Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2009

ΟΙ 10 ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ "ΠΡΟΔΟΤΕΣ" ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΙΤΑΛΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ !





Το channel4.com - Football Italia παρουσίασε τους δέκα μεγαλύτερους προδότες στην ιστορία του ιταλικού ποδοσφαίρου και ο Ρονάλντο φυσικά είναι στην κορυφή.
Αναλυτικά το top 10:
10. Ζοσέ Αλταφίνι
Έπειτα από επτά χρόνια στην Μίλαν και άλλα τόσα στην Νάπολι, ο Βραζιλιάνος πήρε μετεγγραφή στην Γιουβέντους το 1972. Οι οπαδοί της Νάπολι των μίσησαν όταν βοήθησε την "Γιούβε" να πάρει το πρωτάθλημα σε βάρος της ομάδας τους.
9. Κριστιάνο Λουκαρέλι
Η... σημαία της Λιβόρνο αρνήθηκε πρόταση 1 εκατομμυρίου ευρώ από την Τορίνο γιατί ήθελε να ολοκληρώσει την καριέρα στην ομάδα της καρδιάς του, αλλά όταν η Σαχτάρ έκανε πρόταση πολλών εκατομμυρίων, όλα άλλαξαν.
8. Αντόνιο Κόντε
Στην Ελλάδα τον ξέρουμε από το γκολ στον Δημήτρη Ελευθερόπουλο με την Γιουβέντους, πριν την "μεγάλη κυρία" ήταν παίκτης της Λέτσε και αφού ολοκλήρωσε την καριέρα του έκανε το λάθος να αναλάβει θέση προπονητή στην μισητή, Μπάρι και μάλιστα δέχτηκε επίθεση από οπαδούς της Λέτσε.
7. Άλντο Σερένα
Αγωνίστηκε στις Γιουβέντους, Τορίνο, Ίντερ και Μίλαν. Μάλλον δεν θα μπορούσε να είχε κάνει κάτι χειρότερο, παρά τα πολλά τρόπαια που κέρδισε.
6. Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς
Ο καλύτερος τρόπος για να κάνεις τους οπαδούς της ομάδας σου, της Γιουβέντους, να νιώσουν καλύτερα μετά τον υποβιβασμό στην Serie Β, σίγουρα δεν είναι να πάρεις μετεγγραφή στην Ίντερ.
5. Φεντερίκο Μπαλτσαρέτι
Αρχηγός της Τορίνο, γέννημα θρέμα της Granata, άφησε την ομάδα του όταν αυτή υποβιβάστηκε στην Serie B, για να πάρει μετεγγραφή στον εχθρό, την Γιουβέντους.
4. Μάρκο Ταρντέλι
Έπειτα από μια δεκαετία στην Γιουβέντους πήγε στην Ίντερ και σαν να μην έφτανε αυτό, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των "νερατζούρι" το 2000, δέχτηκε έντονη κριτική και παραιτήθηκε σε λιγότερο από έναν χρόνο.
3. Ρομπέρτο Μπάτζιο
Πιέστηκε για να πάει από την Φιορεντίνα στην Γιουβέντους, όμως έδειξε την πίστη του όταν αρνήθηκε να εκτελέσει πέναλτι κόντρα στους "Viola". Τον αγάπησαν πολύ όμως οι οπαδοί της "Γιουβέ" και αυτός επέλεξε εν συνεχεία να φορέσει τις φανέλες των Μίλαν και Ίντερ.
2. Κρίστιαν Βιέρι
Ο "Bobo" κατάφερε σε 17 χρόνια καριέρας να αγωνιστεί σε 13 ομάδες και πήγαινε από πόλη σε πόλη μαζεύοντας εχθρούς. Έχει περάσει και από τις δύο ομάδες του Τορίνου και του Μιλάνου, ενώ τον μισούν οι οπαδοί της Σαμπντόρια, της Φιορεντίνα και της Αταλάντα.
1. Ρονάλντο
Το "φαινόμενο" είναι ο μεγαλύτερος προδότης της ιστορίας. Η Ίντερ του έδωσε όλη την υποστήριξη που χρειαζόταν έπειτα από τον τραυματισμό του στο γόνατο και αυτός όταν έγινε καλά επέλεξε να πάει στην Ρεάλ Μαδρίτης, τον μεγαλύτερο εχθρό της πρώην ομάδας του, της Μπαρτσελόνα. Στην κορυφή της προδοσίας πήγε όταν πήρε μετεγγραφή στην Μίλαν, τον μεγαλύτερο εχθρό της Ίντερ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και μαμώ τα αρθράκια ρε φίλε.
Καλά ο Vieri εχει παίξει σε ολη τη κοινωνία.

ΝΚ 21

Ανώνυμος είπε...

O RONALDO TA IDIA EKANE KAI ME TH FLAMENGO.HTAN TRAYMATIAS KAI EKANE PROPONHSEIS EKEI KAI OTAN EGINE KALA YPEGRAPSE STHN CORINTHIANS !!!!
KAI EINAI KAI OPADOS THS FLAMENGO !!!!!!! AXAXAXAXAAA

SONIK 21