Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΙΚΟ

Η ΑΕΚ, μετά από χρόνια, χαράζει κοινή πορεία για το γήπεδο, με τη Νέα Φιλαδέλφεια να είναι ο στόχος ΠΑΕ και Ερασιτεχνικής. Το πρωί της Τετάρτης, οι Νίκος Θανόπουλος και Δημήτρης Χατζηχρήστος συναντήθηκαν με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ιωαννίδη και μετά από μιάμιση ώρα συζήτησης, αποχώρησαν με χαμόγελα με τη σημαντικότερη δήλωση να έρχεται από τον πρόεδρο της ΠΑΕ: «Αν γίνεται γήπεδο 30.000 θέσεων, θα βρούμε τον τρόπο να το χρηματοδοτήσουμε», καθώς βασικό πρόβλημα της Ένωσης είναι σίγουρα η έλλειψη χρημάτων.
«Μιλήσαμε με την ενωμένη ΑΕΚ και το χαρμόσυνο για μένα μετά από τόσα χρόνια διαφωνιών και στο θέμα του γηπέδου ήταν ότι συμφώνησαν και ο Ερασιτέχνης και η ΠΑΕ να δούμε το καλύτερο δυνατό για να ξαναγίνει γήπεδο στην Νέα Φιλαδέλφεια. Να γίνει ένα γήπεδο ποδοσφαίρου γύρω στις 30.000, ένα γήπεδο μπάσκετ ώστε να μην τρέχουν σαν τους τσιγγάνους από το ένα γήπεδο στο άλλο και τα αθλήματα που χρειάζονται κλειστή σάλα. Επειδή οι νόμοι του Γρανίτσα έχουν βγει αντισυνταγματικοί από το Συμβούλιο της Επικρατείας και επειδή πολεδομικά δεν υπάρχουν συντελεστές ξεκινάμε από το μηδέν και ελπίζω ότι θα βρούμε ένα καλό τέλος γιατί όταν υπάρχει διάθεση από την Πολιτεία και την ενωμένη ΑΕΚ όλα θα γίνουν», είπε ο Γιάννης Ιωαννίδης και συμπλήρωσε:
«Το επόμενο βήμα είναι να κάνει η ΑΕΚ την πρόταση της. Όπως έκανε και η Λάρισα. Ότι θέλουμε να κατασκευάσουμε αθλητικά κάτι συγκεκριμένο και οτιδήποτε άλλο μπορεί να γίνει σεβόμενοι το περιβάλλον και την αστική περιοχή. Θα έρθει μετά πάλι σε εμάς για να δούμε το αθλητικό και θα πάει στο ΥΠΕΧΩΔΕ για να βάλουν τους συντελεστές. Ο κύριος Σουφλιάς έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον αθλητισμό, οπότε σίγουρα θα το κοιτάξει με αγάπη. Μετά θα δούμε τι καλύτερο μπορεί να γίνει. Έχουν στην ΑΕΚ μία σύσκεψη την Παρασκευή με πολεοδόμους ώστε να είναι ενημερωμένη η ΑΕΚ από δικούς της ανθρώπους και θα προχωρήσουμε».
Στην συνέχεια μίλησε και για τις κόντρες του παρελθόντος στην ΑΕΚ υπογραμμίζοντας: «Είναι ενωμένη ΑΕΚ και αυτό βοηθά την ΑΕΚ, αλλά και όποιον την αγαπά και θέλει να την βοηθήσει. Γιατί η ισχύς εν τη ενώσει? Το κατάλαβαν μετά από πέντε χρόνια, αφού έχασαν πολλά. Το πόσο θα μείνει εξαρτάται από τους ίδιους. Για να γυρίσουν και να ενωθούν σημαίνει ότι κατάλαβαν ότι ήταν λάθος. Πάντα θα έχουμε διαφωνίες μεταξύ μας. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να υπάρχει συνεργασία. Τους εξήγησα επειδή ο ένας είναι με τον Α και ο άλλος με τον Β. Όποιος προσφέρει στο σωματείο κάτι είτε είναι φίλος, είτε είναι εχθρός πρέπει να του το αναγνωρίζουμε για την ιστορία. Έτσι βοηθούμε να έρθουν και άλλοι άνθρωποι, όταν βλέπουν ότι αναγνωρίζεται το έργο όποιου προσφέρει. Αλλιώς γιατί να έρθει;».
«Θα το χρηματοδοτήσουμε»«Ευχαριστούμε πολύ τον Υπουργό για την αγάπη που δείχνει στην ΑΕΚ και την βοήθεια την οποία μας υποσχέθηκε. Πήγαμε ενωμένοι, ξεκινάμε από την αρχή. Οι εποχές επιτάσσουν να κοιτάμε τα πράγματα σεμνά και ταπεινά και αυτήν την στιγμή αυτό που προέχει είναι έργα και όχι λόγια. Ξεκινάμε την Παρασκευή με την επιτροπή την οποία συστήσαμε και σύντομα θα έρθουμε στον Υπουργό για να έχουμε κάποια νέα. Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για την χωρητικότητα. Μιλάμε για ένα ενδεικτικό νούμερο κάτω από το οποίο δεν καλύπτει τις ανάγκες μίας ομάδας σαν την ΑΕΚ. Ένα γήπεδο 30.000 ή 32.000 νομίζω ότι μας καλύπτει», τόνισε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Νίκος Θανόπουλος.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ: http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10523&subid=2&tag=7761&pubid=1857402

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΑΛΙ.ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟ(ΚΑΤΩ ΑΠΟ 30.000 ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ)

kabamaru AIFC

Ανώνυμος είπε...

De katalava to de variesai kai as einai kai mikro. Ghepedo katw apo 42000 einai eglhmatiko!!! Ypo8hkeyei to mellon ths omadas mas me elafra th kardia o kathe Xatzhxrhstos giati mhpws ton noiazei? Se 20 xronia aytos tha 8elei to tsai sto spiti tou enw ta paidia mas tha striomwxnonte opws kapote gia ena eisithrio pou tha to plhrwnoun xryso. Katanow thn eleipsh edras, oxi omws kai th tsapatsoulia na teleiwnoume opws na exei. Ghpedo xtizeis gia ta epomena 70-100 xronia oxi gia ta epomena 20.
Egli 21

BROUNO είπε...

gipedo 30.000 einai mia xara
den eimaste kai gia parapanw
me 14.000 meso oro eishthrion
TO ONEIRO ARXIZEI KAI GINETE PRAGMATIKOTITA

an exeresoume ta 2 nterby kai to paixnidi me th milan mas xwrage kai 25ari kai aplwname kai ta podia mas :p

ΗΛΙΑΣ 21R είπε...

Σωστός ο Brouno
Τα είδαμε και τα διαρκείας των Αεκτζήδων πόοοοοσο στήριξαν την ομάδα στις δύσκολες..Μέχρι και ο Χριστόγλου και ο Καρπετόπουλος πήραν διαρκείας...Και τώρα μου θέλουνε 40άρι και 50άρι ??...
30άρι και πολύ μας είναι.Οι άρρωστοι ούτως ή άλλως θα πηγαίνουμε πάντα.Οι υπόλοιποι να πηγαίνουν στον Πανιώνιο.Θα βρίσκουν εισιτήρια σίγουρα εκεί...

GarageFuzz21 είπε...

To ιδανικό για μένα θα ήταν ένα γήπεδο σε Αγγλικό στυλ, 40.000 κάπου κοντά στη Νέα Φιλαδέλφεια και στις γύρω περιοχές, αλλά δύσκολα βρίσκεις τόσο μεγάλο χώρο εκεί.
Ας κάνουν τουλάχιστον γήπεδο "έδρα φόβητρο" στα ιερά χώματα, όσο το δυνατόν μεγαλύτερο, και ας γίνουν οι εμπορικοί χώροι σε διπλανά οικόπεδα.
Θα πληρώνουμε το διαρκείας 1000 ευρώ, αλλά τι να κάνουμε αν δεν γίνεται αλλιώς.
Κάντε κάτι όμως ΤΩΡΑ .-

ΗΛΙΑΣ 21R είπε...

Johnny , στα καλύτερά μου όνειρα , θα το ήθελα και εγώ 45 - 50.000.Ο κόσμος να πλησιάζει την χωρητικότητά του και να γίνεται ο κακός χαμός,σε κάθε ματς.Δυστυχώς, η πραγματικότητα με έχει προσγειώσει ανώμαλα.Δεν το λέω εγώ.Οι αριθμοί το λένε.25 και 27 χιλ. διαρκείας..πού είναι ??..Οκ , η ομάδα δεν πήγε καλά...ε καί ?? Ας δούμε λίγο έξω τι παίζει αυτή την εποχή.Στην Αγγλία , τα διαρκείας και τα απλά εισιτήρια μειώνονται σε κάθε- σχεδόν- ομάδα χρόνο με τον χρόνο.Η Juve ετοιμάζει 40άρι.Στην Γερμανία τα ίδια.Εμείς,πού πάμε ??..(Περισσότερα , από κοντά για καφεδάκι !)