Τετάρτη 22 Απριλίου 2009

Ο JUANDE RAMOS ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ... ΔΟΛΑΡΙΑ !!!!!



Η επιστροφή του Χουάντε Ράμος στο "Σάντσεθ Πιθχουθάν" θα συνοδευτεί από βροχή δολαρίων, τα οποία θα έχουν την φωτογραφία του άλλοτε προπονητή της καρδιάς των φιλάθλων της Σεβίλλη.
Την πρώτη του χρονιά στο πάγκο της Σεβίλλης, το 2005-06, κατάφερε να κερδίσει το κύπελλο UEFA, πράγμα που επανέλαβε και την αμέσως επόμενη χρονιά, κατακτώντας παράλληλα και το Σούπερ Καπ Ευρώπης. Στις εγχώριες διοργανώσεις πανηγύρισε ένα Κύπελλο Ισπανίας και ένα Σούπερ Καπ Ισπανίας, πετυχαίνοντας να γίνει ο προπονητής της… καρδιάς στον κόσμο της Σεβίλλης, με το όνομά του να συνοδεύει συχνά πυκνά τις ιαχές των φιλάθλων.
Η σχέση λατρείας μετατράπηκε αυτομάτως σε σχέση μίσους και οργής- από την πλευρά των «πληγωμένων» οπαδών τουλάχιστον- όταν τον Οκτώβριο του 2007, σε μια νύχτα μέσα ο 54χρονος τεχνικός είπε το «ναι» στην αμύθητη πρόταση της Τότεναμ... κερδίζοντας έτσι το προσωνύμιο του προδότη.
Η παρουσία του εκεί δεν είχε και την ανάλογη πορεία με αυτή στην ομάδα της Ανδαλουσίας με αποτέλεσμα η απόλυση του να μην αργήσει να έρθει. Την ίδια εποχή συνέτρεξε και η απομάκρυνση του Μπερντ Σούστερ από τον πάγκο της «βασίλισσας», με αποτέλεσμα την επιστροφή του στην Ισπανία και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των "μερένχες".
Το βράδυ της ερχόμενης Κυριακής ο Χουάντε Ράμος θα ξαναπατήσει το πόδι του στο «Σάντσεθ Πιθχουάν», αφυπνίζοντας την οργή του κόμου, ο οποίος του ετοιμάζει μια ατμόσφαιρα που θα πλαισιωθεί από τα χιλιάδες δολάρια- όπου θα έχουν την φωτογραφία του επάνω- υπενθιμίζοντας του έτσι ότι δεν έχουν ξεχάσει την κίνηση του να τους αφήσει για τα λεφτά.
ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ, ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ !!!???

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Kai se ayto 2oi hr8an..mallon tritoi!
Prwtoi emeis, meta h Barca me ton Figo kai twra h SEVILLE... a, re AEKara prwtoporia!

Ανώνυμος είπε...

Βατράχια σου θυμιζει χαχαχα

Γιώργος 21

MinO είπε...

Μιλάμε για Deja vu :)

Ανώνυμος είπε...

αεκαρα,θρησκεια, πρωτο-πο-ρία

kabamaru AIFC