Τρίτη 20 Απριλίου 2010

ΑΕΚ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 2-0





ΜΟΝΟ ΘΛΙΨΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΟΑΚΑ.ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ.ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΝΑ ΓΙΟΥΧΑΡΟΥΝ ΤΟΝ SCOCCO (ΠΟΥ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ @@) ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΕ ΣΑΝ ΑΛΛΑΓΗ (ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΣΤΟΧΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ BAJEVIC !!!!! ΤΙ ΤΟΜ ΒΑΖΕΙΣ, ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΑΜΕΝΟ ???!!!).ΝΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ, ΝΤΟΥ ΣΤΟΥΣ SECURITY, ΞΥΛΟ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ,ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΜΑΤΣ ΓΙΑ ΩΡΑ, ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟΝ SCOCCO ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ !!! ΠΑΛΙ ΕΜΦΥΛΙΟΣ, ΠΑΛΙ ΚΟΛΑΣΗ, ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ !!!!!! ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΑ PLAY-OFFS ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ CHAMPIONS LEAGUE !!! ! ΚΡΙΜΑ!
ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΙΚΗ ΜΕ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΣΤΟ 48΄ ΚΑΙ ΚΑΦΕ ΣΤΟ 101΄ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΣΣΙΣΤ ΤΟΥ ΝΕΜΕΤΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΓΚΟΛ !
AEK: Αραμπατζής, Μαϊστόροβιτς, Γεωργέας, Μανωλάς, Γκέντσογλου, Μάκος (84’ Καφές), Λαγός, Μαντούκα (65’ Σκόκο), Λεονάρντο (72’ Χέρσι), Νέμεθ, Τζιμπούρ
Αστ.Τρίπολης: Ντεγκρά, Ουριμπάρι, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Αργυρόπουλος, Λαδάκης, Καρντόζο, Ρίος (62’ Νταμόντε), Ουντότζι (58’ Βίλτσες), Τσέζαρεκ (84’ Μπακασέτας), Έντερ।

1 σχόλιο:

sakis είπε...

Δεν είδα το ματς της ΑΕΚ για πρώτη φορά φέτος,αλλά συμφωνώ μαζί σου σύμφωνα με όσα έμαθα κι άκουσα.
Κακώς αποδοκιμάστηκε ο Σκόκο,διότι είναι παίχτης της ομάδας μας,ασχέτως αν είναι βαδιστής και μας δουλεύει ψιλό γαζί.
Nομίζω κι εγώ ότι δεν έπρεπε να τον βάλει να παίξει,αλλά να τον στείλει μαζί με τους άλλους οχτώ ξενύχτηδες από εκεί που ήρθαν,για να μάθουν να μη παίζουν με τη φανέλα και το όνομα της ΑΕΚ.
Και διακοπή συμβολαίου σε όλους.