Τετάρτη 1 Ιουλίου 2009

ΣΤΗ SCHALKE Ο ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ !!!



Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την πώληση του ποδοσφαιριστή Βασίλη Πλιάτσικα στον γερμανικό σύλλογο Schalke. Η διοίκηση της ΠΑΕ του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.
Στη Σάλκε ο Πλιάτσικας!
Στη Σάλκε θα συνεχίσει την καριέρα του για τα επόμενα 4 χρόνια ο Βασίλης Πλιάτσικας, όπως πρώτος μετέδωσε ο «Sentra 103,3». Ο νεαρός μέσος της ΑΕΚ, μετέβη στη Γερμανία, για να συζητήσει με υποψήφιες ομάδες της Μπουντεσλίγκα -κατόπιν άδειας της ΠΑΕ- τη μεταγραφή του, με τη Σάλκε να αποτελεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την πώληση του ποδοσφαιριστή Βασίλη Πλιάτσικα στον γερμανικό σύλλογο Schalke. Η διοίκηση της ΠΑΕ του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του», ανακοίνωσε η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.
Ο νεαρός μέσος βρίσκεται εδώ και δύο ημέρες στη Γερμανία προκειμένου να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του, με τα σενάρια περί ενδιαφέροντος μεγάλων συλλόγων, όπως η Βέρντερ Βρέμης και η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, να φουντώνουν διαρκώς.
Τελικά, την υπογραφή του νεαρού ποδοσφαιριστή κέρδισε η Σάλκε, μεταγραφή η οποία αποτελεί πολύ μεγάλη επιτυχία για την πλευρά του Πλιάτσικα. Αλλωστε στην τεχνική ηγεσία της Σάλκε βρίσκεται ο Φέλιξ Μάγκατ και στόχος της την επόμενη σεζόν θα είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Να σημειωθεί ότι στο συμβόλαιο του Πλιάτσικα υπάρχει ρήτρα 300.000 ευρώ, έτσι ώστε και εκείνος να έχει τη δυνατότητα να πάρει μεταγραφή (άλλωστε δεν περιλαμβανόταν στις βασικές επιλογές του Ντούσαν Μπάγεβιτς), αλλά και η ΑΕΚ να πάρει κάποια χρήματα.
Ο Πλιάτσικας ανήκε από το 2005 στην ΑΕΚ, όταν είχε μεταγραφεί από Χαϊδάρι. Μάλιστα, Πέρυσι, μετά την πολύ καλή του εμφάνιση στο ντέρμπι της πρεμιέρας με τον Παναθηναϊκό, είχε κληθεί από τον Ότο Ρεχάγκελ στην Εθνική ομάδα, κάνοντας ντεμπούτο στο φιλικό παιχνίδι με την Ιταλία στο «Καραϊσκάκη» τον περασμένο Νοέμβριο.
S04 vor der Verpflichtung von Vasilios Pliatsikas
Gut möglich, dass schon bald ein griechischer Nationalspieler das Trikot der Königsblauen tragen wird.
Mit Vasilios Pliatsikas, einem 21-jährigen (*14.4.1988) defensiven Mittelfeldspieler von AEK Athen, sind die Verhandlungen bereits erfolgreich abgeschlossen. "Die Gespräche sind durch, lediglich die Ergebnisse der internistischen Untersuchung stehen noch aus", erklärte Felix Magath nach dem 3:0-Sieg gegen die Hochsauerland-Kreisauswahl in Meschede.
"Er ist ein sehr talentierter Spieler, der seine Stärken im kämpferischen Bereich hat", so Magath über den 1,74 Meter großen Akteur. "Ich habe über Pliatsikas unter anderem auch mit Otto Rehhagel gesprochen, der ihn sehr schätzt."
Pliatsikas, der bislang einen Kurzeinsatz in der A-Nationalmannschaft bestritt, kam bei AEK Athen zu 51 Erstliga-Einsätzen, in denen er ein Tor erzielte. Außerdem stand er in der U19-Auswahl Griechenlands, die 2007 Vize-Europameister wurde.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗ SCHALKE ΒΑΣΙΛΗ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: