Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2008

ΣΤΟ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΟ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ !!!

Από την αποθέωση στο κρατητήριο!
Το μεσημέρι ηγήθηκε της μεγάλης νίκης στο Νιούκαστλ, το απόγευμα δήλωσε ότι «αυτή η Λίβερπουλ είναι η καλύτερη στην οποία έχω παίξει» και το βράδυ κοιμήθηκε στο... τμήμα. Ο αρχηγός της Λίβερπουλ Στίβεν Τζέραρντ ήταν μεταξύ των έξι ατόμων που συνελήφθησαν σε πολυτελές ρεστοράν του Σάουθπορτ, κοντά στο Λίβερπουλ, ύστερα από κλήση που έλαβε η αστυνομία του Μερσισάιντ.
Η αιτία προφανής. Δεν είναι η πρώτη φορά που γνωστός Αγγλος ποδοσφαιριστής «πλακώνεται» σε χώρο βραδινής αναψυχής και δεν είναι η πρώτη φορά που ένας «ανώνυμος» πάει στο νοσοκομείο από τις... περιποιήσεις ενός διάσημου σταρ της μπάλας. Ενας 34χρονος έφυγε με στραπατσαρισμένη μούρη και η αστυνομία διεξάγει έρευνες για το τι συνέβη, όμως μέχρι χθες βράδυ δεν είχε γίνει τίποτα γνωστό.
Το συγκεκριμένο μαγαζί στο Σάουθπορτ είναι γνωστό στέκι ποδοσφαιριστών. Ολη τη μέρα λειτουργεί ως εστιατόριο και καφέ και το βράδυ μετατρέπεται σε κλαμπ και ενίοτε σε... ρινγκ. Ειδικά όταν το αλκοόλ «εξομοιώνει» τους επωνύμους με τους... κοινούς θνητούς.
Κάπως έτσι βρέθηκε σε θέση μάχης ο Τζέραρντ γύρω στις 2.30 (ώρα Αγγλίας) τα ξημερώματα της Δευτέρας και μεταφέρθηκε από τις τελευταίες σελίδες των αγγλικών ταμπλόιντ στις πρώτες. Οποία ντροπή για ένα Μέλος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας (με αυτόν τον τίτλο παρασημοφορήθηκε πέρσι) που έχει βραβευθεί με τιμητική υποτροφία από το πανεπιστήμιο του Λίβερπουλ!
( Το link και περισσότερες λεπτομέρειες εδώ : http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10771&subid=2&tag=7761&pubid=1623301 )

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είδες, στην Αγγλία τον συνέλαβαν. Εδώ, αν γινόταν αυτό, θα τον φυγάδευαν και μάλιστα θα έπαιρναν τηλέφωνο τον όποιο πρόεδρο για να πάρουν και ακριβείς εντολές.

grandfather

GarageFuzz21 είπε...

Μάγος είσαι !!!???
:)

BROUNO είπε...

mesa leme sth pseirou
xo xo xo
kai o desmofylakas na einai opados ths everton
:p