Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2008

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ INVISIBLE SURFERS

Οι Invisible Surfers επιστρέφουν στη δισκογραφία και τη σκηνή του Gagarin 205 Live Music Space! Η θρυλική μπάντα, με την εκπληκτική κιθάρα του Αλέξη Μπερέκου σε πρώτο πλάνο, έχει ήδη έτοιμο το ολοκαίνουργιο album της “Till That Day” και θα το παρουσιάσει – για πρώτη φορά live – στο σύνολό του! Επίσης, θα ακουστούν επιλεγμένα κομμάτια από τις προηγούμενες δουλειές τους ενώ, ταυτόχρονα, στο background θα προβάλονται σκηνές από την ταινία “Hot Rod Girls Save The World”, στο soundtrack της οποίας συμμετέχουν και οι ίδιοι.
Αυθεντικοί και αμετανόητοι, συνεπείς – από την αρχή της πορείας τους – σε μια στάση που επικεντρώνεται αποκλειστικά στην ουσία του πράγματος – που, βέβαια, βρίσκεται στη μουσική και πουθενά αλλού – οι Invisible Surfers αποτελούν ένα πολύ μεγάλο και ξεχωριστό κεφάλαιο σε αυτή την ιστορία που ονομάζεται rock ‘n’ roll στην Ελλάδα αλλά και όχι μόνο, δεδομένου ότι έχουν προ πολλού ξεφύγει από τα στενά όρια της εγχώριας σκηνής.

Η επιστροφή τους, σχεδόν έξι χρόνια μετά την κυκλοφορία του εκρηκτικού “Dogs Killa Cat”, μπορεί να θεωρηθεί ως ένα από τα πιο σημαντικά μουσικά γεγονότα του 2008 και πρέπει να χαροποιεί ιδιαίτερα όχι μόνο τους, πολλούς και ιδιαίτερα πιστούς, φίλους τους αλλά και και όλους εκείνους που αγαπούν πραγματικά το rock ‘n’ roll.

Σε κάθε περίπτωση, το μόνο βέβαιο είναι πως όσες και όσοι επιλέξουν να έρθουν στο Gagarin 205, το βράδυ της Παρασκευής 7ης Νοεμβρίου, θα έχουν τη δυνατότητα να επιδοθούν σε ένα ξέφρενο χορό στους ασταμάτητους surf ρυθμούς αυτού του σπουδαίου συγκροτήματος!
Την ιδανική προθέρμανση – μέχρι... εγκαυμάτων – θα προσφέρουν στο κοινό οι Down & Out, ένα σχετικά νέο Ελληνικό συγκρότημα που έχει ήδη προκαλέσει αίσθηση με τις απίστευτα κεφάτες ζωντανές εμφανίσεις του, είτε στα δικά του live είτε ανοίγοντας για μεγάλα ονόματα όπως οι Beasts Of Bourbon, ο Johnny Winter και ο Gary Moore.

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 21:00 και εισιτήρια προπωλούνται, προς 18 ευρώ, στο Ticket House (Πανεπιστημίου 42 / τηλ. 210 3608366) και το www.ticketpro.gr (μέσω πιστωτικής κάρτας).
Gagarin 205 Live Music Space: Λιοσίων 205, κοντά στο σταθμό Μετρό / ΗΣΑΠ “Αττική”. Τηλέφωνο: 210 8547600. Website:
www.gagarin205.g

LINK: http://www.avopolis.gr/greek/news/default.asp?id=13518

Δεν υπάρχουν σχόλια: