Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2009

ΧΑΟΣ !!!

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΜΑΣ !!!
ΧΤΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΕΡΙΕΣ (ΠΑΕ ΑΕΚ & ΚΟΖΩΝΗ) ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ !!!!!
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ:
ΠΑΕ ΑΕΚ:
"Οι μέτοχοι της ΠΑΕ ΑΕΚ και η διοίκηση της ομάδας, ανακοινώνουν το εξής:«Παρακαλούνται οι φίλαθλοι της ομάδας που έχουν προβεί στην κατάληψη των γραφείων της ΠΑΕ, να αποχωρήσουν το γρηγορότερο δυνατό, έτσι ώστε να μπορέσει να ξεκινήσει ο οικονομικός έλεγχος της εταιρείας τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου».
ΚΟΖΩΝΗΣ:
"ΤΗΝ ώρα που η αγαπημένη μας ομάδα περνάει τις πιο δύσκολες στιγμές της σύγχρονης ιστορίας της και δοκιμάζεται καθημερινά από γεγονότα και καταστάσεις που δεν αρμόζουν στο τεράστιο μέγεθός της, έκρινα σκόπιμο να προτείνω στον κ. Νοτιά ένα σχέδιο δράσης, το οποίο θα μας έκανε να επισπεύσουμε τη διαδικασία της μεταβίβασης των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ.Σύμφωνα μ' αυτό το πλάνο ζήτησα από τον κ. Νοτιά να ξεκινήσουμε την Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009, με δικά μου έξοδα, τη διενέργεια ελέγχου στην ΠΑΕ ΑΕΚ από την B.D.O της οποίας το κύρος δεν αμφισβητείται.Από την πλευρά μου θα αναλάμβανα τον οικονομικό έλεγχο και ο κ. Νοτιάς τον διαχειριστικό έλεγχο της ΠΑΕ ΑΕΚ, ξεπερνώντας έτσι τον «σκόπελο» της υπογραφής ενός προσυμφώνου, το οποίο απ' ότι φαίνεται χρησιμοποιείται πλέον για να προσφέρει καλές δικαιολογίες για όλους όσους θα ήθελαν, ενδεχομένως, να καθυστερήσουν τη διαδικασία (άγνωστο γιατί...) ή ακόμη και να <τιναχθεί> αυτή η διαπραγμάτευση «στον αέρα». Άλλωστε έπειτα απ' όλα όσα έζησα το τελευταίο δίμηνο, έχω πλέον κάθε λόγο να είμαι εξαιρετικά επιφυλακτικός γύρω από τον ρόλο και τις προθέσεις κάποιων ανθρώπων οι οποίοι αποτελούν «κομμάτι» αυτής της (σύντομης αλλά ψυχοφθόρας) ιστορίας, εξαιρουμένου, φυσικά, του κ. Νοτιά.Επί της ουσίας το προσύμφωνο καταρτίστηκε για να επισημοποιήσει μια κατάσταση κι όχι για να δεσμεύσει με ποινικές ρήτρες τις δυο πλευρές. Γι' αυτό πρότεινα στον κ. Νοτιά:
Να ξεκινήσουμε άμεσα τους ελέγχους κι αν επιβεβαιωθεί ότι το συνολικό χρέος της ΠΑΕ ΑΕΚ ανέρχεται (μαζί με την απόκλιση του 7%) στο ποσό των 34.240.000 ευρώ, να προχωρήσω στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 19 εκατ ευρώ, αναλαμβάνοντας την διοίκηση της ομάδας, μέσα από τη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΑΕΚ.Αν όμως τα νούμερα των χρεών ήταν διαφορετικά απ' αυτά που μας παρουσιάστηκαν θα αποσύρω το ενδιαφέρον μου και θα μείνουν ανεπανόρθωτα εκτεθειμένοι στα μάτια της μεγάλης κοινωνίας των φίλων της ΑΕΚ, όλοι όσοι τα δημιούργησαν και προσπάθησαν να τα αποκρύψουν.Να ξεκινήσει, παράλληλα, ο κ. Νοτιάς από την πλευρά του λεπτομερέστατο έλεγχο γύρω από την οικονομική μου κατάσταση. Έχει κάθε δικαίωμα, για το καλό της ομάδας μας, να πιστοποιήσει αν είμαι αναξιόπιστος και ''φούσκα'' ή διαθέτω, πράγματι, τα οικονομικά εφόδια για να οδηγήσω ξανά την ΑΕΚ εκεί που της αξίζει. Στην ΚΟΡΥΦΗ. Ο κ.Νοτιάς θα είχε, με τις ευλογίες μου, όλο το χρόνο να κάνει την έρευνά του, με σωστό και επαγγελματικό τρόπο, εγγράφως και επισημως, ο οποίος δεν θα προσβάλει την τιμή και την υπόληψή μου, αλλά και δεν θα σπηλώνει το επιχειρηματικό μου κυρος μετα απο 40 χρονια δραστηριοποισης στην μεγαλη αγορα της Αμερικης και οχι με επώνυμα ή ανώνυμα τηλεφωνηματα σε τράπεζες και χρηματοπιστωτικά ιδρυματα που συνεργάζομαι οπως πρατουν καποιοι αλλοι . Αν ο κ. Νοτιάς διαπιστώνε με την ολοκλήρωση της έρευνάς του ότι ήμουν τελικά μια «φούσκα που έσκασε στα χέρια του», του εδίνα το δικαίωμα να με καταγγείλει ανοικτά στον κόσμο της ΑΕΚ.Με την ευκαιρία επειδή έχουν αναπτυχθεί πολλά σενάρια γύρω από το ζωηρό ενδιαφέρον μου για την ΑΕΚ, ο κόσμος της ομάδας οφείλει να γνωρίζει ότι στηρίζομαι αποκλειστικά στις δικές μου δυνατότητες, όπως άλλωστε έχω μάθει να κάνω σ' όλη μου τη ζωή. Μια μια φράση "δεν είμαι μπροστάρης κανενός''.
Ευχόμουν ολόκαρδα να δεχθεί ο κ. Νοτιάς την πρότασή μου, ευχόμουν επίσης να επιβεβαιώσει ο έλεγχος ότι τα χρέη δεν θα ήταν διπλάσια απ' αυτά που μας παρουσιάστηκαν, ευχόμουν από την ΓΣ της ΠΑΕ να αναλάμβανα διοίκηση και να ξεκίνησα την προσπάθεια της αναγέννησης της αγαπημένης μας ομάδας.
Απευχόμουν την ώρα και τη στιγμή που θα με οδηγούσαν στην απόφαση της απόσυρσης του ενδιαφέροντός μου. Δυστυχώς το κατάφεραν. ΑΠΟΣΥΡΩ ΟΡΙΣΤΙΚΑ την πρόταση μου προς τους μέτοχους. Άλλωστε η υπομονή έχει και τα όριά της.Ωστόσο ακόμη και σ' αυτή την περίπτωση θέλω να διαβεβαιώσω τον λαό της ΑΕΚ ότι όχι μόνο δεν απογοητεύτηκα αλλά έγινα πιο δυνατός και δεσμεύομε στους φιλάθλους μας ότι το όραμα και τα όνειρα που έχουμε για την ΑΕΚ δεν μπορούν να εμποδιστούν από κανέναν και από τίποτα θα παραμείνουν ζωντανά. Άλλωστε η ζωή είναι γεμάτη ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ..."
ΠΑΕ ΑΕΚ:
«H ΠΑΕ ΑΕΚ αναφερόμενη στην υπόθεση μεταβίβασης των μετοχών της εταιρείας, προέβη στην παρακάτω ανακοίνωση:
"Ύστερα από συνεννόηση μεταξύ του κ.Νοτιά και του κ.Κοζώνη, το προσύμφωνο για την μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ δεν θα υπογραφεί. Αντ' αυτού συμφωνήθηκε ότι την Δευτέρα (14/12) θα ξεκινήσει οικονομικός έλεγχος της ΠΑΕ από την εταιρεία ορκωτών λογιστών BDO, ώστε να μην χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος και για να μην υπάρχει καμιά παρερμηνεία ή υπονοούμενο ως προς το ακριβές ύψος των χρεών/ανοιχτών υποχρεώσεων της ομάδας προς τρίτους.Τα αποτελέσματα του ελέγχου θα δοθούν στην ΠΑΕ ΑΕΚ και στον κ.Κοζώνη ταυτόχρονα. Εντός δέκα εργάσιμων ημερών, μετά την παράδοση των αποτελεσμάτων του οικονομικού ελέγχου και αν τα χρέη δεν υπερβαίνουν τα 34,2 εκατομμύρια ευρώ ο κ.Κοζώνης θα πρέπει να καταθέσει στον λογαριασμό της εταιρείας ποσό ύψους 19 εκατομμυρίων ευρώ για να αποκτήσει τις μετοχές της ΠΑΕ. Δηλώνουμε ότι οι μέτοχοι της ΠΑΕ ΑΕΚ, θέλουν να μεταβιβάσουν τις μετοχές τους σε έναν επιφανή επιχειρηματία που θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες των φιλάθλων μας. Έτσι, καλούμε τον κ.Κοζώνη να ικανοποιήσει τις άνωθεν προϋποθέσεις και να ξέρει ότι οι μέτοχοι θα τον καλωσορίσουν και θα τον στηρίξουν όταν και αν αναλάβει τις τύχες της ομάδας.Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, διευκρινίζουμε ότι τα έγγραφα που παρουσιάστηκαν από τον κ.Κοζώνη και τους συνεργάτες του στον κ.Νοτιά είναι τα εξής δύο:1) Μία συστατική επιστολή από την τράπεζα Bank of Shorewood, η οποία επιδείχθηκε από τον κ.Κοζώνη στην συνάντηση που είχε με τον κ.Νοτιά στη Φλόριντα. Επρόκειτο απλά για μια γενική συστατική επιστολή από τη συγκεκριμένη τράπεζα, η οποία διαθέτει τρία υποκαταστήματα στην πολιτεία του Illinois και έχει συνολικές καταθέσεις περίπου 80 εκατομμυρίων ευρώ, σύμφωνα με στοιχεία της Ομοσπονδιακής Αρχής Τραπεζών των ΗΠΑ (FDIC).2) Μία επιστολή από ένα επενδυτικό «fund», για το οποίο δεν βρήκαμε πληροφορίες, καθώς δεν διαθέτει ιστοσελίδα στο διαδίκτυο και για το οποίο οι μέτοχοι διατηρούν τις επιφυλάξεις τους. Τη συγκεκριμένη επιστολή οι μέτοχοι έχουν δεσμευτεί στον κ.Κοζώνη ότι δεν θα δώσουν στη δημοσιότητα.Τέλος, καλούμε όλους τους φιλάθλους μας να συσπειρωθούν γύρω από την ομάδα, τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία και να ξέρουν ότι αν η μεταβίβαση των μετοχών στον κ.Κοζώνη δεν ολοκληρωθεί, οι μέτοχοι θα κάνουν τα απαραίτητα για τους επόμενους μήνες μέχρι να βρεθεί μια σωστή λύση για την ομάδα».
ΠΑΕ ΑΕΚ (ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ):
"Προς αποφυγή παρεξηγήσεων και αποκατάσταση της αλήθειας, η ΠΑΕ ΑΕΚ δηλώνει ότι δέχεται να γίνει κοινός οικονομικός έλεγχος από την εταιρεία BDO, εκ μέρους του κ.Κοζώνη και των μετόχων της ΠΑΕ, παρόλο που ο κ.Κοζώνης απέτυχε να ικανοποιήσει τους συμβατικούς και ελάχιστους όρους του προσυμφώνου. Ένα έγγραφο το οποίο εκείνος πρότεινε, αφού ουδέποτε παρέδωσε ως όφειλε αποδείξεις για την οικονομική του ρευστότητα και τη διαθεσιμότητα του ποσού των 19 εκατομμυρίων ευρώ σε προσωπικό του τραπεζικό λογαριασμό".
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΕΛΑΘΕΙ, ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ !
ΠΑΡΤΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ !!! Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΡΙΑ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: