Σάββατο, 31 Μαΐου 2008

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΓΙΕΝΕ ΤΣΑΚΝΑΝΤΙ (ΑΝΕΚΔΟΤΗ ΦΩΤΟ)


Ο ΤΣΑΚΝΑΝΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ.
ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑΝ "ΜΙΣΤΕΡ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ" ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΤΟ 1963 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ 1968.
ΣΚΛΗΡΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ, ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ, ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ.
ΕΧΟΝΤΑΣ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, Η ΦΗΜΗ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΕ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΟ 1967 ΕΙΧΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΕΙΧΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ !!
ΟΝΤΩΣ Ο ΤΣΑΚΝΑΝΤΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟ ΦΛΕΒΑΡΗ ΤΟΥ 67 ΣΕ ΜΙΑ ΗΔΗ ΧΑΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 67-68 ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ,
ΜΕΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΗ.
ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΗ ΕΠΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ, ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΤΣΑΚΝΑΝΤΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΦΛΕΒΑΡΗ ΤΟΥ 67 ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ.
ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΟΤΕ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΨΕΙ ΤΟΝ ΤΣΑΚΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΙΨΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΧΡΕΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΡΙΑΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΗΞΕΡΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ.
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟΘΑΝΑΤΙΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ 41 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΜΠΟΥΜ ΓΕΜΑΤΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΦΙΛΟΥ ΕΝΩΣΙΤΗ.
(Ευχαριστώ για τη φωτο τον φίλο μου Φίλιππο)

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φανταστικη φωτο,
την έδειξα στον πατέρα μου
και τρελάθηκε.
Καλή συνέχεια.

Κ.Η.

Ανώνυμος είπε...

H ISTORIA THS AEK.

G, PERISTERI