Παρασκευή 20 Μαρτίου 2009

ΑΕΚ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 3-1 (ΑΝΕΚΔΟΤΕΣ ΦΩΤΟ)





ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΕΚ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ 3-1 ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ BAGUS (AEK INTERNET FAN CLUB).
ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΩΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ BLANCO ΣΤΟ 88' ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΝΤΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ DUSAN BAJEVIC KAI ISMAEL BLANCO !!!
AN KAI ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΛΥΝΕΤΑΙ:
"Οφείλω να ζητήσω συγνώμη για τη συμπεριφορά μου. Και προς τον προπονητή μου αλλά και προς εσάς τους συμπαίκτες μου. Δεν ήθελα να προκαλέσω πρόβλημα στην ομάδα, ήταν μια κακή στιγμή και τώρα το καταλαβαίνω. Δεν μου αρέσουν οι εκρήξεις, εκείνη τη στιγμή δεν ήμουν ήρεμος και έκανα αυτό που δεν έπρεπε" ήταν η απολογία του 26χρονου φορ της ΑΕΚ ενώπιον προπονητικού επιτελείου και συμπαικτών.
Νωρίτερα ο Μπάγεβιτς είχε δεχθεί στο γραφείο του τον Μπλάνκο κάνοντάς του παρατηρήσεις για την συμπεριφορά του ("είναι απαράδεκτο να δίνουμε τέτοια εικόνα στον κόσμο μας αλλά και σε όσους μας βλέπουν από την τηλεόραση" του είπε σχετικά) αλλά και ζητώντας του και προσωπικά συγνώμη για την ατυχή δήλωσή του που ενέπλεκε και τον εκλιπόντα πατέρα του ποδοσφαιριστή.
"Συγνώμη δεν το ήξερα και σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να θίξω κάτι τέτοιο" είπε ο τεχνικός της Ενωσης. Ο Μπλάνκο έδειξε ότι καταλαβαίνει και το θέμα θεωρείται λήξαν. Άγνωστο παραμένει ακόμα το αν ο 60χρονος τεχνικός θα επιβάλει πρόστιμο στον Αργεντινό και ποιο θα είναι το ύψος αυτού.
(Ευχαριστώ πολύ φίλε Bagus για τις φωτο)

3 σχόλια:

ΗΛΙΑΣ 21R είπε...

Να του ρίξει και ο Blanco πρόστιμο ! Να μάθει να σέβεται τους νεκρούς !

Ανώνυμος είπε...

Ψυχραιμια Ηλια. Δε το ηξερε ο ανθρωπος. Αμέσως να βρειτε κατι να του την πεσετε!
Egli 21

ΗΛΙΑΣ 21R είπε...

Γιατί το λες αυτό egli ?..Άσε την φράση για τον πατέρα του.Ωραία, δεν το ήξερε(χμμμ..).Είναι τρόπος αυτός να απευθύνεται ΔΗΜΟΣΙΑ σε παίκτη της ομάδας??..Αν ήταν ο Παράσχος (πχ),θα το ανεχόσουν?Να σου πω τι πιστεύω?Δεν τυγχάνει αποδοχής και λατρείας και τον ενοχλεί..Ακούει τον κόσμο να αποθεώνει τον Blanco και βγάζει ΔΗΜΟΣΙΑ χολή..Θέλεις να τον κράξεις?Να του ρίξεις πρόστιμο?Μαζί σου.Κάν'το.Μην τον βγάζεις όμως "στην σέντρα".Και δεν ήταν μόνο ο Blanco.O Edinho ? O Maduca ?Τι πάει να πει "εδώ δεν είναι σπίτι του"...ΟΥΤΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ...Οι "ημέρες της αφθονίας του" έχουν περάσει ανεπιστρεπτί , να το βάλει καλά στο κεφάλι του.(Είναι και μεγάλο!).Την καλησπέρα μου