Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2009

ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ Ο ΝΕΜΕΤΗ


Το βραβείο του MVP της 2ης αγωνιστικής, παρέλαβε σήμερα ο Κριστσιάν Νέμεθ, ο οποίος αναφέρθηκε στην πολύ καλή συνεργασία του με τον Ίσμαελ Μπλάνκο.
Η εξαιρετική εμφάνιση του Κρίστσιαν Νέμεθ στο Περιστέρι, κόντρα στον Ατρόμητο, εκτός από το ότι έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο νικηφόρο πέρασμα της Ένωσης από μία δύσκολη έδρα, του χάρισε και το βραβείο του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή της αγωνιστικής. Ο Ούγγρος επιθετικός παρέλαβε σήμερα το βραβείο του στους Θρακομακεδόνες, πριν την απογευματινή προπόνηση και στις δηλώσεις του, τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που κερδίσαμε στο πρώτο ματς που συμμετείχα. Πρώτα από όλα, μετράει η νίκη και ύστερα, σαν έξτρα μπόνους, έχει σημασία για μένα το βραβείο. Είναι θετικό ότι έχουμε καλή συνεργασία με τον Μπλάνκο και ελπίζω να συνεχιστεί αυτό για το καλό της ΑΕΚ», ενώ για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ηρακλή, τόνισε:
«Είναι το πρώτο μας εντός έδρας ματς και πρέπει να το κερδίσουμε οπωσδήποτε για να πάμε με μεγαλύτερη ψυχολογία στο επόμενο παιχνίδι. Ακολουθεί το παιχνίδι με την Έβερτον, ένα πολύ δύσκολο ματς με ομάδα που ανήκει στην πόλη του Λίβερπουλ, κάτι που αποτελεί ένα έξτρα κίνητρο για μένα. Είναι δύσκολος αγώνας και ελπίζω να κερδίσουμε»Επίσης, ο Νέμεθ μίλησε και για τον Εστερχάζι, ο οποίος είχε φορέσει κατά το παρελθόν τη φανέλα της ΑΕΚ: «Ξέρω για τον Εστερχάζι, αλλά δεν ήξερα ότι είχε βγει κορυφαίος στο πρώτο του παιχνίδι. Είναι πολύ σημαντικό και για μένα ότι κέρδισα αυτό το βραβείο και ελπίζω να συνεχίσω το ίδιο καλά».
Από την πλευρά του, ο Πέτρος Ραβούσης που παρέδωσε το βραβείο στον παίκτη της Ένωσης δήλωσε: «Έκανες καλό ξεκίνημα στην καριέρα σου στην ΑΕΚ. Εύχομαι να πετύχεις όλους τους στόχους, τους δικούς σου και της ΑΕΚ και ελπίζω να επιστρέψεις στη Λίβερπουλ», ενώ ολοκλήρωσε, λέγοντας: «Μου έκανε εντύπωση ότι κατάφερε γρήγορα να προσαρμοστεί και να δείξει με το παιχνίδι του ότι παίζει πολύ καιρό στην ομάδα. Είχε φαντασία, αυτοπεποίθηση και ρίσκο στο παιχνίδι του. Ο Νέμεθ ήταν ο πιο σημαντικός παράγοντας που γύρισε η ΑΕΚ το παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: