Σάββατο 4 Ιουλίου 2009

ΣΤΗΝ MAN UTD O MICHAEL OWEN !!!!!!!!!!

«Κόκκινος Διάβολος» ο Οουεν!
Είναι πλέον οριστικό. Ένα από τους πιο λατρεμένους παίκτες στους οπαδούς της Λίβερπουλ, ο Μάικλ Οουεν θα φορά για τα επόμενα δύο χρόνια την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Όπως ανακοίνωσαν οι «κόκκινοι διάβολοι» στην επίσημη ιστοσελίδα τους, ο 29χρονος Αγγλος επιθετικός πέρασε από τις ιατρικές εξετάσεις το απόγευμα της Παρασκευής (3/7) και στην συνέχεια υπέγραψε στη Γιουνάιτεντ.
«Ο Μάικλ είναι ένας επιθετικός παγκόσμιας κλάσης, έχει αποδείξει την αξία του στο υψηλότερο επίπεδο και αυτό ποτέ δεν αμφισβητήθηκε. Ο ερχομός του στη Μάντσεστερ Γ., με τις προσδοκίες που έχουμε προς το πρόσωπό του είναι κάτι που ο Μάικλ θα απολαύσει», τόνισε ο σερ Αλεξ Φέργκιουσον.
Ο Οουεν αποκτήθηκε ως ελεύθερος από τη Νιούκαστλ η οποία υποβιβάστηκε φέτος στη Τσάμπιονσιπ. Αποτελεί το δεύτερο καλοκαιρινό απόκτημα της Γιουνάιτεντ μετά τον Αντόνιο Βαλένσια ο οποίος υπέγραψε την Τρίτη. Ο πρώην επιθετικός της Λίβερπουλ και καλύτερος παίκτης της Ευρώπης το 2001, στα τέσσερα χρόνια που αγωνίστηκε με τη Νιούκαστλ πέτυχε μόνο 30 γκολ καθώς ταλαιπωρήθηκε από αλλεπαλλήλους τραυματισμούς. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει την θέση του στην εθνική Αγγλίας (89 συμμετοχές, 40 γκολ) αφού ο Φάμπιο Καπέλο δεν τον υπολογίζει.
«Είχα αρχίσει να μιλάω με άλλες ομάδες (σ.σ Χαλ) όταν το μεσημέρι της Τετάρτης μου τηλεφώνησε ο σερ Αλεξ. Μου πρότεινε να φάμε μαζί πρωινό την επόμενη μέρα όταν και μου είπε ότι θέλει να με πάρει στη Γιουνάιτεντ. Συμφώνησα χωρίς καν να το σκεφτώ«, τόνισε ο Οουεν.
LINK: http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10771&subid=2&tag=7852&pubid=3233472

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΜΙΧΑΛΑΚΗ !

4 σχόλια:

BROUNO είπε...

MIXALAKH EISAI TRELAAA
EISAI TRELLA ME THN PIO VARIA FANELLAAAAAAAAA

Unknown είπε...

KALWS HL8ES MIXALAKH STHN OMADA PU SOU A3IZEI!!! APO MIKRO SE LATREYA, AKOMA KAI OTAN EPAIZES STOYS ANTIPA8ESATOUS, HSOUN H KAPSOURA MOU!!

Egli 21

Ανώνυμος είπε...

Λέτε όλοι σας ψέματα
αφού σύμφωνα με τα αξιόπιστα δημοσιεύματα της έγριτης εφημερίδας "Πρωταθλητής"
εχει κλέίσει Στους Απόγονους
Xo Xo Xo

Bougiabesas

Ανώνυμος είπε...

XAXAXAXAXAXAXAXA
kalo reeeee