Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2009

ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ Ο DANIEL MAJSTOROVIC


Η επιβλητική φιγούρα του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς με το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο αριστερό χέρι ήταν αυτή που οδήγησε την εθνική Σουηδίας το βράδυ της Τετάρτης στο «Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ» στο φιλικό με την Αυστρία.
Η επιλογή του Λαρς Λάγκερμπακ να τον χρίσει «κάπτεν» των Σκανδιναβών ανέβασε στα ύψη το ηθικό του στόπερ της ΑΕΚ, που μετά το πολύ κακό ξεκίνημα στο ελληνικό πρωτάθλημα διανύει περίοδο φόρμας. Κάτι που επιβεβαίωσε με την απόδοσή του στα 45 λεπτά που αγωνίστηκε (αντικαταστάθηκε από τον Μίκαελ Νίλσον), δικαιώνοντας την επιλογή του ομοσπονδιακού τεχνικού της Σουηδίας και υποχρεώνοντας την πλειονότητα των δημοσιογράφων της πατρίδας του να του βάλουν πολύ υψηλή βαθμολογία.
Μιλώντας στα σουηδικά ΜΜΕ, μπορεί να μην το είπε ξεκάθαρα, όμως άφησε να εννοηθεί ότι ένα μέρος της αγωνιστικής του μεταμόρφωσης οφείλεται και στην παρουσία του Ντούσαν Μπάγεβιτς στον πάγκο της ΑΕΚ, στον οποίο ουσιαστικά έδωσε τα εύσημα για την καλύτερη αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζει η ΑΕΚ στα τελευταία παιχνίδια.
«Είναι καλός προπονητής. Μαζί του η ομάδα έχει παρουσιάσει μεγαλύτερη σταθερότητα και καλύτερη οργάνωση στον αγωνιστικό χώρο» ήταν το μικρό, αλλά περιεκτικότατο σχόλιο του Μαϊστόροβιτς για τον Μπάγεβιτς.
Μάλιστα, δεν δίστασε να μιλήσει και για το δικό του κακό πρόσωπο στην αρχή του πρωταθλήματος, αλλά και τη συνεργασία του με τον Κυργιάκο. «Νιώθω ότι βρίσκομαι σε πολύ καλή κατάσταση. Καλύτερη σε σχέση με την αρχή του χρόνου. Και η συνεργασία μας με τον Κυργιάκο είναι σε πολύ καλό επίπεδο» τόνισε ο αρχηγός της Σουηδίας. «Είναι μεγάλη αυτή η τιμή που μου έκανε ο προπονητής, αλλά το κατά πόσο θα συνεχίσω να το φοράω είναι δικό του θέμα» σχολίασε ο Μαϊστόροβιτς.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ela re paixtara Danielooo.

Chris

Ανώνυμος είπε...

γιατι τον αποκεφαλισες τον ανθρωπο;


padre

GarageFuzz21 είπε...

:P
Χου Ρε !
:)

Ανώνυμος είπε...

το καλοκαιρι πωλειται 2 μυρια.
kabamaru AIFC