Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2008

BOCA JUNIORS APERTURA 2008 CAMPEON



ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, Η BOCA JUNIORS, ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ APERTURA 2008, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΚΛΗΡΗ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΗΝ TIGRE (TOY ARRUABARRENA ΠΟΥ ΕΠAΙΖΕ ΠΕΡΣΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ) ΚΑΙ ΤΗΝ SAN LORENZO.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ http://el-sombrero.blogspot.com :
"Χθες το βράδυ η Μπόκα κατέκτησε τον 23ο εγχώριο τίτλο της παρά την ήττα της από την Τίγκρε με 1-0. Το παράξενο σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος αλλά και των πλέι-οφ είχε ως αποτέλεσμα την τριπλή ισοβαθμία των ομάδων ΚΑΙ στα μπαράζ. Εκεί παρ' ότι η Τίγκρε κέρδισε φέτος και τα 2 παιχνίδια της με την Μπόκα δεν πήρε το πρωτάθλημα εξαιτίας της διαφοράς τερμάτων. Η Μπόκα είχε κερδίσει την Σαν Λορένσο στο ματς του Σαββάτου με 3-1 (όταν οι παίκτες της Σαν Λορένσο εκνευρισμένοι έμειναν με 9 παίκτες και δέχθηκαν τρίτο γκολ στις καθυστερήσεις) και το τρίτο γκολ ήταν που της έδωσε το πρωτάθλημα στη διαφορά των γκολ.
Το χθεσινό παιχνίδι ήταν μάλλον το χειρότερο από τα τρία των μπαράζ. Η Τίγκρε παρ' ότι ήθελε νίκη με 2 γκολ διαφορά δεν μπήκε μέσα με φουλ επίθεση. Η Μπόκα έχοντας απόντα τον Ρικέλμε ήταν αρκετά ανούσια στην επίθεση, αφού ο Γκρασιάν είτε ξοδεύοντας μόνος του φάσεις, είτε καθυστερώντας να πασάρει δεν βοήθησε όπως έπρεπε. Και ενώ όλα έδειχναν ότι η Μπόκα θα έπαιρνε το 0-0, μια ακόμα τραγική γκέλα του τερματοφύλακά της Γκαρσία (μετά το αστείο γκολ που δέχτηκε από την Σαν Λορένσο) έφερε την Τίγκρε να προηγείται 1-0 στο 67'. Ο προπονητής της Μπόκα αμέσως μετά το γκολ που δέχτηκε η ομάδα του, αντικατέστησε τον τερματοφύλακα που βγήκε κλαίγοντας. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι έγινε ροντέο με αρκετές φάσεις να χάνονται και από τις δυο πλευρές. Τελικά το 1-0 παρέμεινε και η Μπόκα πανηγύρισε το πρωτάθλημα, ενώ οι οπαδοί της Τίγκρε με ψηλά το κεφάλι αποθέωναν τους παίκτες τους. Οι παίκτες της Μπόκα πήγαν στο πέταλο να μοιραστούν τη χαρά με τους οπαδούς τους."
Boca Juniors: Javier García; Hugo Ibarra, Julio César Cáceres, Facundo Roncaglia, Claudio Morel Rodríguez; Cristian Manuel Chávez, Sebastian Battaglia, Jesús Dátolo; Leandro Gracián; Luciano Figueroa y Lucas Viatri.Director técnico: Carlos Ischia.
Tigre: Luis Emanuel Ardente; Pablo Jerez, Juan Carlos Blengio, Norberto Paparatto, Rodolfo Arruabarrena; Sebastian Rosano, Jonathan Blanco, Matías Giménez; Martín Morel; Carlos Luna y Leandro Lázzaro.Director técnico: Diego Cagna.
Gol: en el segundo tiempo, 22m Lazzaro

3 σχόλια:

BROUNO είπε...

DALLE BOCAAAAAA
DALLE DALLE BOCAAAAAAAAA
DALE DALE BOOOOOOOCAAAAAAA
DALLE DALLE OOOOOOOOOOOOO

PAME MWRH OMADARA

GarageFuzz21 είπε...

Brouno, Boca είσαι πουλάκι μου ?
Ωραίοοοος

BROUNO είπε...

BOCA KAI ETHNIKH ARGENTINHS