Δευτέρα 2 Μαρτίου 2009

ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ BENFICA Ο ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ

Ως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της χρονιάς για την Μπενφίκα βραβεύτηκε ο Κώστας Κατσουράνης στην εκδήλωση για τον εορτασμό 105 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου της Πορτογαλίας. Ο 29χρονος Έλληνας μέσος αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος των «αετών» της Λισαβόνας και παρά την κρίση που πέρασε η σχέση τους μετά το επεισόδιο που είχε στη διάρκεια ενός αγώνα με τον συμπαίκτη του Λουιζάο, εξακολουθεί να προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες στο συγκρότημα του Κίκε Φλόρες.
«Το βραβείο αυτό είναι πολύ τιμητικό για μένα. Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου και όλους τους φιλάθλους της Μπενφίκα. Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία από αυτή τη διάκριση είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα», δήλωσε ο Κώστας Κατσουράνης παραλαμβάνοντας το βραβείο και πρόσθεσε: «Δεν μας ενδιαφέρει τι θα κάνουν η Πόρτο και η Σπόρτινγκ. Εμείς θα πρέπει να νικάμε στα δικά μας ματς και το Μάιο θα δούμε τι έχουμε πετύχει. Θέλω πολύ να κατακτήσω αυτό το πρωτάθλημα, αλλά και άλλους τίτλους με την Μπενφίκα».
Συνυποψήφιοι του διεθνούς μέσου για το τιμητικό βραβείο ήταν ο Λουιζάο και ο Μάξι Περέιρα. «Όποιος και αν κέρδιζε θα ήμουν χαρούμενος. Και οι τρεις έχουν κάνει φανταστική χρονιά και έχουν προσφέρει πολλά στην ομάδα. Πέρυσι ήμουν συμπαίκτης και των τριών, φέτος είναι διευθυντής τους. Η σχέση μου και με τους τρεις είναι εξαιρετική και πιστεύω ότι θα άξιζε το βραβείο ο καθένας τους», δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της Μπενφίκα, Ρουί Κόστα.
LINK: http://www.sport-fm.gr/article/167333
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ ΠΑΙΧΤΑΡΑ !!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Mpravoo re paixtara Katsurani.
Exei akoustei oti to kalokairi tha paei se Agglia h Ispania.

Chris 21

Ανώνυμος είπε...

μπραβο κωστακη.
το καλοκαιρι στην αεκ.

kabamaru AIFC