μάκος), Μαϊστόροβιτς, Καφές, Μαντούκα (63’ Λαγός), Σκόκο (89’ Γκερέιρο), Μπλάνκο, Τζιμπούρ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Eχθές ηταν μαγική εικόνα έπρεπε να φάτε 3 γκολ
μετα το γκολ αν θυμάμε καλά 1 ή δυο φορές περάσατε την σέντρα του τζιμπουρ ηταν πλαγια και δεν έβγαινε τετ α τετ μην τρελλαθούμε κιολας

αν έχεις σε βίντεο το ανύπαρκτο φάουλ της ισοφάρισης βάλτο να δούμε τι ακριβώς έγινε

bougiabesas

GarageFuzz21 είπε...

Χου ρε !!!

Ας μου απαντήσεις πρώτα πως εξηγείται το ότι όλες μα όλες οι αμφισβητούμενες φάσεις δόθηκαν υπερ σας και η ΑΕΚ δεν πήρε ΟΥΤΕ ΕΝΑ σφύριγμα !!!!!!!!!!!!!
Επίσης πες μου σε παρακαλώ:
1)γιατί δεν έφαγε ΚΙΤΡΙΝΗ στο 2' ο Βύντρα που σηκώνει τον Scocco στον αέρα ???!!!
2)γιατί δεν έφαγε ΚΙΤΡΙΝΗ ο Σπυρόπουλος όταν σακάτεψε τον Scocco ?!!!
3)γιατί δεν έφαγε ΚΙΤΡΙΝΗ ο Κατσουράνης όταν πήγε και φώναζε στον διαιτητή να ρίξουν κάρτα σε ΑΕΚτζή ?!!!
3)γιατί δεν έφαγε ΚΟΚΚΙΝΗ ο Σαριέγκι που ενώ είχε κίτρινη κάνει καραμπινάτο φάουλ πλάγια πάνω στη γραμμή ?!!!
4)γιατί δεν βγάζει κάρτα στον Λέτο όταν στην φάση που τρώει κάρτα ο Majstorovic σπρώχνει καθαρά και εκτός φάσης παίχτη της ΑΕΚ ?!!!
5)γιατί δεν σφυρίζει καθαρό φάουλ στο 44' υπέρ της ΑΕΚ πλάγια σε καλό σημείο, αλλά αντίθετα δίνει φάουλ υπέρ του ΠΑΟ και ΚΙΤΡΙΝΗ στο Scocco για διαμαρτυρία ?!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΕΣ !
ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΧΑΤΕ 2-3 ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΝΤΕΡΜΠΥ !
ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΚΑΡΦΩΣΕΙ Ο DJEBBOUR ΣΤΟ 89' ΚΑΙ ΑΝΤΙΟ!

Unknown είπε...

Ποιες ευκαιρίες??
Μονο μια ειχανε και αυτό που απέκρουσε ο Αραμπατζης και πηγε δοκαρι! Οι αλλες 2 ητανε απο κοντρα στο ποδι του αμυντικού και άλλαξε πορεια στον αερα και η αλλη μια τσαφα του Μαιστοροβιτς, που παραλιγο ν αβαλει αυτογκολ! Οχι δικοι τους ευκαιρια!!αυτα ηταν ολα και ολα!! Αλλο αγωνα βλεπαμε?
Egli 21

Ανώνυμος είπε...

egli 21 σίγουρα έβέπες αλλο αγωνα

οριστε
http://www.youtube.com/watch?v=HnSJJzJw7RE&NR=1

bougiabesas