Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2009

ΤΕΛΟΣ Ο SCOLARI ΑΠΟ ΤΗΝ CHELSEA !!!


Απολύθηκε ο Σκολάρι!
Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Τσέλσι αποτελεί από το μεσημέρι της Δευτέρας ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι. Σύμφωνα με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του αγγλικού συλλόγου η απόλυση του Βραζιλιάνου προπονητή έγινε προκειμένου: «Η ομάδα να διατηρηθεί στην διεκδίκηση των τροπαίων που κυνηγά».
Ο Σκολάρι είχε αναλάβει τους «μπλε» το περασμένο καλοκαίρι ως αντικαταστατής του Αβραμ Γκραντ. Ωστόσο η μέτρια πορεία της Τσέλσι το τελευταίο διάστημα και κυρίως η λευκή ισοπαλία με την Χαλ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» το Σάββατο που άφησε την Τσέλσι στην 4η θέση, επτά βαθμούς πίσω από την Μάντσεστερ Γ. ήταν η «σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι» για τον ιδιοκτήτη του συλλόγου, Ρομάν Αμπραμόβιτς. Στο ματς με την Χαλ οι οπαδοί της ομάδας μάλιστα αποδοκίμασαν τον Βραζιλιάνο.
Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Ο Φελίπε έφερε πολλά θετικά στον σύλλογο και αισθανόμαστε μία λύπη που η σχέση μας έληξε τόσο πρόωρα. Δυστυχώς τα αποτελέσματα και οι εμφανίσεις της ομάδας χειροτέρευσαν σε μία κρίσιμη καμπή της σεζόν. Προκειμένου να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε τους στόχους μας αποφασίσαμε ότι δεν είχαμε άλλη επιλογή από το να προχωρήσουμε σε αυτή την αλλαγή τώρα. Η αναζήτηση του νέου τεχνικού ξεκίνησε και ελπίζουμε να βρούμε τον αντικαταστάτη του το συντομότερο δυνατό».
Ο βοηθός του Σκολάρι, Ρέι Γουίλκινς ανέλαβε προσωρινά την τεχνική ηγεσία της Τσέλσι, ενώ φαβορί για να αναλάβουν σε μόνιμη βάση είναι οι Γκους Χίντινκ και Αβραμ Γκραντ χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο συνεργασίας των δύο προπονητών!

1 σχόλιο:

BROUNO είπε...

και τον θεο να παρουν

παλι ο σερ-τσιχλασ θα το σηκωσει

λεγαμε θα εχει λιγο ενδειαφερον φετος που θα μας κοντραρει η λιβερπουλ αλλα.... μια απο τα ιδια liverpoLOOSERS ;)