Κυριακή 19 Ιουλίου 2009

HEARTS-AEK 1-2 (ΑΝΕΚΔΟΤΕΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΗΛΙΑ 21)





ΤΡΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ, ΣΤΙΣ 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2006, Η ΑΕΚ ΕΠΑΙΞΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΤΗΣ ΜΑΤΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE, ME THN ΣΚΩΤΣΕΖΙΚΗ HEARTS, ME ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ !
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΗΡΑΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΜΕ 2-1 (ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ,ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ) ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΡΕΒΑΝΣ ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΤΟΥ CH LEAGUE ( ΕΚΕΙ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΝΙΚΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗ MILAN).
Σ' ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΟ ΜΑΚΡΙΝΟ ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ ΤΑΞΙΔΕΨΕ Ο ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΦΙΛΟΣ ΗΛΙΑΣ ΚΑΙ ΕΖΗΣΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΚΑΡΑΣ.
ΝΑ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΡΥΔΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΑΓΓΛΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΕ ΣΚΩΤΣΕΖΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ !!! ΧΑΧΑΧΑ, ΗΜΑΡΤΟΝ ΛΙΑΚΟ !!! (ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ ΤΟ ΠΩΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΔΕΞΙΑ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΩΤΟ !!! ΧΑΧΑΧΑ !!!)
(TO ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ)
ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ !!!
(ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ)

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Re file apsogos, fantastikes fotografies.
Thanks

SONIK 21

Ανώνυμος είπε...

Χα χα χα χα.Αγγλική σημαία στη Σκωτία !Χα χαχα.
Τέτοιες φωτο να βάζεις, από ματς της ΑΕΚΑΡΑΣ.
Ωραίος ο φίλος σου ο Ηλιας

Γιώργος 21

ΗΛΙΑΣ 21R είπε...

Τί όμορφη ημέρα ήταν αυτή !!...Είχαμε περάσει φοβερά , ήρθε καί το διπλό καί έδεσε τέλεια !!..Όσο για την σημαία ??...Ναί , ήμουν λίγο προκλητικός,τί να πούν όμως καί αυτοί πού μας είχαν μοστράρει σημαίες των ΗΠΑ στην διπλανή εξέδρα ??!!!...Το κουμάντο στο Εδιμβούργο το κάνουν οι της Hibernian , κάτι που το ζήσαμε στο αεροδρόμιο , στους δρόμους καί στις pub !!..Ευχαριστώ Johnny καί λοιποί φίλοι για τα καλά σας λόγια , ας ελπίσουμε να ζήσουμε καί στο μέλλον ομορφότερες καί καλύτερες στιγμές με την αγαπημένη μας ΑΕΚ !

IRON 21 είπε...

Pote den einai proklisi i aggliki simaia!Come on England!