Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Μποϊκοτάζ από 10.000 οπαδούς της Man Utd στο ματς με Μilan !!!



Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και οι ποδοσφαιριστές του περιμένουν το βράδυ της Τετάρτης ένα κατάμεστο "Ολντ Τράφορντ" και ένα ενθουσιώδες κοινό που θα τους σπρώξει στην πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Μίλαν (έχουν και το αβαντάζ του 3-2 από το πρώτο ματς στο Μιλάνο), όμως ίσως το ξεκίνημα του αγώνα επιφυλάσσει μία δυσάρεστη έκπληξη για τους πρωταθλητές Αγγλίας.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ των αγγλικών ΜΜΕ, οι οπαδοί των "κόκκινων διαβόλων" που ανήκουν στο γκρουπ MUST (Manchester United Supporters'Trust) το οποίο οργανώνει την "πράσινη και χρυσή" εκστρατεία κατά της οικογένειας Γκλέιζερ, έχουν αποφασίσει στο συγκεκριμένο ματς να στείλουν ξεκάθαρο μήνυμα πως δεν επιθυμούν άλλο την παραμονή των Αμερικανών στο διοικητικό τιμόνι.
Έτσι χιλιάδες από αυτούς σχεδιάζουν να μποϊκοτάρουν τα πρώτα δέκα λεπτά της αναμέτρησης στο "Ολντ Τράφορντ" ως ένδειξη διαμαρτυρίας απέναντι στο ιδιοκτησιακό καθεστώς, και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ενδέχεται μέχρι και 10.000 άτομα να αφήσουν κενές τις θέσεις τους στο γήπεδο και να μπουν μετά το δεκάλεπτο...
"Η ιδέα τέθηκε προς συζήτηση πριν λίγες εβδομάδες αλλά, στην πραγματικότητα, προετοιμάζουμε αυτή την κίνηση εδώ και μήνες.
Εκατομμύρια άνθρωποι -ίσως και δισεκατομμύρια- θα δουν αυτό το παιχνίδι, και όταν δουν χιλιάδες άδειες θέσεις, τότε θα έχει σταλεί το μήνυμα στην οικογένεια Γκλέιζερ.
Έχω ακούσει ότι μπορεί να είναι και 10.000 άτομα που θα πάρουν μέρος σε αυτή την κίνηση και, παρότι κάποιοι θα επιστρέψουν στις θέσεις τους για το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, μπορεί να υπάρχει ένα σημαντικό ποσοστό ανθρώπων που θα μείνει εκτός γηπέδου ως ένδειξη διαμαρτυρίας", τόνισε με δηλώσεις του στη "Daily Mail" μέλος του "επαναστατικού" αυτού γκρουπ οπαδών της Γιουνάιτεντ.
Φωτο από το : www.google.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: