Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2009

ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ


Πραγματοποιήθηκε σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΕΚ. Πρόεδρος εξελέγη ο κ. Νίκος Θανόπουλος και Αντιπρόεδροι οι κ.κ. Νίκος Νοτιάς, Νίκος Κούλης, Παντελής Αθηνής. Διαβάστε τις δηλώσεις του κ. Νίκου Νοτιά και του κ. Νίκου Θανόπουλου.
Μετά το πέρας του Δ.Σ. ο Αντιπρόεδρος και μέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Νίκος Νοτιάς έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Έγινε ένα Διοικητικό Συμβούλιο σήμερα και τις αποφάσεις τις γνωρίζετε. Πρόεδρος θα είναι ο κ. Νίκος Θανόπουλος, ο οποίος έχει την πλήρη υποστήριξη και την εμπιστοσύνη όλων των μετόχων. Πιστεύω ότι είναι ο πιο κατάλληλος άνθρωπος να «τρέξει» την ομάδα τώρα, αφού το κάνει ήδη εδώ και αρκετό καιρό. Εγώ επειδή μένω στο εξωτερικό δεν είναι εύκολο, ούτε σωστό να γίνω πρόεδρος της ΑΕΚ. Από τη στιγμή που υπάρχει η επικοινωνία με τον κ. Θανόπουλο - που έχει την εμπιστοσύνη των μετόχων και ιδιαίτερα τη δική μου – όταν μιλάει ο κ. Θανόπουλος είναι σαν να μιλάω εγώ. Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. έχει εκλεγεί ο κ. Παντελής Αθηνής, ο οποίος είναι μέτοχος της ΠΑΕ, γνώστης του ποδοσφαίρου και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει πάρα πολύ.
Έχουμε εξασφαλίσει την οικονομική συνέχεια της ομάδας. Όλοι οι μέτοχοι έχουμε αποφασίσει να στηρίξουμε την ομάδα χωρίς ημερομηνία λήξης. Δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα. Εμείς θα στηρίξουμε την ομάδα όπως πρέπει. Ο κόσμος έχει σημαντικά οικονομικά προβλήματα, αλλά εμείς δεν θα αφήσουμε την ομάδα. Θα τη στηρίξουμε όσο μπορούμε.
Θα ήθελα να πω κάτι για το τεχνικό τιμ και την ομάδα. Βλέπω μια σημαντική βελτίωση της ομάδας και είμαι πολύ χαρούμενος. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο. Είμαι περήφανος γι αυτόν και για τη στάση του στον αγώνα της περασμένης Κυριακής. Η ΑΕΚ είναι πολύ μεγάλη ομάδα και ο κόσμος είναι πολύ σημαντικός για την πρόοδό της. Εμείς θα κάνουμε τη σωστή διαχείριση της ομάδας για το μέλλον».
Ο νέος Πρόεδρος της ΑΕΚ κ. Νίκος Θανόπουλος δήλωσε:
«Ο κ. Νοτιάς τοποθετήθηκε πάρα πολύ καλά σε όλα τα θέματα. Είναι μεγάλη τιμή και χαρά που αναλαμβάνω την προεδρία της ΑΕΚ. Είναι, επίσης, μεγάλη ευθύνη απέναντι στον κόσμο της ΑΕΚ και στην ιστορία της. Αισθάνομαι, όμως, αρκετά δυνατός και έτοιμος να αναλάβω, δεδομένου ότι έχω τη στήριξη των μετόχων και θα προχωρήσουμε με βάση αυτά που είπε ο κ. Νοτιάς. Η καθημερινότητα η δική μου δεν θα αλλάξει. Ξέρετε ήδη ότι ασχολούμαι με όλα τα θέματα της ομάδας και τελευταία έχω αναπτύξει μια πολύ καλή σχέση με τον προπονητή και τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας. Αυτή τη στιγμή προτεραιότητα είναι η ομάδα. Η ομάδα πάει καλά είναι μέσα στους στόχους της χρονιάς και πρέπει όλοι να δώσουμε το βάρος μας στην ομάδα και θέλω από εδώ και πέρα να μιλάμε με έργα και όχι με λόγια. Ευχαριστώ πάρα πολύ».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλή επιτυχία.
Να δούμε κι αυτούς.

Γιώργος