Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2009

ΟΙ OASIS ΑΦΙΕΡΩΣΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΣΤΟΝ KAKA

Λίγο μετά τη λήξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, το γνωστό βρετανικό συγκρότημα "Oasis" έδωσε συναυλία στο Ντάτσφορουμ του Μιλάνου, και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην κάνει κάποια αναφορά στον Κακά.
Βραζιλιάνος σούπερ σταρ έκανε ευτυχισμένους τους οπαδούς της Μίλαν με την παραμονή του στο "Σαν Σίρο" αλλά ταυτόχρονα πίκρανε τους αντίστοιχους της Μάντσεστερ Σίτι που τον περίμεναν ως... Μεσία στην πόλη τους, με τον κιθαρίστα (και βασικό συνθέτη) του συγκροτήματος αλλά και δεδηλωμένο οπαδό των "πολιτών" Νόελ Γκάλαχερ, να κάνει ξεχωριστή αφιέρωση στον άσο των "ροσονέρι".
Λίγο παίξει το τραγούδι του συγκροτήματος "Don't Look Back in Anger", ο Γκάλαχερ αφιέρωσε το τραγούδι στον "Κύριο Κακά", ενώ ξεκίνησε με το -κατάλληλο στην περίσταση- ρεφρέν "Don’t you know you might find/ A better place to play” ("Δεν ξέρεις ότι ίσως βρεις ένα καλύτερο μέρος για να μείνεις").
Όσο για τη γνώμη του αναφορικά με το "ναυάγιο" της μεγαλύτερης μεταγραφής στην ιστορία του ποδοσφάιρου, ο Γκάλαχερ υποστήριξε με δηλώσεις του ότι "ίσως σε τρία χρόνια από τώρα ο Κακά να έχει μετανιώσει που δεν ήρθε στη Μάντσεστερ Σίτι".
LINK: http://www.sport24.gr/html/ent/319/ent.274319.asp

Δεν υπάρχουν σχόλια: