Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2009

ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΤΗΣ 22ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΤΑΧΤΣΙΔΗ

Δια χειρός Ακη Ζήκου παρέλαβε ο Παναγιώτης Ταχτσίδης το βραβείο για την ανάδειξη του τέρματός του στο ματς με τον Θρασύβουλο, ως το καλύτερο της 22ης αγωνιστικής.
Δεν περίμενε ότι θα κερδίσει το βραβείο ο νεαρός και έθεσε πρώτο του στόχο τις νίκες της ομάδας. Ζήκος: «Εχει όλα τα φόντα να διακριθεί».
«Είναι ξεχωριστό για μένα αυτό το βραβείο. Δεν περίμενα να το κερδίσω. Ευχαριστώ τον κόσμο για τη ψήφο του. Δεν παίζει ρόλο που πέτυχα εγώ το νικητήριο γκολ, αλλά το ότι κέρδισε η ομάδα. Σίγουρα είναι ένα επιπλέον κίνητρο για να συνεχίσω, αλλά δεν θα σταθώ εκεί. Ο δρόμος είναι μακρύς», ήταν τα πρώτα λόγια του νεαρού και συνέχισε για την ομάδα του:
«Δεν μένουμε στο παιχνίδι της Ξάνθης. Άλλωστε έχουμε και τη ρεβάνς στο ΟΑΚΑ. Εμείς προετοιμαζόμαστε για τη νίκη σε κάθε αγώνα. Πάμε στην Τρίπολη για τους τρεις βαθμούς και μετά στο ΟΑΚΑ για να πάρουμε την πρόκριση με αντίπαλο την Ξάνθη».
Ο Ακης Ζήκος που παρέδωσε το βραβείο στον Ταχτσίδη μίλησε για τις δυνατότητες του νεαρού μέσου:
«Θέλω να σταθώ στην πρώτη ατάκα του Παναγιώτη ότι πρωτίστως μετράει η νίκη και όχι το γκολ. Πάντα πίστευα ότι αν προσπαθείς για να κερδίσει η ομάδα σου αναδεικνύεσαι μέσα από αυτήν. Ο Παναγιώτης είναι καλό παιδί, τον έχω γνωρίσει, είναι εξαιρετικός χαρακτήρας και με πολλά προσόντα για να καθιερωθεί. Είμαι πολύ χαρούμενος για το γεγονός ότι αρχίζει να καθιερώνεται, αλλά και για το βραβείο που κέρδισε. Μακάρι να συνεχίσει έτσι.
Είναι σημαντικό να βάζεις και γκολ, αλλά το πιο σημαντικό είναι να μάθει να παίζει σωστά τη θέση του μέσα στο γήπεδο και όλα τα υπόλοιπα είναι στα πόδια του. Έχει όλα τα φόντα να καθιερωθεί και να προχωρήσει. Θα πάρει και άλλες ευκαιρίες. Η ΑΕΚ είναι δύσκολη όπως όλες οι μεγάλες ομάδες, οι οποίες δίνουν βάρος στις υποδομές αλλά είναι δύσκολο να καθιερωθείς μέσα από αυτές. Πιστεύω ότι αν συνεχίσει έτσι έχει τα φόντα να τα καταφέρει. Φέτος είναι η μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ να αναδείξει ταλέντα μέσα από τα σπλάχνα της και να επενδύσει στις υποδομές».
LINK: http://www.exedrasports.gr/default.asp?pid=34&artID=19546&catid=24

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στον πιτσιρικά μας.
Να συνεχίσει έτσι.

ΝΚ 21

Ανώνυμος είπε...

συγχαρητηρια στον μικρο.
ρε σεις, ο ζηκος πως γερασε ετσι ξαφνικα;

kabamaru AIFC

GarageFuzz21 είπε...

M'αυτά που βλέπει από την ΑΕΚ γέρασε πρόωρα !!!
:)