Πέμπτη 21 Αυγούστου 2008

ΡΕΚΟΡ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ HULL CITY


Ο «αθάνατος» Ασμπι
Προσπαθήστε να πείτε στον Ιαν Ασμπι ότι το ρεκόρ του προήλθε από τύχη. Ο αρχηγός της Χαλ έχει περισσότερους λόγους από κάθε άλλον ώστε να χαρεί την πρώτη του εμφάνιση στην Πρέμιερσιπ. Εγραψε ιστορία το περασμένο Σάββατο, καθώς έγινε ο πρώτος παίκτης που αποτέλεσε τον αρχηγό μιας ομάδας σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες του αγγλικού ποδοσφαίρου. Κι όλοι όσοι είπαν ότι ξόφλησε μετά την αποβολή του στο ντεμπούτο του με τη Χαλ στην τέταρτη κατηγορία (σ.σ.: Division 2) ή ότι «τελείωσε» μετά το πρόβλημα υγείας που «χτύπησε» το κόκκαλο στο μηρό του, μπορούν να μασήσουν τώρα τα λόγια τους. Διόλου τυχαία και όσα επισήμανε ο Ασμπι μετά τη νίκη επί της Φούλαμ με 2-1, όπου παραλίγο να χριστεί και σκόρερ.
«Δεν είναι τύχη. Είναι δικαιοσύνη. Πέρασαν πολλοί προπονητές από τη Χαλ και πάντα ήμουν στους παίκτες που ήθελαν να κρατήσουν. Είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, αρκετού αίματος και ιδρώτα και μερικών δακρύων. Δεν γίνεται να είσαι τυχερός για έξι σερί σεζόν» είπε ο Ιαν Ασμπι, που γνωρίζει ότι θα δεχτεί περισσότερη κριτική για την απόδοσή του στην Πρέμιερ Λιγκ. «Στο ποδόσφαιρο δεν γίνεται να είσαι άνετος. Δεν παίζεις με στόχο να αγωνιστείς στη Μάκλσφιλντ ή οποιαδήποτε άλλη, ώστε να είσαι καλός παίκτης σε μικρή κατηγορία. Θέλω να δοκιμάσω τον εαυτό μου σε διαρκή πίεση στο υψηλότερο επίπεδο. Γι’ αυτό σηκώνομαι κάθε πρωί απ’ το κρεβάτι μου» ήταν το σχόλιό του.
* Κείμενο στην αγγλική εφημερίδα «Daily Sport» με τίτλο (σε παράφραση) «Ενα μεγάλο ρεκόρ».

LINK : http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10771&subid=2&tag=7761&pubid=1292112#

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στην Ελλάδα θα του λεγανε αντε να παιξεις στην Ανω Κατω Ραχουλα και θα παιρνανε στην θεση του τον Χουαν Λαμογιτο από την Σαντα Κρουζ Αμαζονιου (υπερπαικτης).


padre

GarageFuzz21 είπε...

ΧΑΧΧΑΧΑΧΑ,
ίσως να τον στέλνανε και στην ιστορική Barcelona Αετοράχης !!!