Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

ΤΕΛΟΣ Ο ΛΥΜΠΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ !


Την απόφαση του να βάλει τέλος στην διεθνή του καριέρα του ανακοίνωσε με δηλώσεις του ο Νίκος Λυμπερόπουλος.
Ο 33χρονος επιθετικός σε συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό "NovaΣπορ FM" τόνισε πως δεν θα ξαναγωνιστεί με το εθνόσημο στο στήθος.
Οι λόγοι της απόφασής του είναι προσωπικοί και όχι μόνο, όμως δεν θέλησε να αναφερθεί στους υπόλοιπους προς το παρόν με σεβασμό στους συμπαίκτες του και τους ανθρώπους της ομοσπονδίας.
Πρόκειται για την αποχώρηση ενός ακόμη σημαντικού παίκτη του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος το τελευταίο διάστημα. Ο "Λύμπε" μετράει 67 συμμετοχές και 13 γκολ με τη "γαλανόλευκη". Έκανε ντεμπούτο στις 24 Ιανουαρίου του 1996 στο φιλικό με το Ισραήλ(2-1).
Τελευταία του εμφάνιση ήταν στις 12 Αυγούστου στο φιλικό με την Πολωνία(0-2). Στα δύο τελευταία παιχνίδια με την Ελβετία και τη Μολδαβία για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2010 ήταν στην αποστολή αλλά δεν πήρε χρόνο συμμετοχής από τον Ότο Ρεχάγκελ.
Η συγκεκριμένη αποχωρήση ακολουθεί τον προβληματισμό που επέφεραν τα δύο αρνητικά αποτελέσματα στον δρόμο για τα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής και πλέον η Εθνική ομάδα μπαίνει σε μία νέα εποχή όπως φαίνεται καθώς την ίδια στιγμή εκτός κλήσεων του Γερμανού τεχνικού βρίσκονται και οι Μπασινάς και Δέλλας.
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΛΥΜΠΕ !

Δεν υπάρχουν σχόλια: