Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

ΑΕΚ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 3-2





ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΜΑΤΣ ΠΑΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ "ΗΤΑΝ ΣΤΡΑΒΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΟ 'ΦΑΓΕ ΚΙ Ο ΓΑΪΔΑΡΟΣ" !
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΕΣΜΕΝΟΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ, ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
ΤΟ ΜΑΤΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΛΗΞΕΙ ΚΑΙ 4-1 ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΓΚΟΛ ΣΤΟ 3-1 ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΖΕΙ ΓΚΟΛ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΟΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΙΕΖΕΙ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΕΠΙ ΔΙΚΑΙΩΝ ΚΑΙ ΑΔΙΚΩΝ !
ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ, ΒΡΕΙΤΕ ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ !
ΤΑ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΟΙ MAJSTOROVIC (28' ΚΕΦΑΛΙΑ META AΠΟ ΦΑΟΥΛ ΤΟΥ SCOCCO), DJOKIC (38' ΚΕΦΑΛΙΑ ΑΥΤΟΓΚΟΛ), SCOCCO (59' ΣΟΥΤ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΩΡΑΙΑ ΑΤΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ) ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ ΟΙ BOUVAL (26' ΣΟΥΤ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ) ΚΑΙ ROMBER (67' ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΝΤΡΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ARAUJO ΚΑΙ ΣΟΥΤ ΣΤΗΝ ΚΛΕΙΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ SAJA).
ΑΤΥΧΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο BLANCO ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΟΚΑΡΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΨΗΛΟΚΡΕΜΑΣΤΟ ΠΛΑΣΣΕ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΛΙΓΟ ΑΟΥΤ !
MVP ΤΟΥ ΜΑΤΣ O SCOCCO ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΘΗΚΕ ΠΑΡΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ !
ΑΕΚ: Σάχα, Γιάχιτς, Μαϊστόροβιτς, Αραούχο, Άρτσε, Καράμπελας (82’ Χουανφράν), Καφές, Ταχτσίδης (63’ Γκερέιρο), Χέρσι (58’ Λεονάρντο), Σκόκο, Μπλάνκο.
Πανθρακικός: Ρόκα, Ντζόκιτς, Μαρσέλο, Μπουβάλ, Κλέμεντ, Φαγιάρδο, Καπετάνος (60’ Ρομπέρ), Ενγκαμπί, Κωνσταντινίδης, Αργυρίου (60’ Ντιαλό), Καζάκης (74’ Μίτου).

2 σχόλια:

-billys- είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με το σχόλιο σου, έχουμε κουραστεί πολύ με όλα αυτά και πολλοί από εμάς δεν μπορούμε να δούμε καθαρά κάποια πράγματα, όπως το γιατί είμαστε εκεί που είμαστε στην βαθμολογία ας πούμε.
Οι πληροφορίες οι δικές μου λένε ότι η λύση έχει δοθεί ήδη από τον Νοτιά, δεν ξέρω όμως λεπτομέρειες αυτή την στιγμή για να πω αν είναι καλή ή κακή λύση.

GarageFuzz21 είπε...

Μακάρι ρε Billy, για να δούμε.