Παρασκευή 20 Μαρτίου 2009

ΚΟΥΚΛΕΣ ΑΝΤΙ ΟΠΑΔΩΝ !!!

Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο της ομάδας ράγκμπι της Νότιγχαμ ήταν ασυνήθιστα ήρεμη. Αν και ποτέ το κοινό δεν είναι μεγάλο στους αγώνες της. Θαρρεί κανείς πως ο κόσμος στις εξέδρες δεν είχε τι να πει. Αφού, στην κυριολεξία, είχε μείνει άφωνος. Το ζήτημα, ωστόσο, δεν ήταν τι είχαν να ξεστομίσουν ή να φωνάξουν οι οπαδοί της τοπικής ομάδας. Αλλά τι (δεν) είχαν δει. Οι παίχτες της δεν κατάλαβαν τη διαφορά.
Η αλήθεια αποκαλύφθηκε στο ημίχρονο του αγώνα με τους Εξετερ Τσιφς. Οπότε από τους 1.305 θεατές του ματς μόνο οι 305 σηκώθηκαν από τις θέσεις τους για ένα ποτήρι μπίρα και μία πίτα... Οι υπόλοιποι έμειναν «καρφωμένοι» στις θέσεις τους, στις οποίες βρίσκονταν από την παραμονή της αναμέτρησης! Καθότι ήταν 1.000 πλαστικές κούκλες, τις οποίες η διοίκηση χρησιμοποίησε για να μη φαίνεται άδεια η κερκίδα! Η ιδέα του διευθυντή του συλλόγου, Λι Χάρις, έγινε πραγματικότητα, χάρη στους εργάτες του γηπέδου, που φρόντισαν να ντύσουν τις κούκλες και να τους φορέσουν τις μάσκες με τα «παγωμένα» χαμόγελα, για να ανεβάσουν το ηθικό των παιχτών. Αλλά και να διασφαλίσουν πως η ομάδα δεν θα...τιμωρηθεί για υβριστικά συνθήματα.
LINK: http://sports.e-go.gr/article.asp?catid=8335&subid=2&tag=6130&pubid=1863255

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Exupno

Chris 21

Ανώνυμος είπε...

αυτές οι κούκλες είναι από αυτές τις φουσκωτες με τις ανάλογες υποδοχές για.... ξέρεις γιατί, αφού η ομάδα.... τουλάχιστον οι φίλαθλοι να..... τις κούκλες που είναι και πιο πολλές. κάνει και κρύο στην αγγλία οπότε ο κάθε φίλαθλος να βολεύεται με τρεις τουλάχιστον.
μήπως είναι καλή ιδέα και για τις μικρές ελληνικές ομάδες που δεν γεμίζουν το γήπεδο???
πιστεύω ότι είναι και ιδανική λύση για κοντό δικηγόρο και επίδοξο πρόεδρο ομάδας και το επώνυμό του ξεκινάει από κ

Ανώνυμος είπε...

το προηγούμενο από:
grandfather

GarageFuzz21 είπε...

Ντροπή σου :)