Τετάρτη 13 Μαΐου 2009

ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΤΗΣ ΑΕΚ



Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας δέχθηκε σήμερα το Σύνδεσμο των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, που του προσέφεραν, με το Μίμη Παπαϊωάννου μία μπάλα ποδοσφαίρου με τις υπογραφές των παλαιμάχων, τον Κώστα Νεστορίδη μία φανέλα της ομάδας και το Βασίλη Τσιάρτα μία αναμνηστική πλακέτα.
"Εμείς οι πρόσφυγες είμαστε και πολύ ευγενείς", είπε στον Πρόεδρο ο Κώστας Νεστορίδης, για να λάβει την απάντηση του Κάρολου Παπούλια:
"Όλη η ομάδα ήταν πολύ ευγενής. Η ΑΕΚ ήταν πάντοτε ευγενής. Να δίνετε το παράδειγμα στα παιδιά, όπως συνεχίζετε να το κάνετε. Πάντοτε ήσασταν ένα υπόδειγμα. Και σήμερα σας υποδέχομαι με μεγάλη χαρά και με μεγάλη εκτίμηση. Μια ομάδα που διατήρησε το «ευ αγωνίζεσθαι» πολύ ψηλά. Αυτό που επιδιώκουμε όλοι μας. Και γι’ αυτό δεν ξεχαστήκατε. Είσαστε στην καρδιά των παιδιών και του ελληνικού λαού. Όταν ακούει κάποιος ένα από τα ονόματά σας ζητωκραυγάζει. Και αυτό είναι μια μεγάλη ικανοποίηση για σας αλλά και για μας που κάναμε αθλητισμό. Σπουδαίο να είναι τόσο καθαρός αθλητισμός" , τόνισε.
Ο Ανδρέας Σταματιάδης, πρώην Πρόεδρος του Συνδέσμου, επί χρόνια αρχηγός της ΑΕΚ και υπεύθυνος ακαδημιών ποδοσφαίρου, ανέφερε στον Πρόεδρο πως ο σύνδεσμος ιδρύθηκε πριν 21 χρόνια. "Μαζευτήκαμε κάποιοι παλιοί για να ξαναβρεθούμε και να μην χάσουμε την επαφή μας, αλλά και με σκοπό να βοηθήσουμε, μέσα από κάποιες εκδηλώσεις και φιλικά παιχνίδια, αναξιοπαθούντες παλιούς παίκτες και αθλητές, αλλά ακόμα και ανθρώπους που δεν είχαν ασχοληθεί με τον αθλητισμό.
Έχουμε οργώσει όλη την Ελλάδα, από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη, όπου μας ζητάνε για να βοηθήσουμε κάποιον συνάνθρωπό μας που έχει ανάγκη", τόνισε ο Ανδρέας Σταματιάδης.
"Με συγκινήσατε. Ψηλά το φρόνημα και το ήθος που σας διέκρινε πάντοτε" , πρόσθεσε ο Πρόεδρος Κάρολος Παπούλιας.
Στη συνάντηση παρίσταντο οι παρακάτω παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ:
Κανάκης Ιωάννης
Σταματιάδης Ανδρέας
Σεραφίδης Στέλιος
Νεστορίδης Κώστας
Παπαϊωάννου Μίμης
Τσαχουρίδης Άρης
Βασιλείου Τάσος
Καραφέσκος Γιώργος
Νικολάου Παντελής
Κεφαλίδης Γιώργος
Κάχρης Γιώργος
Κωνσταντινίδης Στυλιανός
Κωνσταντίνου Τάσος
Πετρίδης Γεώργιος
Πεσιρίδης Κοσμάς
Αγγελόπουλος Αναστάσιος
Σπυρόπουλος Ιωάννης
Θεοχαρίδης Ιωάννης
Καραγκιοζόπουλος Τάκης
Λέτσας Σταύρος
Χατζής Συμεών
Μπατίστα Ντανιέλ
Αρδίζογλου Χρήστος
Βλάχος Μιχάλης
Καρακίδης Ανδρέας
Σταύρου Ιωάννης
Νικολαϊδης Αλέξανδρος
Σιμιγδαλάς Μιχάλης
Αντωνόπουλος Χρήστος
Τσιάρτας Βασίλης
Στυλιανόπουλος Παναγιώτης

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

E, afoy to eipe o proedros.....
Egli 21