Δευτέρα, 3 Μαΐου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΕΚ 2-1 (PLAY OFFS)

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ !!! ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΟΣΦΠ ΝΑ ΗΤΑΝ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ, ΝΑ ΕΙΧΕ 3 ΔΟΚΑΡΙΑ (ΚΑΙ ΟΧΙ 4 ΚΥΡΙΟΙ, ΤΟ ΑΛΛΟ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΓΚΟΛ ) ΚΑΙ Η ΑΕΚ 1, ΑΛΛΑ ΡΕ ΤΡΙΤΣΩΝΗ ΔΩΣ' ΤΗΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ !!!
ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ Η ΑΕΚ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ (ΑΝ ΚΑΙ Ο ΖΕΒΛΑΚΟΦ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ !!!!!), ΑΛΛΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ, ΔΩΣΕ ΤΗΝ ΠΕΝΑΛΝΤΑΡΑ/ΑΓΚΩΝΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΚΟΚΚΟ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΕΡΜΗ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΜΑΝΩΛΑ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗ !!!!! ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΑ ΙΔΙΑ !!!
Ο ΟΣΦΠ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΜΕ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ ΣΤΟ 1൦' ΚΑΙ Η ΑΕΚ ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ ΜΕ ΤΟ ΠΕΝ ΤΟΥ ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΣΤΟ 22΄, ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΕΣΚΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΚΕΦΑΛΙΑ !
ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΕΧΑΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΚΟΡ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ! ΑΝ ΜΕΤΡΑΓΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ Η ΑΕΚ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΕΧΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ !
ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥΣ ΣΠΗΚΕΡΣ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ, ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΓΡΑΦΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΓΥΑΛΙΑ !!!! ΠΑΡΑΚΜΗ !!!
Ολυμπιακός: Νικοπολίδης, Μέλμπεργκ, Όσκαρ, Ντάρμπισιρ (72' Λεντέσμα), Ζεβλάκοφ, Μπράβο, Ντάτολο, Ντουντού, Παπαδόπουλος Αβρ., Μαρέσκα, Λούα Λούα (90' Λεονάρντο).
ΑΕΚ: Σάχα, Καφές, Αραούχο (46' Μαντούκα), Χέρσι (56' Νέμεθ), Μαϊστόροβιτς, Τζιμπούρ, Γιάχιτς, Μάκος (78' Λεονάρντο), Λαγός, Μανωλάς, Σκόκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: