Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2009

ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΙ Ο ΤΙΓΡΗΣ !!!


ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΦΗΜΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΑΕΚ, ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ !!!
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ:
"Επειδή η πρόθεσή μου είναι να βάλω ένα τέλος στη φημολογία περί πιθανής εμπλοκής μου στα διοικητικά της ΠΑΕ ΑΕΚ για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις, μετά και τις αναφορές στο πρόσωπό μου στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου της εταιρίας και επειδή αισθάνομαι το χρέος να ξεκαθαρίσω τη στάση μου απέναντι στον κόσμο της ομάδας, θέλω να επισημάνω τα εξής:
Στη διάρκεια αυτών των πέντε ετών έκανα τρεις προσπάθειες προκειμένου να βοηθήσω την αγαπημένη μας ομάδα.
Η πρώτη ήταν για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια στα πλαίσια των εκλογών του ερασιτεχνικού σωματείου. H δεύτερη ήταν η επίσης συγκεκριμένη πρότασή μου πέρσι το καλοκαίρι όταν μαζί με ομάδα επιχειρηματιών προτείναμε να επενδύσουμε χρήματα προκειμένου η ΑΕΚ να γίνει και πάλι ανταγωνιστική και να διεκδικήσει τους στόχους της. Και η τρίτη μόλις πριν από μερικές εβδομάδες όταν συναντήθηκα με εκπροσώπους του σημερινού μετοχικού σχήματος.
Το δικό μου μήνυμα παραμένει ξεκάθαρο και αφορούσε ενδεχόμενο συνεργασίας μας στη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ υπό την προϋπόθεση πάντα ότι από κοινού θα επενδύαμε στην ομάδα προκειμένου να την καταστήσουμε και πάλι μεγάλη.
Παρόλη την εκτίμηση που έχω στους ανθρώπους της Διοίκησης, διαπίστωσα διαφορά στη μεταξύ μας φιλοσοφία για το ποδόσφαιρο, που έγκειται στο ότι εγώ εκτιμώ ότι η ΑΕΚ χρειάζεται ριζικές λύσεις και γενναία χρηματοδότηση προκειμένου να δημιουργήσει τις απαραίτητες για την ιστορία της προϋποθέσεις πρωταθλητισμού και ότι δεν της είναι αρκετή ακόμα και η ορθολογική διαχείριση των εσόδων της, όταν μάλιστα με τις σημερινές συνθήκες θα υπολείπονται σταθερά των αντίστοιχων εσόδων των ανταγωνιστών της.
Κατόπιν τούτου και επειδή οι πρωτοβουλίες μου, όπως εκτέθηκαν ανωτέρω δεν απέδωσαν και με γνώμονα το συμφέρον της ΑΕΚ, που δεν έχει να κερδίσει τίποτα απολύτως από την παρατεινόμενη φημολογία, θα ήθελα να δηλώσω ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως ενδεχόμενο να επιστρέψω στη διοίκηση της ομάδας".


ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !!!
ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΗΡΩΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠ' ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ !!!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γατούλα ο Τίγρης.
Μόνο ο λαός της ΑΕΚΑΡΑΣ υπάρχει
κανένας άλλος.Τέλος

billys είπε...

Ο κόσμος πάντα ήταν εκεί, με τον Ντεμη, με τον Νοτιά, οποίος και να είναι πρόεδρος στην ομάδα εμείς θα είμαστε μαζί του, μέχρι να μας προδώσει και αυτός όπως οι περισσότεροι.

Ανώνυμος είπε...

Sostos o billy.
Akrivos etsi.

SONIK 21

Ανώνυμος είπε...

Εγω πάντως φοβαμαι υα φίδια, οπότε...
Egli 21