Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2008

ΑΓΓΛΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ !


Η απίστευτη τιμωρία των παικτών της Hull City!
Όταν ο διαιτητής σφύριξε για τελευταία φορά στο πρώτο μέρος, οι παίκτες της Χαλ δεν έβλεπαν την ώρα να μπουν στα αποδυτήρια για να προσπαθήσουν να ξεχάσουν τον "εφιάλτη" διάρκειας 45 λεπτών, που τους έφερνε να χάνουν με το ταπεινωτικό 4-0 από τη Μάντσεστερ Σίτι το απόγευμα της Παρασκευής στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ.
Λογάριαζαν όμως χωρίς τον... ξενοδόχο, που στη συγκεκριμένη περίτπωση ήταν ο Φιλ Μπράουν, με τον προπονητή των "τιγρών" να είναι έξαλλος από το θέαμα που παρουσίασαν οι παίκτες του και να τους διατάζει να κάτσουν στο χορτάρι, μπροστά από το πέταλο που βρίσκονταν οι οπαδοί τους, για να τους τα "ψάλει" για παραπάνω από πέντε λεπτά και να ζητήσουν με αυτό τον τρόπο συγνώμη από τον κόσμο τους.
"Είχαμε μαζί μας 4.000 οπαδούς που δικαιούνταν κάποιες εξηγήσεις για την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου και είναι δύσκολο να γίνει αυτό από τα αποδυτήρια.
Οι άνθρωποι προγραμμάτισαν τα Χριστούγεννα και την Boxing Day με βάση αυτό το παιχνίδι και αισθάνομαι ότι πρέπει να τους πούμε μία συγγνώμη για το θέαμα του πρώτου ημιχρόνου.
Ήταν μία αδικαιολόγητη συμπεριφορά και αδικαιολόγηση για μία ομάδα του Φιλ Μπράουν. Το λιγότερο που έχω να πω ήταν ότι απογοητεύτηκα. Είχε κρύο έξω και έπρεπε να κάνουμε κάτι για να τους κρατήσουμε ζωντανούς"
Να σημειωθεί ότι μετά από πέντε λεπτά, ο Μπράουν επέτρεψε στους παίκτες του να πάνε στα αποδυτήρια, όμως μετά από λίγο επέστρεψαν στον αγωνιστικό χώρο για το δεύτερο ημίχρονο.

4 σχόλια:

BROUNO είπε...

APLA RESPECT

Ανώνυμος είπε...

Τα κρυωσε τα παλικαρια.



padre

Ανώνυμος είπε...

Αλλη κουλτουρα εντελως..
Πρεπει να κανει κανενα τετοιο και ο πριγκηψ νομιζω!

kabamaru AIFC

GarageFuzz21 είπε...

Οι άνθρωποι είναι ποδοσφαιρικά 100 χρόνια μπροστά (όχι σαν αυτά που είχε πει κάποτε ο Δανιήλ, Ε !!!)