Σάββατο 29 Αυγούστου 2009

ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΕΒΡΙΣΕ ΚΑΙ ΧΑΣΤΟΥΚΙΣΕ ΤΟΝ ΣΗΦΑΚΗ !!!!!!!!!!



Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα δύο λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης του Ηρακλή με τον Άρη, με αποτέλεσμα ο διαιτητής Δαλούκας και οι βοηθοί του να διακόψουν το ματς για 48 ολόκληρα λεπτά.
Ένας ανεγκέφαλος κάφρος (μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί) εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο, έφτασε ανενόχλητος μέχρι τον Σηφάκη, στάθηκε μπροστά του, κολλώντας το πρόσωπό του με αυτό του τερματοφύλακα του Άρη και ξεκίνησε να τον βρίζει χυδαία χωρίς σταματημό!
Προς τιμήν του, ο παίκτης των φιλοξενουμένων δεν αντέδρασε ούτε στο ελάχιστο, ανεχόμενος αυτή τη συμπεριφορά, την ίδια ώρα που οι άνθρωποι ασφαλείας του σταδίου δεν αντέδρασαν καθόλου. Κάποια στιγμή, ένας σεκιουριτάς αποφάσισε να επέμβει, για να τραβήξει μακριά τον οπαδό, ο οποίος, όμως, αντέδρασε χαστουκίζοντας τον Σηφάκη!
Κάπου εκεί μπήκαν και μερικοί άλλοι οπαδοί του «Γηραιού» στο ταρτάν του Καυτανζογλείου, αλλά ευτυχώς αποφεύχθησαν τα χειρότερα. Κι αυτό πιστώνεται εξολοκλήρου στον Μιχάλη Σηφάκη, ο οποίος πρέπει να λάβει βραβείο υπομονής και ψυχραιμίας, αφού αν αντιδρούσε, ως φυσιολογικός άνθρωπος, θα έπρεπε να είχε πλακώσει στις σφαλιάρες το απαράδεκτο υποκείμενο που προέβη σε αυτή την ενέργεια, βάζοντας «φωτιά» στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.
ΤΙ ΕΙΝ' ΑΥΤΑ ΡΕ !!! ΗΜΑΡΤΟΟΟΟΟΝ !!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

εδώ η ΕΠΟ?? ανέχτηκε τα γεγονότα της Ριζούπολης

(Και προς τιμήν του τζόρτζεβιτς αυτό είναι που θα θυμάται στην Ζωή του περισσότερο)

Αυ΄το δεν θα ανεχθεί


bougiabesas