Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2009

ΚΑΒΑΛΑ-ΑΕΚ 2-1

ΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΗΘΙΚΟ (ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ) ΗΤΑΝ Η ΑΕΚ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ, ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ, ΜΑΚΗ ΨΩΜΙΑΔΗ !!!!!!!!! ΚΑΙ ΤΟΥ , ΠΡΩΗΝ ΠΑΙΧΤΗ ΤΗΣ, ΒΑΣΙΛΗ ΛΑΚΗ !!!!!!!!! Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΕΝΑΛΤΥ ΜΕ ΒΟΥΤΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ 1-0 ΣΤΟ 55' ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΤΟΜΠΡΑΣΙΝΟΒΙΤΣ !!!!!!!!!
Η ΑΕΚ, ΠΟΥ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΕΧΑΣΕ ΠΑΛΙ ΕΝΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ, ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ ΣΕ 1-1 ΣΤΟ 68΄ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟ ΧΘΕΣ ΓΚΕΝΤΖΟΓΛΟΥ ΜΕ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΟΡΝΕΡ ΤΟΥ MANDUCA ΚΑΙ Η ΚΑΒΑΛΑ ΠΗΡΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΜΕ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥ (ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ !!!) ΣΤΟ 86' ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΣΑ ΠΑΛΙ ΤΟΥ ΛΑΚΗ !!!!!!!
Ο ********* ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΤΡΙΤΣΩΝΗΣ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ BLANCO ΣΕ ΦΑΣΗ ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ ΓΙΑ ΧΕΡΙ (ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΚΟΥΣΙΟ) !!!!!!!!
Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΣΚΑΪ ΓΙΑ ΤΑ ΚΛΑΡΙΝΑ, ΜΟΝΟ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕ Ο ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΚΑΡΜΟΙΡΗΣ ΟΤΑΝ ΕΒΑΖΕ ΓΚΟΛ Η ΚΑΒΑΛΑ, ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΚΗ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ !!!!!
ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΟΥ ΧΤΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ !!!!
ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΠΟΥ ΠΑΡΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΠΑΝΤΟΥ !!! ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟΡΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ !!!!!!!!!!
Καβάλα: Ιτάνζ, Πετκάκης, Παβίσεβιτς, Θεοδωρέλης Φερέιρα, Ντομπρασίνοβιτς, Σιόντης, Μεντί (90’ Κάλατζιτς), Λάκης, Ρίνκον, Ορούμα (76’ Ιωάννου, 80’ Γιάννου).
AEK: Σάχα, Αραούχο, Καράμπελας (72’ Γεωργέας), Μαϊστόροβιτς, Γκέντσογλου, Καφές, Γιάχιτς (68’ Μάκος), Λεονάρντο (65’ Παυλής), Μαντούκα, Σκόκο, Μπλάνκο

Δεν υπάρχουν σχόλια: