Τρίτη 31 Μαρτίου 2009

I LOVE YOU KOSTAS !!!



«Κώστα, σ' αγαπώ»
Θαυμασμός και «καψούρα» για το είδωλο. Φίλη της Μπενφίκα με το όνομα Catarina, ελληνιστί Κατερίνα, έχει δημιουργήσει εδώ και μερικές μέρες ένα blog αποκλειστικά για τον παίκτη με το νούμερο «8» στην πλάτη, για τον Κώστα Κατσουράνη δηλαδή.
Σ’ αυτό τον διαδυκτιακό τόπο -που βρίσκεται στη διεύθυνση «catarina-katsouranis8.blogspot.com»- η Κατερίνα εκδηλώνει την αγάπη της και όχι μόνο για τον Ελληνα διεθνή, ο οποίος, απ’ ό,τι προκύπτει απ’ όσα γράφει στην ιστοσελίδα της, δεν έχει αντιληφθεί την ύπαρξη του εν λόγω blog.
Κάνει ποικίλα σχόλια σε κόσμιο, πάντα, επίπεδο με ορισμένα, ενδεχομένως, να σχολιάζονται και «πικάντικα» από μερικούς που θα τα διαβάσουν λόγω των εκφράσεων που χρησιμοποιούνται. Παράλληλα, φιλοξενούνται πολλές φωτογραφίες του έμπειρου ποδοσφαιριστή, αλλά και σποτάκια από εκπομπές της πορτογαλικής τηλεόρασης, στις οποίες έχει εμφανιστεί ο διεθνής μεσοαμυντικός, αλλά και φάσεις από αγώνες των «αετών», στις οποίες πρωταγωνιστεί.
Και απ’ ό,τι λέγεται στην Πορτογαλία η εν λόγω ιστοσελίδα δημιουργήθηκε από την εν λόγω κυρία έπειτα από τη γνωστοποίηση της διάθεσης του Κώστα Κατσουράνη να αποχωρήσει το προσεχές καλοκαίρι από το «Ντα Λουζ». Η Catarina δεν χάνει εντός έδρας ματς της Μπενφίκα, ενώ πάει και στις προπονήσεις των «αετών» φορώντας, πάντα, την εμφάνιση του Ελληνα διεθνούς, ενώ έχει φροντίσει να προμηθευτεί φανέλα τόσο της εθνικής μας ομάδας όσο και της ΑΕΚ.
«Σημαίνεις πολλά για μένα»
Το κυριακάτικο σχόλιο της Catarina είναι όλα τα λεφτά. «Σημαίνεις πολλά για μένα, δεν χάνω λεπτό, όταν σε βλέπω να παίζεις, να μιλάς και να εκδηλώνεις αυτό που αισθάνεσαι για την ομάδα» έγραφε χαρακτηριστικά στο πλέον πρόσφατο μήνυμά της προς τον «Κατσούρ» η Κατερίνα. «Δεν πρόκειται να σε ξεχάσω ποτέ, διότι είσαι ένα άτομο που θα βρίσκεσαι πάντα στην καρδιά του οπαδού της ομάδας μας» συμπλήρωσε η Catarina για να καταλήξει με δυο τρία πραγματάκια, τα οποία, ενδεχομένως, να ‘χουν και την ένδειξη «καψούρας» για το ίνδαλμα, το είδωλο, πράγμα που θα επιβεβαιωθεί και παρακάτω.
«Είσαι αξιαγάπητος, γλυκός, ωραίος, ντροπαλός και εργατικός» έγραφε η φαν του Κατσουράνη με τις ενδείξεις της ερωτικής, όπως ενδεχομένως να σκεφτούν κάποιοι, εξομολόγησης να περιορίζονται στην τελευταία γραμμή του μηνύματός της: «Σ’ αρέσει να πολεμάς και αγαπάς την οικογένειά σου και το τελευταίο είναι αυτό που μου αρέσει πιο πολύ» κατέληγε στο σχόλιό της η Κατερίνα.
«Σ’ αγαπάω, ''Κάτσο''»
«Ξέρω ότι κάποια στιγμή θα δεις αυτό το blog. Οταν τον βλέπεις, μπορείς να καταλάβεις εύκολα γιατί αποτελεί αυτός ο άνθρωπος μέρος της καρδιάς μου». Και μ’ αυτή τη φράση οι ενδείξεις γίνονται βεβαιότητα για το ποιο είναι το είδος του θαυμασμού που τρέφει για τον Ελληνα διεθνή η Catarina, η οποία κλείνει το μήνυμά της με το «σ’ αγαπάω ''Κάτσο''».
Τα «σ’ αγαπώ», όμως, δεν τελειώνουν εδώ. Κάτω από κάθε φωτογραφία, απ’ όλα τα σποτάκια που φιλοξενούνται στο διαδικτυακό τόπο, η φαν του Κατσουράνη δεν παραλείπει να χρησιμοποιήσει τη φράση αυτή είτε με το όνομα του ποδοσφαιριστή είτε με τη λέξη «είδωλο». «Κώστα, σ’ αγαπώ», «σ’ αγαπώ, είδωλό μου», λοιπόν, είναι οι άλλες εκφράσεις θαυμασμού από πλευράς της Κατερίνας.
«Καρδούλες» στις φωτογραφίες
Ο θαυμασμός, όμως, δεν εκφράζεται μόνο με λόγια, αλλά και με πράξεις πάνω στις φωτογραφίες του Ελληνα διεθνούς, όπου μέσω γνωστού φωτογραφικού προγράμματος γίνεται πιο εύκολη η ζωή της Catarina. Σε αρκετές φωτογραφίες, λοιπόν, μπαίνουν είτε μικρές είτε μεγάλες καρδούλες, όπως θα έβαζε η μικρή Αννούλα, όταν θα έστελνε το γράμμα στον Βασιλάκη.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Eides ti dhlose ?
An guriso ellada ptoto logo exei h AEK.
Bravo Kostakh.
Ela piso sto lao sou.

Chris 21

GarageFuzz21 είπε...

Πότε στα 35 ?