Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2009

ΗΡΩΕΣ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ GOODISON PARK !!!





ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ, ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ EVERTONIANS ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ VIDEO ΣΤΟ YOUTUBE ΜΕ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑΥΜΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΕΡΚΙΔΑ !!!
ΜΕΡΙΚΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ ΤΟ www.aek365.gr :
Κάνουν το Άνφιλντ να μοιάζει εκκλησία
«Μπορεί η άμυνα της ΑΕΚ να είναι η χειρότερη που έχω δει αλλά οι οπαδοί της κάνουν μια ευρωπαϊκή βραδιά στο «Άνφιλντ» να μοιάζει με εκκλησία». Αυτή η ατάκα οπαδού της Έβερτον σε ιστοσελίδα οπαδών των «ζαχαρωτών» τα λέει όλα για το ματς στο «Γκούντισον Παρκ». Σε όλα τα σάιτ των οπαδών των «μπλε» γίνεται αναφορά στο πάρτι που έστησαν οι Ενωσίτες και φυσικά όλοι είναι εντυπωσιασμένοι από το γεγονός ότι παρότι η ΑΕΚ πραγματοποίησε τραγική εμφάνιση, το τραγούδι δεν σταμάτησε λεπτό. «Πρέπει να ομολογήσω ότι οι οπαδοί τους κέρδισαν τον σεβασμό μου. Ήταν σαν να μην σταματούσαν ποτέ ακόμα και όταν η ΑΕΚ έχανε με 4-0» γράφει χαρακτηριστικά ένας οπαδός της Έβερτον στο toffeeweb.com. «Είναι τρελοί. Η ομάδα τους ήταν χάλια και αυτοί δεν σταμάτησαν καθόλου. Μακάρι να είχαμε τέτοια ατμόσφαιρα στο Γκούντισον» ήταν ένα άλλο σχόλιο στο σάιτ nsno.co.uk. Στην ίδια ιστοσελίδα οπαδοί των μπλε γράφουν: «Γ... αυτοί οι οπαδοί της ΑΕΚ είναι ΤΡΕΛΟΙ» και «Δεν έχουν σταματήσει να τραγουδούν όλο το βράδυ. Περίεργη ατμόσφαιρα αν σκεφτούμε το σκορ και την εμφάνιση της ομάδας τους». «Φανταστείτε τι γίνεται στην Αθήνα. Είναι εντελώς τρελοί. Κάτι περίεργο γίνεται στο μυαλό τους» αναφέρει κάποιος άλλος.
Στο youtube οπαδοί της Έβερτον έχουν ανεβάσει βίντεο με την κερκίδα της ΑΕΚ. «Καθόμουν εκεί που τραβήχτηκε το βίντεο και είναι μακράν η καλύτεροι οπαδοί που έχει δει ποτέ μου. Έκαναν πάρτι παρότι η ομάδα ήταν τραγική. Συνέχιζαν χωρίς να σταματήσουν για δύο ώρες, ακόμα και πριν τη σέντρα. Δυστυχώς οι παίκτες τους λίγο το αναγνώρισαν αυτό στο τέλος του παιχνιδιού. Πρέπει να τους προσλάβουμε για να κάνουμε τον δικό μας κόσμο να ξυπνήσει» γράφει ένα σχόλιο. «Μπράβο στους οπαδούς της ΑΕΚ. Θα τα πούμε στην Ελλάδα» αναφέρει ένα άλλο.
Επίσης ο πρόεδρος της Everton ζήτησε απο τον αντίστοιχο της ΑΕΚ κ.Θανόπουλο να του δώσει μερικούς οπαδούς της ΑΕΚ για να μπορέσουν να φτιάξουν την ατμόσφαιρα του Goodison Park !!!

1 σχόλιο:

-billys- είπε...

Τουλάχιστον δείξαμε και εμείς κάτι.
Οχι σαν ομάδα όπως θα θέλαμε, αλλά στο ΟΑΚΑ θα τους το δείξουμε και αυτό!