Τρίτη 24 Ιουνίου 2008

LIVERPOOL GR SUPPORTERS ΚΑΤΑ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ



ΝΑ ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ LIVERPOOL SUPPORTERS ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ :
Για άλλη μία φορά οι «γείτονες» μας από την ΠΓΔΜ ακολούθησαν την προκλητική συμπεριφορά τους. Αυτή τη φορά ο αθλητισμός έγινε σημείο διαμάχης και μάλιστα με αντικείμενο μία Αγγλική ομάδα. Συγκεκριμένα οι φίλαθλοι της Liverpool στα Σκόπια ζήτησαν από τους υπεύθυνους του Αγγλικού συλλόγου την επίσημη αναγνώριση του συνδέσμου τους με την ονομασία «Λέσχη Φίλων Liverpool Μακεδονίας».
Ευτυχώς οι ενέργειες των Σκοπιανών έγιναν αντιληπτές από την Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Λίβερπουλ, η οποία μέσω του προέδρου της Γιάννη Σκοτίδα προέβη στις κατάλληλες ενέργειες προκειμένου η επίσημη Λίβερπουλ να μην προβεί στην αναγνώριση του συνδέσμου με αυτή την ονομασία. Αξίζει να αναφερθεί πως η ελληνική λέσχη δεν εναντιώνεται στη δημιουργία λέσχης στα Σκόπια, απλά διαφωνεί με την πρόθεση να λάβει την ονομασία «Λέσχη Μακεδονίας», ονομασία που δεν έχει αναγνωρίσει ούτε η Ε.Ε. αλλά ούτε και τα Ηνωμένα Έθνη.
Η επίσημη Liverpool στην απάντηση της προς τους Έλληνες φιλάθλους των «κόκκινων» δεν αποκάλυψε τις προθέσεις της, αλλά τόνισε πως οι θέσεις των Ελλήνων θα ληφθούν πολύ σοβαρά πριν την οποιαδήποτε απόφαση.
Στις τάξεις των μελών της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Liverpool υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία πως ο σύλλογος του Merseyside θα πάρει τη σωστή απόφαση, μετά και την έγκαιρη παρέμβαση τους, ώστε να αποφευχθούν περαιτέρω προβλήματα και τυχόν διενέξεις σε ενδεχόμενη συνάντηση μεταξύ μελών των δύο Λεσχών.

Πάνος Γιαννακόπουλος
(Από την "Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Liverpool")


2 σχόλια:

BROUNO είπε...

giannh mpeike kai sto troktiko shmera

http://troktiko.blogspot.com/2008/06/liverpool-supporters.html

bruno

GarageFuzz21 είπε...

Τώρα το είδα !!!
Thanx για την πληροφορία Bruno.