Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009

ΑΕΚ-EVERTON 0-1 (EUROPA LEAGUE)





ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ BAJEVIC ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ EVERTON ΧΩΡΙΣ ΠΕΝΤΕ (5) ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ (SCOCCO,BLANCO,MANDUCA,ARAUJO,ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ) !!!!!!!! ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΜΕ 1-0 ΚΑΙ ΝΑ AΠΟΚΛΕΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ EUROPA LEAGUE (ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΤΑ 2 ΦΑΒΟΡΙ BENFICA KAI EVERTON). H ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΑΝ ΤΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ Η ΑΕΚ ΠΙΕΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΛΟΓΩ ΤΥΧΗΣ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕ ΕΝΑ ή ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΚΟΛ !!!
ΤΟ 0-1 ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ 6' ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΙΛΙΑΛΕΝΤΙΝΟΦ ΜΕ ΚΟΝΤΙΝΟ ΠΛΑΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΩΡΑΙΑ ΑΣΣΙΣΤ ΤΟΥ JO.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΓΙΝΕ ΥΠΟ ΣΥΝΕΧΗ ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΗΤΑΝ ΒΑΡΥ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΚΑ ΧΑΛΙΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ !
ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΠΤΑ Η ΑΕΚ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΓΚΟΛ ΚΑΙ, ΚΛΑΣΣΙΚΑ, ΔΕΝ ΤΗΣ ΔΟΘΗΚΕ ΚΑΘΑΡΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΤΟΝ JUANFRAN ΣΤΗΝ ΕΚΠΝΟΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ !!!!!
ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΛΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΗΝ UEFA ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΕΣ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ !!!!!! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΕΚ !!!!
ΑΕΚ: Σάχα, Καφές, Χέρσι, Ζεράλντο, Μαϊστόροβιτς, Χουανφράν, Λεονάρντο (46’ Σκόκο), Μάκος (30’ λ.τρ. Μαντούκα), Παυλής (62’ Μπλάνκο), Γεωργέας, Ταχτσίδης.
Έβερτον: Χάουαρντ, Χίμπερτ, Μπέινς, Μπιλιαλέντινοφ, Ζο (74’ Γιακούμπου), Ντιστίν (18’ λ.τρ. Ντάφι), Κέιχιλ, Γκόσλινγκ (11’ λ.τρ. Μπάξτερ), Πιενάαρ, Φελαϊνί, Κόλεμαν.

2 σχόλια:

MinO είπε...

Eτσι ακριβώς όπως τα λες ειναι Γιάννη...
με την 11αδα που κατεβασε στο 1ο ηταν σαν να εγραφε όλο τον κόσμο που πηγε μεσα στην βροχη να δει την ομάδα...

Ας ελεγε τι θα κατεβάσει να μην μας εβαζε σε κόπο !

GarageFuzz21 είπε...

Ακριβώς !!!
Όταν έμαθα την ενδεκάδα κανα 2ωρο πριν την έναρξη τα πήρα στο κράνος !!!
Αν δεν είχα κανονίσει με τα παιδιά θα το σκεφτόμουν πολύ για να πάω.
Ας μας είχαν πει νωρίτερα ότι δεν μας απασχολεί η Ευρώπη να το ξέρουμε, όχι λίγη ώρα πριν το παιχνίδι.
Μας περνάνε για ********** ????