Δευτέρα, 12 Απριλίου 2010

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΑΕΚ 0-0

ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΦΗΜΟΛΟΓΙΑ (ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, ΦΡΑΓΗ ΤΟΥ ΑΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΑΠ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) ΕΒΑΛΕ Η ΑΕΚ ΣΤΗΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑ, ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΙΣΟΠΑΛΙΑ 0-0 ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑ 99% ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ Β' ΕΘΝΙΚΗ !!!

ΣΕ ΕΝΑ ΑΘΛΙΟ ΓΗΠΕΔΟ, Η ΑΕΚ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕΤΡΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΗΣΕ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΝΙΚΗ, ΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΚΥΜΑΝΘΗΚΕ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΜΕΤΡΙΟΥ !
ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΕΧΑΣΑΝ ΟΙ ΚΑΦΕΣ, NEMETH, DJEBBOUR, ΟΛΟΙ ΑΠΟ 2 !
Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΚΑΚΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΦΕΤΟΣ ΕΠΑΙΞΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ "ΑΣΠΡΑ ΧΩΜΑΤΑ" !!! ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΦΥΡΙΞΕ 95% ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ !
ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΗΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑ ! ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΣΚΩΛ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ, ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΟΔΟΓΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ, ΠΑΡΕΑ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΜΕ ΚΑΣΚΩΛ ΚΑΙ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ !!!!!!! ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ !!!!!!! ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΤΑΞΟΥΜΕ ΤΗ ΒΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ !!!!!!!
ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΓΡΑΦΙΚΟ" ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΛΟΥΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΒΡΙΖΕ ΜΕ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ! ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΒΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΕΠΑΕ ΚΑΙ ΕΠΟ ????!!!!! ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ *************** !!!!!
Λεβαδειακός: Βαγιέχο, Μουλόπουλος, Κόλτζος, Μασάδο, Ζησόπουλος, Ταραλίδης (79’ Μπούσι), Γκονζάλες (69’ Σερζίνιο), Μπεγκόνια (64’ Αμπουμπακάρι), Μπάρκογλου, Ναπολεόνι, Αγκάλι
ΑΕΚ: Σάχα, Γεωργέας, Αραούχο, Μανωλάς, Μαϊστόροβιτς, Γκέντσογλου, Μάκος, Καφές, Μαντούκα (79’ Μπλάνκο), Νέμεθ (63’ Λαγός), Τζιμπούρ (96’ Χέρσι).

Δεν υπάρχουν σχόλια: