Παρασκευή 8 Μαΐου 2009

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ Ο ΡΟΒΑΚΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚ




ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ BLOG http://aek-podilasia.blogspot.com/ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΜΑΣ ΑΕΚ :
Ο Δημήτρης Ροβάκης σάρωσε το χρόνο και κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδος φορώντας την τιμημένη φανέλα με τον δικέφαλο αετό στο στήθος. Ο Ενωσίτης πρωταθλητής είναι πλέον ο ταχύτερος ποδηλάτης στην Ελλάδα στην κατηγορία Masters. Ο Ροβάκης επικράτησε τον αντιπάλων του κάνοντας μια συγκλονιστική κούρσα απέναντι στον χρόνο σημειώνοντας το εκπληκτικό 41.55 στην απόσταση των 29,2 χιλιομέτρων. Η Ελληνική ποδηλασία υποκλίνεται και πάλι στην ΜΕΓΑΛΗ ΑΕΚ. Αύριο στην συνέχεια του Πανελλήνιου πρωταθλήματος στο Καπαρέλλι λίγο έξω από την Θήβα θα δώσουμε μια ακόμη μάχη για διάκριση στον αγώνα αντοχή των 82,5 χιλιομέτρων σε μια εξαιρετικά δύσκολη διαδρομή. Η ποδηλατική ομάδα της ΑΕΚ πλέει σε πελάγη ευτυχίας μετά την θριαμβευτική επάνοδο της Ενωσης στην κορυφή της ελληνικής ποδηλασίας - χαρά που είχαμε να γευθούμε από το 1979!!! Ζούμε ΟΛΟΙ σε ένα όνειρο. Αθλητές, διοίκηση και κόσμος. Ευχαριστούμε όλους για τή συκγηνιτική υποστηριξη τους στον αγώνα κόντρα στη λογική που δίνουμε. Αλλά είπαμε, είμαστε ΑΕΚ... Απλά... Είμαστε ΑΕΚ.
Μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης σε όλη τη χώρα από τον Δημήτρη Ροβάκη ο έφορος του ποδηλατικού τμήματος Νίκος Αγγελίδης έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις: "Είμαι πολύ συγκινημένος. Ξέρω πολύ καλά πως φτάσαμε εδώ... Με μάχες και αγώνες που όμοιους τους δεν έχουμε ξανακάνει ΠΟΤΕ. Με απόλυτο ρομαντισμό και ψυχή. Ψυχή κιτρινόμαυρη. Αυτά τα παιδιά είναι ΗΡΩΕΣ. ΟΛΟΙ τους. Και αυτοί που κάθησαν τόσα χρόνια και δέχονταν τους χλευασμούς των συναδέλφων τους τύπου "α τι μας λέτε υπάρχει ΑΕΚ και στην ποδηλασία;", και αυτοί που μας πίστεψαν χωρίς να τους τάξουμε λαγούς με πετραχείλια και πλαισίωσαν την ομάδα αφήνοντας την σιγουρία οργανωμένων σωματείων. Ήθελαν να κάνουν αυτό που όλοι ονειρευόμαστε από μικροί. Να φορέσουν τη φανέλα της ΑΕΚ. Είναι μια φανέλα βαριά γεμάτη ιστορία. Η ΑΕΚάρα είχε να πάρει πανελλήνιο τίτλο στην ποδηλασία από το 1979. Τα καταφέραμε χωρίς λεφτά, χωρίς φανφάρες και τυμπανοκρουσίες. Αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά πως στην ζωή δεν επικρατούν οι ισχυροί αλλά αυτοί που αγαπούν κάτι περισσότερο και από την ίδια τους την ζωή. Είμαι ευτυχισμένος που αγαπώ την ΑΕΚ όσο τα παιδιά μου. Ζήτω η ΑΕΚ , ζήτω η μεγάλη ΑΕΚ..."
(ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ BLOG http://aek-podilasia.blogspot.com/ )
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΦΙΛΟ BROUNO ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ BLOG ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΕΚΑΡΑΣ.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς που ακόμα μερικοί άνθρωποι παλεύουν και κερδίζουν στο όνομα της ΑΕΚ. Αντε γιατί τις διακρίσεις σε λίγο θα τις βλέπουμε με το σταγονόμετρο και θα οδηγηθούμε σε συρρίκνωση (αν δεν έχει γίνει ήδη).
Egli 21

Ανώνυμος είπε...

Mpravo sta paidia mas ths Podhlasias.

Chris 21

Ανώνυμος είπε...

Αντε ρε Σε Λίγο Θα είστε Πρώτοι και στo Curling


Bougiabesas

Ανώνυμος είπε...

Πολλά συγχαρητήρια στην Ποδηλασία μας.Μπράβο σε όλους.

Ρε φίλε Bougiabesa γιατί τόση ειρωνία ???
Τι΄είσαι και σε πείραξε ? Θρυλέοντας ή Πολυμετοχικός ?
Σε παρακαλώ μην σχολιάζεις έτσι τα της ΑΕΚ.

Γιώργος 21

Ανώνυμος είπε...

τα παιδιά στην ποδηλασία, στην κυριολεξία, το παλεύουν για την φανέλλα. αγνοί αθλητές με ιδεώδη και πίστη. μπράβο σε όλους στην ποδηλασία.
bougiabesa και εσείς οι βάζελοι καλή ομάδα έχετε, αλλά είναι άγνωστοι στο σύλογός σας που ούτε ξέρετε τι κάνουν.

grandfather
το έχω ξαναγράψει και το ξαναγράφω ποιός ψήνεται για μπλούζα της ποδηλατικής ομάδας??? θα βρω στο κατάστημα της ερασιτεχνικής???

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο αεκαρα!
παρακαλουνται οι λοιποι να μην σχολιαζουν αν δεν αντεχουν!
αντε, γιατι θα κανουμε μεταγραφη τον lorderator απο το AIFC και θα σας στειλει για μπανια! :) :)

kabamaru AIFC