Τρίτη 28 Ιουλίου 2009

ΑΕΚ-BURGAS 1-1 (ΦΙΛΙΚΟ)





ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ Η ΑΕΚ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΔΥΝΑΜΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ BURGAS (ΠΑΛΙΑ CHERNOMORETS), ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ, ΑΦΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΙΣΟΦΑΡΙΣΗΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥ ΜΟΡΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΟΡΝΕΡ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ 90 !!!!!
ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕ ΨΗΛΟΚΡΕΜΑΣΤΟ ΠΛΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΥΛΗ ΣΤΟ 62'.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ GK ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΗΡΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ Ο ΑΤΥΧΟΣ ΠΕΡΣΙ ΡΙΚΚΑ !
ΑΕΚ: Αραμπατζής, Κουτρομάνος, Καράμπελας, Κυργιάκος, Μαϊστόροβιτς, Γιαχάγια, Μαντούκα, Ιορντάκε, Καφές, Μπλάνκο, Σκόκο.
Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν οι: Μανωλάς, Γκέντσογλου, Ταχτσίδης, Μπερνς, Χουάνφραν, Ζεράλντο, Παυλής, Ντιούφ (80’ Ρίκκα), Μάκος, Ενσαλίβα.
Burgas: Στογιάνοφ (46’ Κόλεφ), Ζάιτς (46’ Αμπρέου), Τερζίεφ (76’ Κράστεφ), Χαϊρί (46’ Σιμεόνοφ), Σταρόκιν (46’Μπόνεφ), Τσόνκοφ (46’ Καρμπόνι), Ντιάκοφ (46’ Μορίς), Στοϊμίροβιτς (80’ Ντιάνκοφ), Μποζίνοφ (46’ Γκονζάλες), Πλατινί (46’ Ρεμζί), Φερνάντεζ (46’ Κόεφ).

1 σχόλιο:

-billys- είπε...

Με όλο το θάρρος αλλά που το είδες ότι ήταν καλύτερη η ΑΕΚ;
Εγώ νομίζω ότι ήταν η χειρότερη εμφάνιση που έκαναν οι λεγόμενοι βασικοί στο πρώτο ημίχρονο, και ότι είδαμε ήταν από τους μικρούς στο δεύτερο ημίχρονο και μόνο για τα πρώτα 25 λεπτά.
Ιδικά στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο τα τριανταπεντε λεπτα προσπαθουσαν να περασουν την σεντρα και δεν μπορουσαν, και στο δευτερο αν δεν ηταν ο γκετζογλου να περνά την μπάλα από πίσω στρωτά και κάθετα ακόμα θα προσπαθουσαν να περασουν το κέντρο ρε φίλε.
Θέλουν πολύ δουλειά ακόμα, στο μόνο που ελπίζω είναι αυτά που είπε ο Μπάγιεβιτς, ότι εδώ θα κάνουν τακτική και η ομάδα θα πάει καλύτερα, να είναι αλήθεια γιατί αλλιώς την πατήσαμε.