Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

ΕΦΥΓΕ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΚΕΥΟΦΥΛΑΚΑΣ






"Έσβησε" ο Στέλιος Σκευοφύλακας

Μία από τις πιο εμβληματικές μορφές στην ιστορία της ΑΕΚ ο Στέλιος Σκευοφύλακας, «έσβησε», χτυπημένος από την επάρατη νόσο, σε ηλικία 70 ετών στη μία τα ξημερώματα.
Ο εκλιπών, αγωνίστηκε στη θέση του μέσου στην ΑΕΚ από την περίοδο 1961-62 μέχρι το 1972-73 ενώ υπήρξε 11 φορές διεθνής με την Εθνική Ομάδα Ανδρών. Με την ΑΕΚ, είχε 339 συμμετοχές (19 γκολ) ενώ κατέκτησε τρία πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα. Τα οκτώ τελευταία χρόνια, ήταν πρόεδρος στον Σύνδεσμο Βετεράνων ποδοσφαιριστών της «κιτρινόμαυρης» ομάδας.
Τελευταία δημόσια εμφάνισή του, έγινε στην κοπή πίτας των βετεράνων της ΑΕΚ στις 21 Ιανουαρίου 2009, όταν η ξαφνική προσέλευσή του, προκάλεσε ρίγη συγκινήσεως στους παρευρισκόμενους. Η νέκρωση ακολουθία, θα ψάλλει την Παρασκευή (13:00) από τον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου στον Περισσό (επί της Λεωφόρου Ηρακλείου) και η κηδεία του θα γίνει από το Β΄ Νεκροταφείο Αθηνών. Η οικογένεια του παρακαλεί αντί στεφάνων, να κατατεθούν χρήματα στον αριθμό 149002101044030 της Τράπεζας Αλφα, για λογαριασμό του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων ατόμων με αναπηρία «Το Εργαστήρι» στο οποίο ο εκλιπών ήταν από τα ιδρυτικά μέλη.


ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ

3 σχόλια:

BROUNO είπε...

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ Κε ΣΤΕΛΙΟ

Ανώνυμος είπε...

Καλο ταξιδι στον μεγαλο Στελιο Σκευοφυλακα

Γιώργος 21

Ανώνυμος είπε...

Τελικα θεριζει η κωλοαρρωστια :(
Με επιασε μελαγχολία....
RIP

Egli 21