Τρίτη 3 Μαρτίου 2009

ΔΩΡΕΑΝ ΔΕΙΠΝΟ ΓΙΑ 295 ΗΡΩΙΚΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ASTON VILLA !!!



O αποκλεισμός της Άστον Βίλα στην φάση των "32" του Κυπέλλου UEFA από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας το βράδυ της Πέμπτης προκάλεσε την έντονη απογοήτευση των φιλάθλων της, ειδικά με την ήττα με "κάτω τα χέρια" (2-0) στη Ρωσία, γεγονός που ώθησε τον Μάρτιν Ο'Νιλ να προχωρήσει σε μία άκρως ασυνήθιστη κίνηση.
Ο τεχνικός των "χωριατών" κανόνισε ώστε να έχουν δωρεάν βραδινό φαγητό οι 295 "ηρωικοί" οπαδοί που ξόδεψαν εκατοντάδες λίρες για να ταξιδέψουν και να παρακολουθήσουν την ομάδα τους στον εκτός έδρας αγώνα με τους Μοσχοβίτες, με τον ιδιοκτήτη της Βίλα, Ράντι Λέρνερ, να καταβάλλει το ποσό των 15.000 λιρών για αυτό το σκοπό.
Να σημειωθεί πως αγγλική ιστοσελίδα, η οποία άσκησε έντονη κριτική στον Ο'Νιλ, για το γεγονός ότι δεν παρέταξε πλήρη την ομάδα του στη ρεβάνς με την ΤΣΣΚΑ, δεν δίστασε να του "βγάλει το καπέλο" για την γενναιόδωρη αυτή κίνηση, με την οποία προέταξε "χείρα φιλίας" προς τους οπαδούς της ομάδας του.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δηλ η διοικηση της αεκ φετος πρεπει να κανει μπαρμπεκιου καθε κυριακη στο οακα;!

kabamaru AIFC

Ανώνυμος είπε...

συμφωνώ και εγώ με το μπάρμπεκιου άν θα έχει και ένα συμβολικό ποσό εισόδου θα μαζεύει πιο πολλά λεφτά έξω από το γήπεδο, παρά από μέσα.

grandfather

GarageFuzz21 είπε...

Δεν ντρέπεστε βρε ?!?!?!
:)

Ανώνυμος είπε...

Xm ωραία, για φέτος δε το προλάβαμε, ελπίζω του χρόνου.
Αν το έκανε κάθε χρονιά ο σύλλογος τότε θα είχα εξασφαλίσει το βραδινό μου για πλάκα 2 φορές το χρόνο (τόσα ταξίδια έκανα κάθε χρονιά μαζί με την ομάδα από το 1986-2000):-ρ
Εgli 21