Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟΝ ΜΑΚΟ !!!

Πήγαν... πλατεία για τον Μάκο!
Του ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ
Τα παλιά χρόνια, όταν η ΑΕΚ ήταν ενιαία και αδιαίρετη και χτυπούσε κάθε μεταγραφικό στόχο εντός και εκτός Ελλάδας, οι φίλοι της έδιναν πάντα το δικό τους στίγμα. Ειδικά στις αρχές της δεκαετίας του '90, η Original έγραψε τη δική της ιστορία με πολλές και σημαντικές παρεμβάσεις σε μεταγραφικά «φλερτ» της Ενωσης. Σημείο αναφοράς αποτελούν ακόμα και σήμερα οι επισκέψεις σε Αλεξανδρή και Τσιάρτα, τα ταξίδια στη Θεσσαλονίκη για τον Δημητριάδη, το... βούλιαγμα του αεροδρομίου για τον Κωστή και βέβαια οι σχέσεις πάθους με τον Νικολαΐδη.
Πλέον, το νέο είδωλο των «κιτρινόμαυρων» οπαδών λέγεται Γρηγόρης Μάκος και για χάρη του οι φίλοι της Ενωσης έφτασαν μέχρι και την Ηλιούπολη. Αφού δεν είχαν να τον υποδεχθούν στο αεροδρόμιο ή σε κάποιο μακρινό προορισμό, οι οπαδοί της ΑΕΚ (αντιπροσωπεία του κλαμπ των Πατησίων) πήγαν χθες το βράδυ στα στέκια του 22χρονου μέσου στην Ηλιούπολη, προκειμένου να τον αποθεώσουν και να του δείξουν πως αποτελεί τον παίκτη που στηρίζουν πολλά απ' τα όνειρά τους για να μπορέσει η ομάδα να διεκδικήσει και πάλι τίτλους και διακρίσεις.
Ο Μάκος έδειξε πραγματικά σαστισμένος από την απρόσμενη επίσκεψη. Βλέπετε, οι φίλοι της ΑΕΚ -εξοπλισμένοι με τα απαραίτητα πανό και σημαίες- έδωσαν «κιτρινόμαυρο» χρώμα στην πολυσύχναστη κεντρική πλατεία της Ηλιούπολης, η οποία χθες το βράδυ έσφυζε από κόσμο. Ο νέος άσος της ΑΕΚ διασκέδαζε με την παρέα του, αλλά οι «κιτρινόμαυροι» πιστοί τον πήραν για λίγο κοντά τους και τον εισήγαγαν για τα καλά στον κόσμο της Ενωσης.
«Είμαι ξετρελαμένος. Δεν ξέρω τι να σας πω και πώς να σας ευχαριστήσω που φτάσατε ως εδώ. Είχα όνειρο από μικρός να φορέσω μία μέρα τη φανέλα της ΑΕΚ και τώρα το πραγματοποίησα. Ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει, αλλά πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά» είπε ο Μάκος προς τον κόσμο της ΑΕΚ. Μάλιστα, ο 22χρονος μέσος έδειχνε εμφανώς συγκινημένος, όταν οι φίλοι της Ενωσης του έδωσαν μπλούζα και δώρα από τον σύνδεσμο των Πατησίων και του εξήγησαν πόσο πολύ τον πιστεύουν. «Είσαι παικταράς. Μη φοβάσαι τίποτα. Ηρθες σε μία αντρική ομάδα και θα παίξεις με τη μαγκιά και τον τσαμπουκά σου» ήταν μερικά απ' όσα ειπώθηκαν στον Μάκο, που έδειξε ενθουσιασμένος από την υποδοχή των «κιτρινόμαυρων» πιστών.
LINK: http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10523&subid=2&tag=7761&pubid=3149542

Δεν υπάρχουν σχόλια: